Transfer sonrası 6.gün idrar testi

smoothcriminal

Ah biçare gönlüm..Devasını bir tek Hakk'ta arar.
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
321
292
303
Merhaba arkadaşlar .Bugun taze embriyo transferimin 6.gunu . Normal idrar testi yaptım . Negatif çıktı . Forumdan okuduğum kadarıyla 6.gun silik de olsa pozitifi görenler var. Benim durumumda olup 12.gun sonucu pozitif çıkan oldu mu?

Bende o şans yok mathilda ama güzel dileğin için teşekkür ederim biraz önce de erken gebelik testiyle yaptım .Kocaman bir tek çizgi yine. Umudum bitti.

Bende o şans yok mathilda ama güzel dileğin için teşekkür ederim biraz önce de erken gebelik testiyle yaptım .Kocaman bir tek çizgi yine. Umudum bitti.
çok üzüldüm ilk transferimde direkt negatif olmuştu sizi çok iyi anlıyorum ilk birkaç hafta öfke ve yılgınlıkla geçiyor… toparlanıp devam edeceğinize ve en kısa zamanda mutlu haberi alacağınıza eminim

Merhaba kızlar benimde bugün transferin 6. Günü fotografta net çıkmamış ama sanki bi hayalet çizgi var gibi bana mı öyle geliyo bilmiyorum

Eklentiler

• 4596974F-38EF-49CF-AA20-3B7514BC808C.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 5.404
5. Gün embriyosu tek istedim tek embriyo transfer edildi. Kan tahlili yaptırdım beta HCG 18 çıktı inşallah güzel bi şekilde artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…