kilo deme bana Mart 2010'a kadar yani 4 ay öncesine kadar 44 kiloydum o kadar kilo almak istememe rağmen alamıyordum.he anladım bitanem hakkımızda hayıorlısı şimdi kiloma baktım tedavi boyunca 5 kilo almışım 25 günbde almayada devam ediyom bu kortizonlar yzünden top gibi olacam :):)
arkadaşlar test sonucumu öğrendim hamileyim çok şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına :)
arkadaşlar test sonucumu öğrendim hamileyim çok şükürler olsun darısı isteyen herkesin başına :)
süper çok sevindim canım sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..değerin kaç çktı?çok teşekkür ederim zinalcim yarında senden güzel haberler alıcaz inşallah. aslında düne kadar sabırla beklemiştim fakat dün sabah test yaptım dayanamadım ikinci çizgiyi gördüm silikti ama görünüyordu.
çok teşekkür ederim zinalcim yarında senden güzel haberler alıcaz inşallah. aslında düne kadar sabırla beklemiştim fakat dün sabah test yaptım dayanamadım ikinci çizgiyi gördüm silikti ama görünüyordu.
_izmir_ test değerin çok güzel maşallah. 2 gün sonra tekrar etcen dimi testi ... bide bişey sorcam şimdi biz 4 haftalık mı hamile oluyoruz. sat a göre hesaplanıyormuş ya..
maşallah maşallah hamilelerimiz artıyor. ne güzel dimi zinal %100 sende pozitif sonuç alacan idrar da gördüğüne göreopuyorumnanaktan
bana da dua edin kızlar ne olur. bugün 6. günüm daha, tek embriyo transfer edildi yasadan dolayı...
benimde tek embriyo cnm rabbim inş hamile oldugun haberini almayı nasip etsin bebişin seninledir inş saglıkla kucagına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?