Transfer öncesi-sonrası önerileriniz ve prolutex kullanımı

Cevizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
57
88
3
35
Merhaba, şubat ayında 5 adet 5. gün embriyosu dondurmuştuk taze transfer yaptıramadım geçtiğimiz ay ise rahim duvarı kalınlığım doktorumun istediği ölçüye ulaşmadığı için transfer yapamamıştık. Sonunda bu ay her şey yolunda gitti haftaya transfer olacak:dua: ilk defa deneyeceğimiz için biraz heyecanlı ve gerginim çok ümitlenmemeye çalışıyorum sonra üzülmemek için umarım hayırlısı olur.perşembe günü prolutex kullanmaya başlayacağım ama herkes bu tarz iğnelerin can yaktığını söylemiş. Transfer öncesi ve sonrası önerileriniz var mı ne yapmalı neye dikkat etmeli?

Doktorum bana hiç yatma dedigi icin fazla yatmadim
Hergun havuc suyu ictim ve ananas yedim birde kabak çekirdegi. Cok yatmak iyi degil yurüyuş de yaptim.

Canım bende o iğneyi kullanıyorum hafif yakıcı bir igne derin nefes alıyorum biraz evde yürüyüş yapıyorum geçiyor benim canımı en çok yakan enox

Ananas için ilk 5 gün yiyin diyorlar doğru mudur rahim kasılmasına neden oluyormuş bende yiyiyordum bıraktım

Ben hala yiyorum. Odem attirici etksii de varmis. Ilaclari kullanirken 60 kiloydm pozitif alinca tartildim 57 kiloydum.. herseyin fazlasi illaki zarardir hergun iki dilim yiyorum hala ben.

Kızlar merhaba. Dun transferimin 4. Gunu yapilan tahlil sonucu hergun gobekten prolutex verildi. Gobegim artık o kadar hassas ki dayanamıyorum. Kan sulandırıcı ignem de var rica ettim koldan yapabilirsin dedi doktorum. Eczaneden sogutucu sprey istedim artik cok canım yaniyor. Bu igneye 10gun devam edicem. Sonrasinda yasadigim agriya aciya hergun nasıl dayanicam gobegimin ustune egilemiyorum. İgne yapacak yer kalmadi ki keske kalcadan verseydi igneeyi. Birde ananasi daha onceki transferlerimde bendd kullandım. Seker insülin direnci sorununuz varsa ne olur yemeyin. Yumurta kalitenizi olumsuz etkileyebilir. Seker orani cok yüksek.

Ben hala yiyorum. Odem attirici etksii de varmis. Ilaclari kullanirken 60 kiloydm pozitif alinca tartildim 57 kiloydum.. herseyin fazlasi illaki zarardir hergun iki dilim yiyorum hala ben.
Canım odem attıran gidalarin tuketilmesi cok sakıncalı maydonux kekik adacayi ananas bunlar sakincali gebelikte. Cok emek verdin bence dikkat etmelisin.

Back
X