Merhaba canım benim ikinci tüp bebek denemem ilkinde embriyo gelişimi durduğu için transfer olamadım malesef bunda da 2 tane 3.gün embriyom donduruldu transfer için bekliyorumCanım selam ben de unicorn uterusum dün opu oldum embriyo olabilirse bu hafta transferim var taze transfer olacak. 1.70 Amh a göre sadece 3 yumurta toplandı. Sende böyle bir şey oldu mu? Nasıl gidiyor sürecin ilk tüp bebek denemem benim
Ay hadi inş canım olumlu olur, bizim durumumuz gibi çok kadın yok, hep bi bilinmezlik içerisindeyiz. Umarım güzel sonuçlar alırızMerhaba canım benim ikinci tüp bebek denemem ilkinde embriyo gelişimi durduğu için transfer olamadım malesef bunda da 2 tane 3.gün embriyom donduruldu transfer için bekliyorum
Merhaba canım sımdıden hayırlı olsun ılk denemenmı hangı kalıtede embrıyo transfer olucak acabaBen 27 yaşındayım amh 3.07 benden 45 yumurta toplandı 4 haziranda 21 tanesi olgundu hepsi döllendi ama 5. Güne 5 tane 6. Güne 2 tane geldi sonucta 7 embriyo oldu.Sizin gibi 2. Reglden sonra transfer dendi oldum şükür başladık transfer sürecine.Salı günü ilk kontrol yapıldı su an sadede hap olaral ilaca başkadım önümüzdeki salı rahime gebelik aşısı yapılacak,sanırım aşıdan 5-8 gün sonra falan transfer oluyormuş o sora progestan iğne ve fitile de başlıycam.Transfer sırasında embriyo yapıştırma yapılacak sonrasında da serum takılacak.Hepimiz güzel haberler alırız inşallah
Merhaba canım bende 29 yasındayım amh1.5 benden 14 adet yumurta toplandı senın amh gore bıraz az geldı bana ama tabı doktorun daha ıyı bılır benımde ılk tup deneyımım olucak suan 4 tane donduruldu yarın kontrolum var transferın ne zaman olacagı bellı olucakCanım selam ben de unicorn uterusum dün opu oldum embriyo olabilirse bu hafta transferim var taze transfer olacak. 1.70 Amh a göre sadece 3 yumurta toplandı. Sende böyle bir şey oldu mu? Nasıl gidiyor sürecin ilk tüp bebek denemem benim
Evet canım Amh göre az toplandı ama şükür 3 ü de döllenmiş. Gelişimleri takip ediliyor pazartesi transferim var. 4. gün embriyosu olmuş olacak. 5. güne riske atmak istememiş embriyolog ama çok çok iyi giderse gelişimleri Salı günü 5. Günü de transfer edebilirim demiş doktorum bi an önce pazartesi olsun diye bekliyorum. Maşallah çok güzel toplanmış yumurta kaç tanesi döllendi? 4 tane dondurulması da çok iyiMerhaba canım bende 29 yasındayım amh1.5 benden 14 adet yumurta toplandı senın amh gore bıraz az geldı bana ama tabı doktorun daha ıyı bılır benımde ılk tup deneyımım olucak suan 4 tane donduruldu yarın kontrolum var transferın ne zaman olacagı bellı olucak
7 tane döllenmıstı canım bırtanesını rıske atmamak ıcın 3.gun dondurdular dıgerlerınıde 6.güne kadar bekledıler bıraz yavas ılerlıyordu sonra 3 tanede ordan dondurdular bugun adet oldum yarın kontrole gıdıcem bakalım ne dıycek ınsallah guzel haberler alırız canımEvet canım Amh göre az toplandı ama şükür 3 ü de döllenmiş. Gelişimleri takip ediliyor pazartesi transferim var. 4. gün embriyosu olmuş olacak. 5. güne riske atmak istememiş embriyolog ama çok çok iyi giderse gelişimleri Salı günü 5. Günü de transfer edebilirim demiş doktorum bi an önce pazartesi olsun diye bekliyorum. Maşallah çok güzel toplanmış yumurta kaç tanesi döllendi? 4 tane dondurulması da çok iyidondurulmuş olacaksan muhtemelen bi sonraki adette yaparlar heralde
Ay maşallah canım7 tane döllenmıstı canım bırtanesını rıske atmamak ıcın 3.gun dondurdular dıgerlerınıde 6.güne kadar bekledıler bıraz yavas ılerlıyordu sonra 3 tanede ordan dondurdular bugun adet oldum yarın kontrole gıdıcem bakalım ne dıycek ınsallah guzel haberler alırız canım
Evet canım valla heyecanlıyımm ınsallah bebıslerımız bıze sımsıkı tutunur senınde guzel kalıtelı embrıyoların olur ınsallahAy maşallah canımmuhtemelen bi sonraki regl de başlarlar çok heyecanlı bir süreç orada embriyolarının olduğunu bilmek bile değişik. Umarım çok beklemeden güzel haberleri alırız
İnşallah canım gerçekten her adımı ayrı belirsizlik Rabbim bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahAy hadi inş canım olumlu olur, bizim durumumuz gibi çok kadın yok, hep bi bilinmezlik içerisindeyiz. Umarım güzel sonuçlar alırız
