Canım telaş yapma ve acele etme ben 9. gün yapmıştım ikinci çizginin gölgesini çok zor görmüştüm net değildi yani sonrada panikten gidip hemen kan testi yaptırmıştım. .
selam arkadaşlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah.
benim transferden sonraki 4. günüm ve hiç ama hiçbir belirtim yok. moralim bozuluyor doğrusu...
kızlar benim bugün 10. günüm idrartesti yaptım ama ikinci çizgi yok moralim bozuldu keşke yapmasaydım kan testime 2 gün var.
baharson benimde 9.günümdü 5.gün transferi yapılmıştı okuyodum herkesin silikte olsa çizgisi çıkmış dedim bu saabh bende test alım yapayım keşke almasaydım negatif çıktı benimde perşembe gübü kan tahlilim vardı neden beklemedim diye kızıyorum belkş ozamana kadar pozitif olurmu desem ne diyeyim bahar bende şuan senin gibiyim çıldırmak üzereyim arkadaşım bende
aynı canım bende de hiç bişey yok normaldn bile daha iyiyim .moralim bozuldu benimde aman boşver düşünmemeye çalış. başka şeylerle oyalanalım bir de günü gelmeden benim gibi idrar testi yapma daha da can sıkıcı oluyor
ben de 5.gün transferi oldum ve benim testim transferden 10 gün sonra sizin neden 12 gün sonra..3.gün transferi 12 gün sonra olur diye bilgialdım ben hastaneden.canım kan testi yaptırmadan belli olmayacak bizimkiler.boşu boşuna idrar testi ile moralimizi bozuyoruz. ama merak işte napcan
aynen canım valla nerdeyse hoplayı zıplayacak gibiyim bu ne anlamadım hayır olsun. ben zaten idrar testi yapmayacağıma dair bir arkadaşa söz verdim. o kan testinde hamileliğini gördükten 2 hafta sonra idrarda görebildi çünkü. bazılarında idrar çok geç çıkıyor, sakın o sonuca takılma. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
nebilim bana da öyle dediler 1 temmuz kan tahlili dedi 12.gün vereceksin dediler medicalpark ta yaptırdım dr um öyle dedi evet ya salak gibi de arka arkaya 3 sigara içtim ne güzel 10 gündür agzıma sürmüyodum inşallah olumlu sonuçları alırız kan tahlillerimizde canım ya sende üzülme ne olur
aynen canım valla nerdeyse hoplayı zıplayacak gibiyim bu ne anlamadım hayır olsun. ben zaten idrar testi yapmayacağıma dair bir arkadaşa söz verdim. o kan testinde hamileliğini gördükten 2 hafta sonra idrarda görebildi çünkü. bazılarında idrar çok geç çıkıyor, sakın o sonuca takılma. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
yani idrarda çıkmaması normal mi diyosun
bence çok normal canım. sakın başka sigara içme sakın ama. bak ben bebek düşünmeye başladığım anda bıraktım. 7 ay oldu. 1 tane içmedim, Allah içirmesin. sen de bırakabilirsin. bu bebek için çok küçük bir bedel biliyorsun. hayırlısı olsun canım. test gününde kan testini yap bence o sonuç en kesin olanı.
evet cnm vajinal jel kullanıyorum ama bugün tümm ümitlerimm suya düştü diye bilirimm regli sancılarım başaladı o bir yana bundan önceki tecrübemde yaşamıştımm migren ağrım hiç olmamıştı ama dünden berii inanılmaz migren ağrılarımm varrr bu durumdan sebepte umutlarımm yıkıldııı regliden birkaçgün önce ben bu durumu yaşıyodumm çünküü offf çook karışığımmm.çook ümitsizimm.canım yumurta toplama gününden test tarihine kadar günde 3 tane yumuşak kapsül progynex kullanıyorum. sen de iğne veya jelini kullanıyosundur muhtemelen doğru mu?
sevim_li listede bekleyenlerden ilk olumlu yanıt senden geldi pıt pıt bebişinin kalbi umarım ayağını sürürsün de bize de uğurlu gelir.sen sıranı saldın listenin en sonuna aldım seni şimdi sıra petek73 de.pazartesi inşallah güsel haberler verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?