- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi erkengebelikk
-
Belirti arama canım zaten. Çıkabilir ama çıkmazsa yok diye de endişe etmeMerhabalar ben 15 ocakta 5. gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 4BB idi. Beklemek çok fazla yordu psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım. Belirtim yok denecek kadar az bazen kasıklarıma ağrı giriyor. Sarı akıntı oluyor ama o fitildenmiş sanırım. Kaset test ne zaman yapmam gerekir 7. günde yapsam çıkar mı ?
Çıkar canım, ama daha garantisi kan testiMerhabalar ben 15 ocakta 5. gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 4BB idi. Beklemek çok fazla yordu psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım. Belirtim yok denecek kadar az bazen kasıklarıma ağrı giriyor. Sarı akıntı oluyor ama o fitildenmiş sanırım. Kaset test ne zaman yapmam gerekir 7. günde yapsam çıkar mı ?
Çok erken benim belirtim hiç olmadı tutmuştu merak etme hatta ögrendıkten sonra bile olmadı herkesin farklı zamanını bekleMerhabalar ben 15 ocakta 5. gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 4BB idi. Beklemek çok fazla yordu psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım. Belirtim yok denecek kadar az bazen kasıklarıma ağrı giriyor. Sarı akıntı oluyor ama o fitildenmiş sanırım. Kaset test ne zaman yapmam gerekir 7. günde yapsam çıkar mı ?
Çıkmaz yapma canını sıkma sakınMerhabalar ben 15 ocakta 5. gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 4BB idi. Beklemek çok fazla yordu psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım. Belirtim yok denecek kadar az bazen kasıklarıma ağrı giriyor. Sarı akıntı oluyor ama o fitildenmiş sanırım. Kaset test ne zaman yapmam gerekir 7. günde yapsam çıkar mı ?
nasıl gidiyo sizin kan vermişmiydiniz sizdeÇok erken benim belirtim hiç olmadı tutmuştu merak etme hatta ögrendıkten sonra bile olmadı herkesin farklı zamanını bekle
Benimde çok belirtim olmadı 4bb idi pozitif oldu belirtilere takılma çift transfer di benimBeni çok rahatlattınız umarım söylediğiniz gibi olur biraz daha bekleyeyim en iyisi
T+10 da kanda öğrendim erken hiç test yapmadım stres olmamak içinBeni çok rahatlattınız umarım söylediğiniz gibi olur biraz daha bekleyeyim en iyisi
Merhabalar ben 15 ocakta 5. gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 4BB idi. Beklemek çok fazla yordu psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım. Belirtim yok denecek kadar az bazen kasıklarıma ağrı giriyor. Sarı akıntı oluyor ama o fitildenmiş sanırım. Kaset test ne zaman yapmam gerekir 7. günde yapsam çıkar mı ?
Bende de çok akıntı var. Ekstra bel ağrısı karın ağrısı vücut ağrısı da var. İlk transferim olumsuzdu ilk gün pembe lekeleme olmustu. Bunda öyle şey olmadiMerhaba benimde 15inde transfer oldu. 5.gunde test yaptım negatif . Bi moralim bozuldu ama takılmıyorum cumartesi randevu aldim kan testi için.
Bence moralinizi bozmayın siz çok çok erken yapmışsınız zaten inşallah kan testinde pozitifi göreceksinizdirMerhaba benimde 15inde transfer oldu. 5.gunde test yaptım negatif . Bi moralim bozuldu ama takılmıyorum cumartesi randevu aldim kan testi için.
Ben de dayanamayıp yarın kan testi vereceğim sanırım T+8 oluyor varsa çıkar herhaldeT+10 da kanda öğrendim erken hiç test yapmadım stres olmamak için
Ben test gününe kadar hiç kan vermedim hiç belirtim yoktu tutmadı sanmıştım hatta ama yine de günümü bekledimnasıl gidiyo sizin kan vermişmiydiniz sizde
var gibi görünüyorKızlar sizce silik varmı yoksa ben görmek istediğim içinmi görüyorum bugün transferimin 9.günü
Eki Görüntüle 3699117
Benim 7.gun silik çizgi çıktıMerhabalar ben 15 ocakta 5. gün embriyosu transferi oldum. Kalitesi 4BB idi. Beklemek çok fazla yordu psikolojik olarak çok etkilenmeye başladım. Belirtim yok denecek kadar az bazen kasıklarıma ağrı giriyor. Sarı akıntı oluyor ama o fitildenmiş sanırım. Kaset test ne zaman yapmam gerekir 7. günde yapsam çıkar mı ?
belirtiniz var mıydı acabaBenim 7.gun silik çizgi çıktı