Transfer sonrası 6.gün

Fatmagl001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
36
22
38
31
hanımlar merhaba? Transfer sonrası 6.günümdeyim . Bugün testte sanki gölge çıktı 5.ve 6. Gün 5 te bir şey çıkmadı ama 6.gün gölge var gibi benim dışımda birilerinin daha görmesine ihtiyacım var 😅 çünkü umudumuz hala bar bu 2. Transferim .

hanımlar merhaba? Transfer sonrası 6.günümdeyim . Bugün testte sanki gölge çıktı 5.ve 6. Gün 5 te bir şey çıkmadı ama 6.gün gölge var gibi benim dışımda birilerinin daha görmesine ihtiyacım var 😅 çünkü umudumuz hala bar bu 2. Transferim .
Yaa sana inanamıyorum bugün benim de 5.günüm transfer günüm hariç bugün test yaptım ama hiçbir şey çıkmadı burada çok gördüm 5.gün pozitif gören o yüzden heveslendim 4.gün embriyosu kalitesi 5Bb tek embriyo transferi yapıldı yarın sabah ilk idrarla tekrar deniyecegim bende şimdi keşke yapmasaydınız diyenler çok olacak ama işte insan dayanamıyor arkadaşlar

IMG_0635.webp

Ayy inşallah canım ya 3 tanesinde de gölge gibi çıkıyor farklı marka ile yaptım onsa da çıktı dün çıkmadı ama bugün de varla yok arası

3. Gün embriyosu bugün 9. Gün. Sizce değer yükselir mi ilaçlara devam edeyim mi ?

Eklentiler

• IMG_2029.webp
    IMG_2029.webp
    17 KB · Görüntüleme: 175
Bence devam etmelisin 3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor benim 5. Gün embriyosu bile doktor 10. Gün test yapın diyor normal de moralini bozma her zaman umudumuz var

Hayırlı olsun sizin için🌸 ben ilk transfer sonrası bugün adet oldum. Şimdi ikincisinin yolunda ne yapacağım bilemiyorum. Aynı süreci mi izlediniz farklı bir şey yapıldı mı

Hayırlı olsun sizin için🌸 ben ilk transfer sonrası bugün adet oldum. Şimdi ikincisinin yolunda ne yapacağım bilemiyorum. Aynı süreci mi izlediniz farklı bir şey yapıldı mı
Benim ilk doğal siklus tu ilaç kullanmadım . Bu ilaçlı çift embriyo transferi idi bu da olmadı sanırım . Doktor bu transferi yapmadan önce çizik attılar rahime. Başka bir şey yapmadık

Back
X