ecrincim açtığın konuya da yazdım, lütfen kan testi yaptır, idrar pozitif sonuçta güvenilir evet ama negatif sonuçta çok da güvenilir değil.
mecburen yapıcam cnm yarın ama umudum sıfır
umudunu yitirme bence buradaki mesajlardan birçoğuna dikkat ettiysen idrarda negatif kan testinde pozitifi görmüşler sakın ağlayıp kendini üzme ilk denememde 9. gün idrar testi yaptım negatif olunca çok üzüldüm çok ağladım kimyasal gebelikle sonuçlandı.
bizim grup sabırsız . hadi bakalım hatırlısı sonucunu yaz hemen olur mu bekliyorum.
canım sonucu öğrendim veeeeeeeeeeeeeeee hamileymişim. kan tahlili 118 çıktı.Şu anda şaşkın ördek gibiyim. Allah'ım isteyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin.
Tebrik ederim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Güzel Allah'ım.canım sonucu öğrendim veeeeeeeeeeeeeeee hamileymişim. kan tahlili 118 çıktı.Şu anda şaşkın ördek gibiyim. Allah'ım isteyen herkese güzel sonuçlar nasip etsin.
canım ne denir ki bilmiyorum ama önümüze bakmamız gerekli,zamanı gelmemiş bebişinin bu denemeden önce soğan kürü devamında vaktin olursa incir kürü yap öncesinde. hayırlısı ile güzel sonuç alacaksın inşallah. çok öptüm kendine iyi bak...Slm Rudicim kusura bakma haber veremedim. Moralim cok bozuk test tarihine kalmadan adet gordum.Bugunde test yaptirdim sonuc birin altinda negatif.Son bir hakkim kaldi insallah izinden sonra baslamayi dusunuyorum.Ayin 1 inde dr telefon acacagim yeni deneme icin gun konusacagiz.Ama cok korkuyorum benim yumurta problemim oldugu icin bir dahaki sefere belki buralara bile gelemem diye.Adetim kesildikten sonra sogan kuru yapmayi dusunuyorum.adetten 7 gun sonra diyor dr.saracoglu ama ben hemen basliyacagim izinden once bitirmem lazim.Bu arada sonucu pozitif olan tup arkadaslari tebrik ederim.Allah bizlerede yasatir insallah o mutlulugu.
o zaman sizi üzücem.
çünki benimde olmamış.
kan testim negatifmiş.doktor aradı.
o zaman sizi üzücem.
çünki benimde olmamış.
kan testim negatifmiş.doktor aradı.
ecrin hayırlı haberler verirsin inşallah duaların bugün tahlil yaptıran arkadaşlarımla inş hayırlı haber alırlar testleri ii çıkar Rabbim sen bizim boynumuz büktürme bizede annelik duygusunu tatdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?