Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

elover inşallah ya içimde halen korku var ya idrarda yanlış çıktıysa kanda negatif çıkarsa diye ümitlwenmek istemiyorum başım 2 gündür çok agrıyo hastalanacakmış gibi o korkutuyo belkide beni inş kandada bebişim çıkar

bütün gebişleri tbr ederim allah tamamını erdirsin.arkadaşlar değerlerinizi yazarsanız sevinirim.bide hangi gün yaptırdınız?4 haftalık olduktan sonra kalp atışları dinlenicekmiş,bu vajinal ulturasonla mı yapılacak bilen varmı?birde ben şuan izmirdeyim benim hastanem asm ,burda önerebileceğiniz bir hst var mı?bu arada rudicim benim dr aydın arıcı.

canım yok hiç korkma. idrarda çıkmayıp da kanda çıkan çok duydum ama idrarda çıkıp da kanda çıkmayan hiç duymadım içini ferah tut.

ayrıca hafif baş ağrısı bende de var. aslına bakarsan benim 5. güne kadar tık yokken dünden beri kasık, bel, karın ağrıları başladı. aynı regl ağrısı gibi gelip gelip gidiyor. regl oldum zannedip çok korkuyorum her seferinde. göğüslerde hala tık yok. çok zor beklemek =(

ayyy inşşallah cnm benim inş aynen habire tuvalete gidip iççamaşırıma bakmaktan sıkıldım ben de korkuyorum ya :):))

ayyy inşşallah cnm benim inş aynen habire tuvalete gidip iççamaşırıma bakmaktan sıkıldım ben de korkuyorum ya :):))

sende de ağrı var mı canım adet ağrısı gibi? yani aynen adet olmuşum gibi bir ağrı geliyor 20 dk falan sürüyor, geçiyor. o an tamam diyorum oldum =( dünden beri böyle. belimde de ağrı oluyor kasıklar ve karında da =(

ben de bilmiyom ki ama yarın öğrenirim hastaneye sonucumu göndercm o sırada sorarım ultrason vajinal mi diye. bu arada aydın bey e ben 1.denememi yaptırmıştım.negatif sonuçlanmış idi. ama çok tatlı bir doktor ve tecrübeli

evet aydın bey ve ekibi çok ilgili.benimde ilk denemem.4. haftada keseye mi bakılıyo yoksa kalp atışları mı?

Kızlar, test tarihinden 10 gün sonra vajinal ultroson da keseye bakılıyor diye biliyorum buda 4 hafta değil 5 haftayı geçiyor sanırım 6. haftada da kalp atışları duyuluyormuşş.. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir bekleyiş. Gerçi sonu güzel olursa beklemek hiç bişey kalır yanında öyle değilmi???

Tecrübeli arkadaşımız aydınlattı bak bizi teşekkürler . inşallah o günleri görürüz. bu arada cuma günü bebişinin pıt pıtlarını duyacaksın değil mi canım ?

pardon karıştırdım kese yi görecektin değil mi?

kızlarrrrrrrr hamileyim bugün kan testi yaptırdın değerim 123 çıktı yaklaşık 14 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah her şey yolunda giderde kucağıma aldığım zaman da gelir Allahım hepinize bu mutluluğu tattırır inşallah.

canım çok sevindim hem de çok Allah tamamına erdirsin, darısı biz bekleyenlerin başına =)

rudi kullanıcısından alıntı
kızlar selam;
baktım bugün kimselerden ses yok transferimin 8.günü erken davrandım biliyorum ama kan testi yaptırdım.

Allah'a çok şükür değerim 86,5 Hamileyim.

seni de çok tebrik ederim canım. inşallah değerlerimiz yükselir de bebeklerimize kavuşuruz.

amin canım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız inşallah. tebrik ederimmm.

teşekkür ederim kızlar hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun allah kucağımıza almayı da nasip etsin .

Günaydın kızlar. Bugün test olacaklara bol şans. Sonucu haber verneyi unutmayın

merhaba arkadaşlar,salı günü tranferim gerçekleşti,,10 temmuzda sonucu belli olucak,5.gün embriyosu(blastosist) 2 tane transfer edildi,acaba ikiz olma şansı varmıdır?

transferin hayırlı olsun canım. tek embriyo transfer edilince bile ikiye bölünüp ikiz olabilirken senin neden olmasın ki. bol şans =)

sevim_li 25.06.2010 bebişinin kalbi pıt pıt
baharson 30.06.2010 2.denemePozitif

aysecsr 01.07.2010 1.deneme Pozitif
_izmir_ 30.06.2010 Pozitif
babex 01.07.2010 Poizitif
rudi 01.07.2010 2.deneme Pozitif
hepinizi tebrik ederrim kızlar:lepi:sağlıklı bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.. bende cumartesiyi bekliyom bakalım sonuç ne çıkıcak
beşinci denemem olduğu için alıştım galiba,günü geldiğinde test yapmayı öğrendim merak etmiyor değilim ama negatifse neden bikaçgün önceden üzüleyim ki:dilcikar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…