Transfer sonrası 4.gun idrar bakmaya başlayan var mı

sunayyyy

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
130
61
13
43
.erhaba kizlar beşinci gün embriyosu transferi idrar da erken gebelik baktım 60 saat oldu transfer olalı negatif çıktı. Ama zaman zaman sancı gbi hafif biseyler oluyor. İlk nezaman çift çizgi gordunuz

Eklentiler

• IMG_20250816_230831.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 239
.erhaba kizlar beşinci gün embriyosu transferi idrar da erken gebelik baktım 60 saat oldu transfer olalı negatif çıktı. Ama zaman zaman sancı gbi hafif biseyler oluyor. İlk nezaman çift çizgi gordunuz
Cok erken. Ben 6. gun gormustum

Ben 5. Gün gördüm. Ama çok hayalet çizgiydi. 6. Gün baya belirginleşmeye başladı

Çok erken yapmışsın varsa da henüz çıkmaz en azından transfer hariç 6.yada 7.günlerde test yapın Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Salı transferi
Diger salı nin sonucu bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20250819_134539.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 194
Ben de bugün 5. Gündeyim. Hiç çizgi çıkmadı. Dün de çıkmamıştı. Bu defa da mı olumsuz diye düşünmeye başladım

Ben de bugün 5. Gündeyim. Hiç çizgi çıkmadı. Dün de çıkmamıştı. Bu defa da mı olumsuz diye düşünmeye başladım
İnşallah olumsuz değildir de .benimde bir başarısız var olunca insan kesin emin bilgiler istiyor tutunacak dal.
Bugün transferle beraber dokuzuncu gün hala çift çizgi görmediğim gbi şimdi lavabo gttim hafif bı leke var ve kasığımda bı his var sanırım adet olacağım
Zaten adet takvimi 28haz-24 temmuz-20 Ağustos olur. Akşama belli olur. Galiba olmadı .

Ben de ilk tüp bebek sürecimde kan verdim sonucu beklerken regl oldum, o esnada hastaneden aradılar olumsuz diye… Hamile olsak 6.-7. Gün kaset testlerde çıkıyor bence. O duyguyu hiç yaşamadığım için burada paylaşımlara bakınca öyle düşünüyorum

O kuruma çizgileri yanıltıyor. Bende o çizgileri görüp hamişim zannettim hep. Hatta baka baka hayali çizgiler görmeye başlamıştım.. İlk anda çıkması lazım bir kaç saat sonraki çizgiler doğru değil

Bende üç gündür ard arda erken gebelik yapıyorum hep aynı şekilde sanki var yok gbi bı gelişme yok.artan bı çizgi yok. Bende aynı fikrdeyim gece sökülurum saniriim ama siz umutsuz olmayin daha erken

Nasip her şey. Böyle düşünerek avutuyorum kendimi. İnşallah ömrümüze güzel evlatlar yazmıştır yaradan
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum ben de sonucumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…