Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

amin canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız. beklemek zor bu kadar beklemenin sonunda pozitif sonuç alırsak beklemeye değer ama dimi

evet zaten öyle güzel bişey için acı çekip bekliyoruz ki inşallah poziştif sonuç alırız hepimiz rabbim nasip etsin bizede anne olmayı

kimselerden ses yok yine. neler yapıoosunuz kızlar.

kızlar selam;
baktım bugün kimselerden ses yok transferimin 8.günü erken davrandım biliyorum ama kan testi yaptırdım.

Allah'a çok şükür değerim 86,5 Hamileyim.şutarafagitti

slm herkeze dün idrardan yaptırdığım testte negatif çıktı,bugün kandan test yaptırdım pozitif çıktı değerim 89.7 inanamıyorum hala asıl tarihim 1 temmuz bakalım o zman değer yükselicekmi.rabbim herkezin yüzünü güldürsün,çok dua ediyorum olmayan herkeze versin allahım çocuk.bütün sorularınızı cevaplamaya hazırım arkadaşlar hoşçakalın.

kızlar selam;
baktım bugün kimselerden ses yok transferimin 8.günü erken davrandım biliyorum ama kan testi yaptırdım.

Gözün aydın canım hayırlı olsun sabırsız senii :)) Allah sağlıkla, mutlulukla kucağınada almayı nasip eder inşallah... Şaka bir yana gerçekten beklemek çok zor bende usg için sabırsızlanıyorum inan bugün gitsem mi diye düşündüm ama ya gözükmezse diye moralim bozulmasın diye zorla bekliyorum... Allah yardımcımız olsun hepimizinde.

seninle benim durum aynı benim idrar da negatif idi dün..test tarihim 1 temmuz değerlerimiz katlanarak çoğalsın inşallah. Tebrik ederim canım senide

kızlar selam;

Slm rudicim gozun aydin canim cok sevindim.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.alkisalkisalkis

sağol canım ..sabırsızım evet ama inan beklemek çok zor idi sen de bilirsin usg ye girmene az kaldı dicem ama 1 gün bile çok bebişini görmek için değil mi. sonu olumlu olsun da ben herşeyi beklerim artıkkaydirigubbakcemile3. çok öpüyorum canım seni

Slm rudicim gozun aydin canim cok sevindim.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.alkisalkisalkis
canım benim çok sağol en kısa zamanda Allah sana da verecek inan bak içime doğuyor. Bol bol dua edicem senin için de.

cnm bende seni tbr ederim.benim birde dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu.adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ara ara.doktorumla konuşamadım yurtdışında.inş bişey olmaz çok korkuyorum

kızlar selam;

ayy canım çok sevindim. demedim mi ben sana bak işte hamilesin çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. ikimizin de hiç belirtisi yoktu ama bugün transfer sonrası 5. günüm ama adet sancılarım başladı hatta mide bulantısı bile =( kısmet ne diyim ama senin adına çok sevindim inan =)

AMİN Canım ...Benim hala ve hala belirtim yok aman belirti olmasın boş ver sonu hayırlı olsun da..

Bu arada adet sanvıları ve mide bulantısı Hamilelik belirtisi olabilir genel de bu durumları yaşayan var.. Bende olmadı ama

cnm bende seni tbr ederim.benim birde dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu.adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ara ara.doktorumla konuşamadım yurtdışında.inş bişey olmaz çok korkuyorum

doktorun kim canım senin. lekelenme yerleşmeden dolayı olabilir mi aklıma ilk gelen bu. olumsuz düşünme hadi bak..

rudi ve babex ikinizide tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah ben sabırla yarını bekliyorum bakalım artık hayırlısı benimde hiç belirtim olmadı. yarın güzel haberlerle dönerim inşallah :)opuyorumnanaktan

ecrin 38 den hala ses yok.

cnm kendime yeni geldim ama maalesef o güzel haber bendende gelmicek sonuç negatiffff!!! bu sınav gerçekten çook zor ve çokk yıpratıcı rzbbim hepinizin yardımcısı olsunn arkadaşlarr burdan kötü haberi veren son kişi olurum inşallaahh.. hepinize iyi şanslarr..

sağoll zinalcım ama maalesef umarımm bizden sonraki arkadaşlardan alıcaz o güzel haberleri.

kızlar selam;

süperrrrrrrrrrr bi haber cnm senin adına çook sevindim evet erken davranmışın ama sonuçç çok iyi umarım çookk ii bir hamilelik geçirirsin..

Anne Adayı** Test Tarihi **Durum

baharson 30.06.2010 2.deneme
_izmir_ 30.06.2010
zinal 01.07.2010 1. deneme
bluegrenn 02.07.2010 Usg
simayy 03.07.2010
angel08 03.07.2010
p_aytar 05.07.2010 1. denemee
eLower 06.07.2010

sevim_li 25.06.2010 bebişinin kalbi pıt pıt
petek73 28.06.2010 Negatif
aysecsr 01.07.2010 1.deneme Pozitif
yenidoğan 29.06.2010 Negatif

ecrin38 29.06.2010 Negatif
babex 01.07.2010 Poizitif
rudi 01.07.2010 2.deneme Pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…