- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi minnakurabiyem
-
24 çıktı canım sonucum altıncı gün iki gün sonra yeniden vercem inşallah sağlıkla artarYaa çok sevindim senin adına canım hayırlı olsın ALLAH tamamına erdirsin darısı bana ve benşm gibi isteyen bekleyen herkesin başına
İnşallah canım çok teşekkür ederimMerhaba bende 13 nisan transfer oldum doktorum 9. Gun cagırmıstı kan ıcın ıstersenız kan verın emın olun ama ben hafıften goruyorum çizgiyi inşallah bebegıniz sizinledır saglıklı sekılde
Ohh ne güzel canım hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah24 çıktı canım sonucum altıncı gün iki gün sonra yeniden vercem inşallah sağlıkla artarçok teşekkür ederim canım Allah kimsenin hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın
Amin inşallah canım Rabbim aynı acılarıda daha azını çoğunu da bana da kimseye de yaşatmasın hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahOhh ne güzel canım hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah
Amin canım inşallahAmin inşallah canım Rabbim aynı acılarıda daha azını çoğunu da bana da kimseye de yaşatmasın hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Var görünüyor canım❤dondurulmuş emriyo transferimiydiHanımlar merhaba,
Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.
Hayır ilk denemem ve 2. Tane emribiyom döllenmişti ikisini de transfer ettiler. Cuma toplandı yumurtalar pazartesi transfer oldu.Var görünüyor canım❤dondurulmuş emriyo transferimiydi
Erken gebelik testi mi acaba ? Sanki silik çizgi varKızlar transfer sonrası 9. Gün idrar testi yaptım böyle çıktı sizce bebegim vana tutundu mu
Hayırlı olsun inşallahŞunu da söyleyim benim 5. Gün yaptığım da akşam yapmıştım ve günde 3 buçuk 4 litre su içiyordum iki dakika sonra böyle biseyler çıkmıştı ama 7. Gün yaptığım ilk idrarlaydı
Maalesef kalbi durdu kaybettim o bebeğimi Allah hayırlısını versin erken gebelik testi yapmıştım çift embriyoyduHayırlı olsun inşallaherken gebelik testi mi yapmistiniz ? Normal kaset testmi ? Bide tek embriyo muydu sizinki cok sevindim sizin adiniza rabbim saglikli hayirli bi sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah
Hm cok üzüldüm nasipde ne varsa onu yasiyoruz iste rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin inşallah cumlemizeMaalesef kalbi durdu kaybettim o bebeğimi Allah hayırlısını versin erken gebelik testi yapmıştım çift embriyoydu
Amin inşallahHm cok üzüldüm nasipde ne varsa onu yasiyoruz iste rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin inşallah cumlemize
Merhaba sonucunuz Ne çıktı acaba ?Hanımlar merhaba,
Benim 30 mayısta 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün 9. Günüm kan testime 3 gün kaldı ama bugün idrar testi denemek istedim. Böyle silik çizgi var. Yorumunuz nedir? Açıkçası bende gram stres yok sürekli meditasyon yapıyorum hamile olduğuma inanıyorum. Hep pozitifim. Tabi ki nasip olmazsa da takdir Allah’tan. Rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin.
Bu testten sonra kan verdim 16.4 çıktı sonuç iki gün sonra 41 oldu 3 gün sonra 50.67Merhaba sonucunuz Ne çıktı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?