Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

selam arkadaşlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah.

benim transferden sonraki 4. günüm ve hiç ama hiçbir belirtim yok. moralim bozuluyor doğrusu...

Canım telaş yapma ve acele etme ben 9. gün yapmıştım ikinci çizginin gölgesini çok zor görmüştüm net değildi yani sonrada panikten gidip hemen kan testi yaptırmıştım. .

hayırlısı artık 3 gün daha bekleyeceğim ah bi dayanabilsem

kızlar benim bugün 10. günüm idrartesti yaptım ama ikinci çizgi yok moralim bozuldu keşke yapmasaydım kan testime 2 gün var.

selam arkadaşlar öncelikle hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallah.

benim transferden sonraki 4. günüm ve hiç ama hiçbir belirtim yok. moralim bozuluyor doğrusu...

aynı canım bende de hiç bişey yok normaldn bile daha iyiyim .moralim bozuldu benimde aman boşver düşünmemeye çalış. başka şeylerle oyalanalım bir de günü gelmeden benim gibi idrar testi yapma daha da can sıkıcı oluyor

kızlar benim bugün 10. günüm idrartesti yaptım ama ikinci çizgi yok moralim bozuldu keşke yapmasaydım kan testime 2 gün var.

baharson benimde 9.günümdü 5.gün transferi yapılmıştı okuyodum herkesin silikte olsa çizgisi çıkmış dedim bu saabh bende test alım yapayım keşke almasaydım negatif çıktı benimde perşembe gübü kan tahlilim vardı neden beklemedim diye kızıyorum belkş ozamana kadar pozitif olurmu desem ne diyeyim bahar bende şuan senin gibiyim çıldırmak üzereyim arkadaşım bende

ben de 5.gün transferi oldum ve benim testim transferden 10 gün sonra sizin neden 12 gün sonra..3.gün transferi 12 gün sonra olur diye bilgialdım ben hastaneden.canım kan testi yaptırmadan belli olmayacak bizimkiler.boşu boşuna idrar testi ile moralimizi bozuyoruz. ama merak işte napcan

aynen canım valla nerdeyse hoplayı zıplayacak gibiyim bu ne anlamadım hayır olsun. ben zaten idrar testi yapmayacağıma dair bir arkadaşa söz verdim. o kan testinde hamileliğini gördükten 2 hafta sonra idrarda görebildi çünkü. bazılarında idrar çok geç çıkıyor, sakın o sonuca takılma. hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.

nebilim bana da öyle dediler 1 temmuz kan tahlili dedi 12.gün vereceksin dediler medicalpark ta yaptırdım dr um öyle dedi evet ya salak gibi de arka arkaya 3 sigara içtim ne güzel 10 gündür agzıma sürmüyodum inşallah olumlu sonuçları alırız kan tahlillerimizde canım ya sende üzülme ne olur

yani idrarda çıkmaması normal mi diyosun

test günümüz aynıymış. bende sigara içmiyodum 1 haftadır ama bugün yaktım 2 tane...

doğrusun vallahi de beklemek kadar kötü bişey yok sanırım. inşallah son bekleyişimizdir..

yani idrarda çıkmaması normal mi diyosun

bence çok normal canım. sakın başka sigara içme sakın ama. bak ben bebek düşünmeye başladığım anda bıraktım. 7 ay oldu. 1 tane içmedim, Allah içirmesin. sen de bırakabilirsin. bu bebek için çok küçük bir bedel biliyorsun. hayırlısı olsun canım. test gününde kan testini yap bence o sonuç en kesin olanı.

tamam içmicem:):) tamam :)

canım yumurta toplama gününden test tarihine kadar günde 3 tane yumuşak kapsül progynex kullanıyorum. sen de iğne veya jelini kullanıyosundur muhtemelen doğru mu?
evet cnm vajinal jel kullanıyorum ama bugün tümm ümitlerimm suya düştü diye bilirimm regli sancılarım başaladı o bir yana bundan önceki tecrübemde yaşamıştımm migren ağrım hiç olmamıştı ama dünden berii inanılmaz migren ağrılarımm varrr bu durumdan sebepte umutlarımm yıkıldııı regliden birkaçgün önce ben bu durumu yaşıyodumm çünküü offf çook karışığımmm.çook ümitsizimm.

kızlar bugün 7.gün bitti. dayanamayıp idrar testi yaptım ve ikinci çizgi koyu renk olmasa da belirdi. hemen gittim kan verdim 1 saat sonra sonuç çıkacak.acaba oldu mu kızlar??????

bizim grup sabırsız . hadi bakalım hatırlısı sonucunu yaz hemen olur mu bekliyorum.

merhaba kızlar inşallah hepimizin sonuçları pozitif olur. bende bekliyomm 7. günümdeyim 3 temmuz test günüm.

aysecsr hadi güzel haberler verirsin inş.

Slm Rudicim kusura bakma haber veremedim. Moralim cok bozuk test tarihine kalmadan adet gordum.Bugunde test yaptirdim sonuc birin altinda negatif.Son bir hakkim kaldi insallah izinden sonra baslamayi dusunuyorum.Ayin 1 inde dr telefon acacagim yeni deneme icin gun konusacagiz.Ama cok korkuyorum benim yumurta problemim oldugu icin bir dahaki sefere belki buralara bile gelemem diye.Adetim kesildikten sonra sogan kuru yapmayi dusunuyorum.adetten 7 gun sonra diyor dr.saracoglu ama ben hemen basliyacagim izinden once bitirmem lazim.Bu arada sonucu pozitif olan tup arkadaslari tebrik ederim.Allah bizlerede yasatir insallah o mutlulugu.

Kızlar idrar testini bir süre bekletince ikinci çizgiyi az da olsa gördüm şoktayım test hatalı filan olabilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…