Transfer sonrası 9. Gün

minnakurabiyem

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
13
3
6
34
Kızlar transfer sonrası 9. Gün idrar testi yaptım böyle çıktı sizce bebegim vana tutundu mu

Eklentiler

• 20220518_101021.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 3.403
  • 20220518_095207.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 2.495
Kızlar transfer sonrası 9. Gün idrar testi yaptım böyle çıktı sizce bebegim vana tutundu mu
Var gibi gözüküyor falat en iyi sonucu 12ö günde alırsınız. Ben 10. Gün yapmıştım yoktu 15.gün çıktı Allah gönlünüze göre versin inşallah tutunmuştur bebişiniz. Sevgiler

Sanki bir çizgi var gibi silik gibi inşallah tutunmuştur. Benim ilk hamileliğimde 7. Gün bakınca net gözüken bir çizgi vardı 5. Gün böyleydi
Umutlanmalı mıyım ne yapacağımı bilmiyorum su anda birde sabah ilk idrarla yapmadım ilaçları içtim sonrasında yapmaya karar verdim yani su içtikten yaklaşık 2 saat sonra test yaptım

Umutlanmalı mıyım ne yapacağımı bilmiyorum su anda birde sabah ilk idrarla yapmadım ilaçları içtim sonrasında yapmaya karar verdim yani su içtikten yaklaşık 2 saat sonra test yaptım
Şu an stres konusunda senle aynı durumdayım benim ilk gebeliğim de kalbi durdu bu ikinci transferim 6. Günüm test yapmayı düşünüyorum yarın sabah içim içime sığmıyor bir yanda korku bir yanda heyecan. Umudunu hiç yitirme ben erken gebelik testi yapmıştım seninkinden daha önce hiç yapmadım oda hassassa eğer değer var ama düşük demektir geç tutunmuş olabilir canım zaten test günün gelmiş yerinde olsam yarın kan testi verir kesinleştiririm

Şunu da söyleyim benim 5. Gün yaptığım da akşam yapmıştım ve günde 3 buçuk 4 litre su içiyordum iki dakika sonra böyle biseyler çıkmıştı ama 7. Gün yaptığım ilk idrarlaydı

Erken gebelik testi canım. Cumayı bekleyeceğim 12. Gün yap demişti hastahane ama ben 11. Gün yapacağım varsa da yoksa da testte tam göreyim istiyorum

Şunu da söyleyim benim 5. Gün yaptığım da akşam yapmıştım ve günde 3 buçuk 4 litre su içiyordum iki dakika sonra böyle biseyler çıkmıştı ama 7. Gün yaptığım ilk idrarlaydı
Tamam canım teşekkür ederim sagol bilgi verdiğin için. Başka böyle seyler yaşayan yok mu acaba umut olsak birbirimize

Erken gebelik testi canım. Cumayı bekleyeceğim 12. Gün yap demişti hastahane ama ben 11. Gün yapacağım varsa da yoksa da testte tam göreyim istiyorum
Senin üçüncü gün embriyosu o zaman benimkiler beşinci gün embriyosu canım. Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bende ne olacak bilmiyorum. Diğer hamileliğimle karşılaştırıyorum ama onda kasık batması falan çok vardı şimdide var ama yeri devamlı değişiyor göğüslerim de şiş acıyor ucu ve komple göğsüm esmerim ama damarlasma var bilmiyorum yani yarın erken gebelik testi yapcam ilk idrarla Allah sonumuzu hayır etsin. Senin ne gibi belirtilerin var canım

Canım transferden sonra 2.yada 3. Gündü kasık bel agrım oldu birkaç saat. Onun dışında 7. Güne kadar çok arada kasık batmaları oldu. 7 günden itibaren de akşamları özellikle kasık karın bel agrım oluyor her an adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi gündüzleri de yine kasık agrım oluyor ve idrara sıkışınca kasıklarımda karıncalanma hissediyorum

Birde testte silik 2. Çizgi var işte en çokta ona umutlandım sanırım. defalarca o testten yaptım hep bekliyordum silikte olsa çıksın diye ilk kez silşk çizgi gördüm cok heyecanlandım

Canım bu gün test yaptım çok net ikinci çizgi çıktı kan verdim sonuç bekliyorum

Merhaba bende 13 nisan transfer oldum doktorum 9. Gun cagırmıstı kan ıcın ıstersenız kan verın emın olun ama ben hafıften goruyorum çizgiyi inşallah bebegıniz sizinledır saglıklı sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…