canım benim Allah razı olsun senden. inşallah dediğin gibi bebeğim benimledir.
seni de tebrik ederim canım, bebeğin hayırlı olsuuun idrarda çıktıktan sonra kanda %100 çıkar ay çok heyecanlıııııııııııı =)))))))
elover inşallah ya içimde halen korku var ya idrarda yanlış çıktıysa kanda negatif çıkarsa diye ümitlwenmek istemiyorum başım 2 gündür çok agrıyo hastalanacakmış gibi o korkutuyo belkide beniinş kandada bebişim çıkar
canım yok hiç korkma. idrarda çıkmayıp da kanda çıkan çok duydum ama idrarda çıkıp da kanda çıkmayan hiç duymadım içini ferah tut.
ayrıca hafif baş ağrısı bende de var. aslına bakarsan benim 5. güne kadar tık yokken dünden beri kasık, bel, karın ağrıları başladı. aynı regl ağrısı gibi gelip gelip gidiyor. regl oldum zannedip çok korkuyorum her seferinde. göğüslerde hala tık yok. çok zor beklemek =(
ayyy inşşallah cnm benim inş aynen habire tuvalete gidip iççamaşırıma bakmaktan sıkıldım ben de korkuyorum ya :):))
ben de bilmiyom ki ama yarın öğrenirim hastaneye sonucumu göndercm o sırada sorarım ultrason vajinal mi diye. bu arada aydın bey e ben 1.denememi yaptırmıştım.negatif sonuçlanmış idi. ama çok tatlı bir doktor ve tecrübelibütün gebişleri tbr ederim allah tamamını erdirsin.arkadaşlar değerlerinizi yazarsanız sevinirim.bide hangi gün yaptırdınız?4 haftalık olduktan sonra kalp atışları dinlenicekmiş,bu vajinal ulturasonla mı yapılacak bilen varmı?birde ben şuan izmirdeyim benim hastanem asm ,burda önerebileceğiniz bir hst var mı?bu arada rudicim benim dr aydın arıcı.
Tecrübeli arkadaşımız aydınlattı bak bizi teşekkürler . inşallah o günleri görürüz. bu arada cuma günü bebişinin pıt pıtlarını duyacaksın değil mi canım ?Kızlar, test tarihinden 10 gün sonra vajinal ultroson da keseye bakılıyor diye biliyorum buda 4 hafta değil 5 haftayı geçiyor sanırım 6. haftada da kalp atışları duyuluyormuşş.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir bekleyiş. Gerçi sonu güzel olursa beklemek hiç bişey kalır yanında öyle değilmi???
amin canım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız inşallah. tebrik ederimmm.kızlarrrrrrrr hamileyim bugün kan testi yaptırdın değerim 123 çıktı yaklaşık 14 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah her şey yolunda giderde kucağıma aldığım zaman da gelir Allahım hepinize bu mutluluğu tattırır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?