İnş canım benim. Rahim durumundan dolayı hep ümitsizlik oluyor bende kendimi boşa ümitlendirmek istemiyor gibi olumsuz bakıyorum hep. ama bu defa olumlu düşünüyorum inş bebeklerimiz bizimle olurİnşallah canım gerçekten her adımı ayrı belirsizlik Rabbim bize de sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Rahim durumu ile ilgili olumsuz düşünme evet gebelik süreci daha riskli bizim için ama muayene olduğum bir doktor unicorn uterus olup doğum yapıp rahimle ilgili bu durumu sonradan öğrenen çok hastam oldu demiştiİnş canım benim. Rahim durumundan dolayı hep ümitsizlik oluyor bende kendimi boşa ümitlendirmek istemiyor gibi olumsuz bakıyorum hep. ama bu defa olumlu düşünüyorum inş bebeklerimiz bizimle olur
Öncelikle herkeze merhaba deneyimi anlatmak istedim 1 hafta sonra transfer olacağım amh 0.42 kontrollerimde 7 yumurta görüntülendi 5 gün gun sonra tekrar bakılacak gelisiyorlarmi diye. Folik asit kullanıyorum b , d, c, magnezyum kullanıyorum. Geçmişte çok vitamin çeşidi kullandım bunun dışında arı sütü, polen , çörek otu yagi v.s ama çok bir faydasını görmedim. Prp ve egsozom yaptırdım onun faydasını gördüm bu işlemden 2 ay sonra 42 yasinda hamile kaldım dogal yol ile fakat bebek down sendromu çıktı ve sonlandirdik . Simdi tup bebek icin başladık umarım hepimiz evladimiza kavuşuruz.Muhtemelen tek olur benim unicorn uterus var ikiz için riskli olur
merhaba, transfer oldunuz mu ?Bende opu oldum embriyolarım donduruldu 6.gün bende regl oldm uygunsam bu adet ile beraber transfer olacağım sanırım
Merhaba hayırlı olsun transfer oldunuz mu ?Merhabalar bende bu ay sonu transfer olucam inşallah
Merhabalar transfer oldunuz mu süreç nasıl ilerliyor ben 2 regly bekliyorum .Merhaba canım benim ikinci tüp bebek denemem ilkinde embriyo gelişimi durduğu için transfer olamadım malesef bunda da 2 tane 3.gün embriyom donduruldu transfer için bekliyorum
merhaba transfer oldunuz mu merk ettimMerhaba canım bende 29 yasındayım amh1.5 benden 14 adet yumurta toplandı senın amh gore bıraz az geldı bana ama tabı doktorun daha ıyı bılır benımde ılk tup deneyımım olucak suan 4 tane donduruldu yarın kontrolum var transferın ne zaman olacagı bellı olucak
Selam canım ben de transfer sürecindeyim şubatta 2 tane dondurdum araya çok fazla seyahat girdi erteledim.15 gündür neredeyse transfer hazırlığındayım salı günü transfer olacağım Allah kısmet ederse.Maddi manevi yorucu bir süreç ilaçlardan yüzüm gözüm şişti gerçekten çok zor benim de yaşım 36 .Bir an önce olsun bitsin istiyorum.Kısmetimizde varsa olacak diyip kendimi teselli etmeye çalışıyorum.İlk denemem senin ?Merhaba kızlar,
Ben de bu yolda yürüyen bir kadın olarak, buradaki paylaşımlardan çok şey öğrendim. Belki benimle benzer süreçlerden geçenler olur, deneyimlerimizi paylaşırız diye kendi hikâyemi yazmak istedim.
36 yaşındayım, AMH değerim 3.60. İlk tüp bebek denememde 13 yumurta toplandı. OPU’dan sonra ilk gün 4 yumurta, ikinci gün 4 yumurta daha döllendi. Yani toplamda 8 embriyo oluştu.
İlk gün döllenenlerden 3’ü 5. güne kadar gelişti. Bu 3 embriyodan biri 3AB kaliteye ulaştı ve 5. gün donduruldu. Diğer embriyo 6. gün 3AA kaliteye geldi ve o da donduruldu. Son embriyo ise 3CC kalitesindeydi ve dondurulmadı.
Kalan 4 embriyo ise, gelişimleri iyi gitmediği için imha edildi (2. gün döllenenlerdi).
OPU’dan sonra ilk regl 6 gün içinde geldi. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum; ağustos ayında tekrar doktora gidip transfer hazırlığına başlayacağım.
Bu süreçte hem umutluyum hem de kafamda çok soru var. Benzer süreçleri yaşayanlar varsa, özellikle transfer sonrası neler yaşadınız, neler tavsiye edersiniz, çok merak ediyorum. Belki birbirimize destek oluruz
Hepinize bol şans ve güzel haberler diliyorum
Ben de aynısını sordum 2 embriyo oluştu o da ilk kez olduğu için gerek yok dedi . sonraki denemelerde genetiğe gidiyormuş senin gibi ben de ne derse tamam dedim ilk olduğu için.sanırım herkes yaşayarak öğreniyor.Doktorumla bu konuyu konuşacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kendisi genetikli tüp bebek de yapıyor biliyorum ama bize önermedi ilk tedavi olduğumuz için mi acaba yoksa önerdiği tüm ek şeylere tamam dedik tamamen siz ne derseniz o dedim.Embriyoluğumuz tanıdığımız biri ona sorduğumda da yanılma payı var şimdilik gerek yok dedi.yine de doktoruma da soracağım neden yapmıyoruz genetik diye ?
Merhaba. Hayır diğer reglm ile transfer hazırlığına başlıycaz bekliyorum siz oldunuz mumerhaba, transfer oldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?