amin canım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız. beklemek zor bu kadar beklemenin sonunda pozitif sonuç alırsak beklemeye değer ama dimi
kızlar selam;
baktım bugün kimselerden ses yok transferimin 8.günü erken davrandım biliyorum ama kan testi yaptırdım.
Allah'a çok şükür değerim 86,5 Hamileyim.şutarafagitti
slm herkeze dün idrardan yaptırdığım testte negatif çıktı,bugün kandan test yaptırdım pozitif çıktı değerim 89.7 inanamıyorum hala asıl tarihim 1 temmuz bakalım o zman değer yükselicekmi.rabbim herkezin yüzünü güldürsün,çok dua ediyorum olmayan herkeze versin allahım çocuk.bütün sorularınızı cevaplamaya hazırım arkadaşlar hoşçakalın.
kızlar selam;
baktım bugün kimselerden ses yok transferimin 8.günü erken davrandım biliyorum ama kan testi yaptırdım.
sağol canım ..sabırsızım evet ama inan beklemek çok zor idi sen de bilirsin usg ye girmene az kaldı dicem ama 1 gün bile çok bebişini görmek için değil mi. sonu olumlu olsun da ben herşeyi beklerim artıkkaydirigubbakcemile3. çok öpüyorum canım seniGözün aydın canım hayırlı olsun sabırsız senii :)) Allah sağlıkla, mutlulukla kucağınada almayı nasip eder inşallah... Şaka bir yana gerçekten beklemek çok zor bende usg için sabırsızlanıyorum inan bugün gitsem mi diye düşündüm ama ya gözükmezse diye moralim bozulmasın diye zorla bekliyorum... Allah yardımcımız olsun hepimizinde.
canım benim çok sağol en kısa zamanda Allah sana da verecek inan bak içime doğuyor. Bol bol dua edicem senin için de.Slm rudicim gozun aydin canim cok sevindim.Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.alkisalkisalkis
kızlar selam;
ayy canım çok sevindim. demedim mi ben sana bak işte hamilesin çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. ikimizin de hiç belirtisi yoktu ama bugün transfer sonrası 5. günüm ama adet sancılarım başladı hatta mide bulantısı bile =( kısmet ne diyim ama senin adına çok sevindim inan =)
Bu arada adet sanvıları ve mide bulantısı Hamilelik belirtisi olabilir genel de bu durumları yaşayan var.. Bende olmadı amaayy canım çok sevindim. demedim mi ben sana bak işte hamilesin çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. ikimizin de hiç belirtisi yoktu ama bugün transfer sonrası 5. günüm ama adet sancılarım başladı hatta mide bulantısı bile =( kısmet ne diyim ama senin adına çok sevindim inan =)
cnm bende seni tbr ederim.benim birde dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu.adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ara ara.doktorumla konuşamadım yurtdışında.inş bişey olmaz çok korkuyorum
ecrin 38 den hala ses yok.
ecrin hayırlı haberler verirsin inşallah duaların bugün tahlil yaptıran arkadaşlarımla inş hayırlı haber alırlar testleri ii çıkar Rabbim sen bizim boynumuz büktürme bizede annelik duygusunu tatdır inşallah
kızlar selam;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?