evet,100 lira ödemiştim ben anestezi için ama para umrumda değildi.kasılmaktansa anestezi almayı tercih ettim.Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın İnşallah.
Allah herkesin tedavisinde yardım etsin..İnşallah pozitif sonuçları görürsünüz,görürürüz arkadaşlar..:Saruboceq:
idrara sıkışık olun deme sebepleri embriyoloğun daha rahat çalışabilmesi, rahmin genişlemesi için arkadaşlar, çok fazla da aşırı su içmenize inanın hiç gerek yok, zaten hemşireler bir cihaz yardımı ile bunu görebiliyor, çok sıkışıksın bu şekilde olmaz 1 bardak kadar yapabilirsin diyorlar, hatta ben çok su içmiştim artık dayanamadım girdim wcye, hemşire gelip gidip sordu sıkışıksınız dimi diye yok dedim valla yaptım nedenini o an sordum işte, yapmış olmama rağmen aşağıya indirildiğimde o bahsettiğim cihazda gördüler işte yeniden yaptım içeri operasyona girdiğimde ise hala daha yapabilecek durumda olduğumu söylediler, ama rahat geçti çok şükür hatta transfer sonrası da çok sıkışmıştım yarım saat bekleme odasındayken hasta bakıcı ördek getirmişti bir miktar yapmıştım gene, hemşireye defalarca sormuştum bunun bir sakıncası yok değil mi diye çok şükür ki şu an 13.haftaya girmek üzereyim.
kızlar bence şu konuya bir açıklık getirelim.transfer sırasında normalde narkoz verilmiyor bunu zaten hepimiz biliyoruz.artık bu konularda uzmanlaştık kaydirigubbakcemile3.ama eğer siz isterseniz ve bu durumu doktorla konuşursanız narkoz altında işlem yapılabiliyor.YANİ sen istesende yapılmaz diye birşey yok..çünkü işlem sırasında ani bir irkilmek ya da kıpırdanmak transferi çok olumsuz etkileyebiliyor.ayrıca narkozun bebeklere olumsuz bir etkisi yok,eğer olsa doktorlar bunu anlatırdı ve izin vermezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?