ben transferimde narkoz istemiştim.çünkü ağrı eşiğim çok düşük ve transfer sırasında kendimi kasmamak için anestezili oldu.doktorum çok hafif bir anestezi olacağını söylemişti.ben narkoz aldım ve Allah'a Şükür hamileyim şu anda.
canım transferde narkozu ilk defa duydum.bende biraz sorunluydum muayenede bile aşırı kasılıyordum.hatta sordum narkoz olmuyormu ben korkuyorum diye ama 2 dakikalık işlem muayene gibi dedi narkoz yok dendi transferde.böyle için içini yiyeceğine keşke sıksaydın biraz dişini canım.
selam canım...bende anesteziyle transfer olanlardanım 2 kez operasyon gecırdıgım ıcın transfer sırasında cok acı çektiğim ve tam işlem bitmek üzereyken şiddetli bi şekilde kustugum için 2 ve 3 denememde anestezi altında yaptırdım su anda 31haftalık hamıleyım narkoz dozunu ayarlıyorlar normal saatlerce suren amelıyatlardakı gıbı olmuyor hemen uyanıyorsun işlmden sonra hemde tam sona gelmısken rıske atmamıs oluyorsun ben bu konuda sıkıntılı olan herkese onerıyorum bu arada bende anatolıada yuzu gulenlerdenım..darısı basınıza...
Ben de transferde anestezi istedim.İyi ki de istemişim.Konulan iki embriyom da sağlıkla benimleler şu an..
bende o sandalyeden nefret ediyorum.hala alışamadım.ben özellikle sordum doktoruma,o da zararı olmaz çünkü çok hafif bir narkoz bu dedi.birde kendimi kasar ya da hareket edersem dış gebelik falan yaşayabilirim diye korkmuştum.o anda doğru düşünemiyor insan.
çok sevindim inş. darısı bizim başımıza benimde yarın yumurta toplama günüm inş. herşey yolunda gider.transferimde bende anestesi almaya karar verdim çünkü hiç cesaretim yok.
aynı duyguları bende yaşıyorum bende alışamadım alışamam da heralde yarın yumurta toplama günüm siz ne durumdasınız şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?