Dokuzuncu gün değeri kanda. Ama daha idrarda hiç çift çizgi gormedim bu sabahta yapım idrarda görmedim doktorum yanimtici onlar dediOh maşllah kaçıncı Gün değeriniz bu bir de 4. Gğn yapıp silik çizgi dahi yoktu dimi sizde
Hep azcik hayalet çizgi çıkıyor ama hiç artış yokOh maşllah kaçıncı Gün değeriniz bu bir de 4. Gğn yapıp silik çizgi dahi yoktu dimi sizde
Dokuzuncu gün değeri kanda. Ama daha idrarda hiç çift çizgi gormedim bu sabahta yapım idrarda görmedim doktorum yanimtici onlar dedi
Sizin sonucunuz ne olduBen de bugün 5. Gündeyim. Hiç çizgi çıkmadı. Dün de çıkmamıştı. Bu defa da mı olumsuz diye düşünmeye başladım
O testleri boşverin boşuna strese sokmayın kendinizi. Kaç aylık gebeler bile bazen çift çizgi göremiyor. Kan testi doğrulamış gebesiniz çok tebrik ederim sizin adınıza çok sevdindimHep azcik hayalet çizgi çıkıyor ama hiç artış yok
Amin sağolasın Allah'ım isteyene nasip etsin Allah razı olsun çok şükür rabbim sağlıkla arttirsinO testleri boşverin boşuna strese sokmayın kendinizi. Kaç aylık gebeler bile bazen çift çizgi göremiyor. Kan testi doğrulamış gebesiniz çok tebrik ederim sizin adınıza çok sevdindim.
Rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Aminn
Kaç gündür ümidimi kaybetmiştimçok ilginç bir durum
Ama değerin çok güzel çıkmış 2 günde bir artış bak şimdi kaç embriyo transfer edildiKaç gündür ümidimi kaybetmiştim
İki embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu .Ama değerin çok güzel çıkmış 2 günde bir artış bak şimdi kaç embriyo transfer edildi
Tşkler, Allah'ım benim tamama etdrsin isteyen de nasip etsinHayırlı olsun canım
Hayırla darisi basina İnşallahÇok sevindim canım, hayırlı olsunbana umut oldun. Bugün 6. Günüm ben hala hiç çizgi görmedim.
Canım senin sonuç ne oldu bende 5. Gün erken gebelik yaptım malesef halen negatifÇok sevindim canım, hayırlı olsunbana umut oldun. Bugün 6. Günüm ben hala hiç çizgi görmedim.
Ben dokuzuncu gün erken gebelikte hayalet gördüm. Sonra onuncu gün kan bakınca bugün normal kaset gebelik testi aldım onda da hayalet çizgi 11. Gün .daha şöyle belirgin çift çizgi görmedim ama kanda iki gün üst üste 392 ertesi gün 578 ptesi de yaptıracağım nasipse Çok şükürCanım senin sonuç ne oldu bende 5. Gün erken gebelik yaptım malesef halen negatif
Ben de bugün yaptım negatif 7 .gunumdu . 10 gün kan veecem bi umut inş sizin gibi bhc m yüksek çıksa bi mucize olsaBen dokuzuncu gün erken gebelikte hayalet gördüm. Sonra onuncu gün kan bakınca bugün normal kaset gebelik testi aldım onda da hayalet çizgi 11. Gün .daha şöyle belirgin çift çizgi görmedim ama kanda iki gün üst üste 392 ertesi gün 578 ptesi de yaptıracağım nasipse Çok şükür
İnşallah canim inşallah gönlünce olsunBen de bugün yaptım negatif 7 .gunumdu . 10 gün kan veecem bi umut inş sizin gibi bhc m yüksek çıksa bi mucize olsa
Merhaba sonucunuz ne yazmamışsınızÇok sevindim canım, hayırlı olsunbana umut oldun. Bugün 6. Günüm ben hala hiç çizgi görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?