- 29 Haziran 2010
- 321
- 292
- 303
- Konu Sahibi smoothcriminal
-
çok üzüldüm ilk transferimde direkt negatif olmuştu sizi çok iyi anlıyorumBende o şans yok mathilda ama güzel dileğin için teşekkür ederimbiraz önce de erken gebelik testiyle yaptım .Kocaman bir tek çizgi yine. Umudum bitti.
ben de gördüm sankiMerhaba kızlar benimde bugün transferin 6. Günü fotografta net çıkmamış ama sanki bi hayalet çizgi var gibi bana mı öyle geliyo bilmiyorum
Ayy hadi inşallah :) Kan testi versem çıkar mı ya çok sabırsızım sürekli test yapasım var :) ilk tüp bebek deneyimim belki ondanben de gördüm sanki
Bende var görüyorumMerhaba kızlar benimde bugün transferin 6. Günü fotografta net çıkmamış ama sanki bi hayalet çizgi var gibi bana mı öyle geliyo bilmiyorum
Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmiştiMerhaba kızlar benimde bugün transferin 6. Günü fotografta net çıkmamış ama sanki bi hayalet çizgi var gibi bana mı öyle geliyo bilmiyorum
Merhaba kızlar benimde bugün transferin 6. Günü fotografta net çıkmamış ama sanki bi hayalet çizgi var gibi
Doğru görmüşün canım beta hcg 18 çıktıben de gördüm sanki
5. Gün embriyosu tek istedim tek embriyo transfer edildi. Kan tahlili yaptırdım beta HCG 18 çıktı inşallah güzel bi şekilde artarKaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti
Yaa5. Gün embriyosu tek istedim tek embriyo transfer edildi. Kan tahlili yaptırdım beta HCG 18 çıktı inşallah güzel bi şekilde artar
İnşallah canım Allahım hepimizin kucağını boş bırakmasınYaahadi gözünüz aydın inşallah devamı da gelecek
Nasil artti mi degerlerin5. Gün embriyosu tek istedim tek embriyo transfer edildi. Kan tahlili yaptırdım beta HCG 18 çıktı inşallah güzel bi şekilde artar
Çok şükür artıyo cuma günü 147 çıktı pazar tekrar istedi doktora söyledim dünNasil artti mi degerlerin
Sali test vericem bakalimÇok şükür artıyo cuma günü 147 çıktı pazar tekrar istedi doktora söyledim dünhakkımızda hayırlısı olsun sizin durumlar nasıl
Merhaba sonucunuz çıktı mıSali test vericem bakalim
Merhaba sonucunuz çıktı mı
Lekelenme normaldir hakkında hayırlısı inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum :)Ya carsambaymis bekliyorum yarini ama lekelenmem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?