Transfer sırasında narkoz alan var mı ?

htcyldz

Batuhan Emir
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
231
3
96
44
İstanbul
arkadaşlar transfer olurken narkoz alıp hamile kalan varmı aranızda bu benim 3. denemem ilkinde nasıl olduğunu bilmediğim için narkoz almadan yaptırdım ama 2. ye cesaret edemedim ve uyutulup da yaptırdım şuan tedavimin 7. günündeyim ve korkuyorum biraz transfer esnasında elimde olmadan kendimi çok fazla sıkıyorum bunun için uyutularak yapılmasını istiyorum doktoruma sordum pek önermedi narkozun embriyolar üzerindeki etkisinin ne olduğunu bilmedikleri için tavsiye etmedi benimde kafam karıştı iyice.bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

canım transferde narkozu ilk defa duydum.bende biraz sorunluydum muayenede bile aşırı kasılıyordum.hatta sordum narkoz olmuyormu ben korkuyorum diye ama 2 dakikalık işlem muayene gibi dedi narkoz yok dendi transferde.böyle için içini yiyeceğine keşke sıksaydın biraz dişini canım.

ben transferimde narkoz istemiştim.çünkü ağrı eşiğim çok düşük ve transfer sırasında kendimi kasmamak için anestezili oldu.doktorum çok hafif bir anestezi olacağını söylemişti.ben narkoz aldım ve Allah'a Şükür hamileyim şu anda.

çok teşekkür ederim rahatlamış oldum biraz sizin adınızada çok sevindim darısı inş. bizim başımıza ilk denemenizdemi hamile kaldınız ve nerde yaptırdınız şuan ne kadarlık hamilesiniz Rabbim hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin.

sağol cnm ilgilendiğin için senin transferin oldumu ne durumdasın şuan

çok teşekkürler.ınşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.evet ilk denememdi,şuanda 13+4 günlük hamileyim.Ankarada Anatolia'da yaptırmıştım.

Bende ilkdefa duydum çok basit ilk denememdi ve embriyomun içime konulmasını büyük bir zevkle izleyerek umutlandım..

selam canım...bende anesteziyle transfer olanlardanım 2 kez operasyon gecırdıgım ıcın transfer sırasında cok acı çektiğim ve tam işlem bitmek üzereyken şiddetli bi şekilde kustugum için 2 ve 3 denememde anestezi altında yaptırdım su anda 31haftalık hamıleyım narkoz dozunu ayarlıyorlar normal saatlerce suren amelıyatlardakı gıbı olmuyor hemen uyanıyorsun işlmden sonra hemde tam sona gelmısken rıske atmamıs oluyorsun ben bu konuda sıkıntılı olan herkese onerıyorum bu arada bende anatolıada yuzu gulenlerdenım..darısı basınıza...

çok sağol cnm böyle güzel haberler duyunca insan daha da bi umutlanıyo benimde yarın toplama işleminin ne zaman olacağı belli olacak hakkımızda hayırlısı olur inş.hayırlısıyla kucağına alman dileğiyle bu arada zonguldaklımısın merak ettim 67 yazıyo ben zngldklymda.

valla bende ılk defa duydum bıldıgım kadarıyla transferde narkoz yok yumurta toplama ıslemınde oluyo allah yardımcın olsun

transferde narkoz yok diye bir şey yok aslında sadece isteğe bırakıyorlar.

benim de ağrı eşiğim cok düşük olmasına rağmen dr. um kesinlikle önermedi . ama transferden önce sakinleştirici iğne yapılmasını istedim. 1. denemem iğneden önce korkunçtu cok fena kasılmıştım. ama iğne yapıldıktan sonra gevsemiştim cok rahat gecti . ama kimyasal cıktı sonuç. bu 2. denemede de sakinleştirici iğne yapıldı ama hiç umudum yok...
tranfer olayı aslında gercekten acılı bir şey değil ama ben o malum sandelyede cok gerildiğim için iğne istemiştim...

bende o sandalyeden nefret ediyorum.hala alışamadım.ben özellikle sordum doktoruma,o da zararı olmaz çünkü çok hafif bir narkoz bu dedi.birde kendimi kasar ya da hareket edersem dış gebelik falan yaşayabilirim diye korkmuştum.o anda doğru düşünemiyor insan.

Ben de transferde anestezi istedim.İyi ki de istemişim.Konulan iki embriyom da sağlıkla benimleler şu an..

Ben de transferde anestezi istedim.İyi ki de istemişim.Konulan iki embriyom da sağlıkla benimleler şu an..

çok sevindim inş. darısı bizim başımıza benimde yarın yumurta toplama günüm inş. herşey yolunda gider.transferimde bende anestesi almaya karar verdim çünkü hiç cesaretim yok.

aynı duyguları bende yaşıyorum bende alışamadım alışamam da heralde yarın yumurta toplama günüm siz ne durumdasınız şuan.

çok sevindim inş. darısı bizim başımıza benimde yarın yumurta toplama günüm inş. herşey yolunda gider.transferimde bende anestesi almaya karar verdim çünkü hiç cesaretim yok.

canım yarın transferin olacakmış hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunurlarda annelerini hiç bırakmazlar
sen anestezi almak istiyorsun tabiki saygım var düşüncene
ben 2 kere tüp bebek yaptırdım transferdepek ağrı olmuyor çok az o da dayanılmayacak gibi değil yumurta toplama ağrılı bir işlem ama transfer daha rahat aynı zamanda heyecanlı 1. de 2 2. de 1 tane transfer edildi ve bebeklerimin yerleştirilmesini ultrason ekranından izledim müthiş bir duyguydu biz tüp bebek anneleri dşında bebeğinin yerleşme anını görebilecek hiç bir anne yoktur benim için o an çok güzeldi
dayanamam diyorsan yaptır tabi ama bence o anı görmek süper

aynı duyguları bende yaşıyorum bende alışamadım alışamam da heralde yarın yumurta toplama günüm siz ne durumdasınız şuan.

ben şu anda hamileyim Allah'a şükür.darısı başınıza İnşallah.

kizlar bende ilk defa narkoz olayini duydum benimde ikinci denemem olcak,ilkinde bile narkozsuz oldum zaten 2 dk birsey bence narkozsuz daha iyi cünkü rahime koyuldunu canli canli izlyiorsun bu bence o cekeceyim aciya deger....

vallahi ben de ilk defa duydum. transferde ağrı yokki neden narkoz? o müthiş anı kaçırmak istemem zaten ağrı olsa da.. sadece muayene olurken nasıl ise aynı durumu yaşıyosun.. ben hiç ağrı duymadım.. inşallah gönlüne göre olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…