• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transfer sonrası... bekleyenler

Merhaba anne adaylari bende bugunden itibaren annelik adayligimi koyuyuyorum.Eger bebeklerim oylarini veririlerse bu ayin 23 unde kan tahlilim var
Arkadaslar duaniza ihtiyacim var
Yumurta toplama isleminde kirmizi sekilde kanamam vardi sonra bi gun durdu ara ara kirmizi sekilde ama azar azar geldi
Bugunde durmustu
Bugunse 3.gun transferi oldu ikisi 8 hicreli
Ama demin wc de silidigimde beyaz yani seffaf akinti ile kahverengi bi leke geldi
Acaba disarimi cikti bi an korktum
Allah hepimize hayielisini nasip eyelesin
Hepizin transferi hayirli olsun.

canım öncelikle hayırlı olsun. Rabbim pozitif sonulandırır inş. içini ferah tut. dışarı çıkması kolay değil. transfer sonrası çok kötü kabız olmuştum. o karnımın kasılmasını hayal et, çok şükür bişey olmadı. herşey Rabbimin dilemesine, ol demesine bağlı. sende de bişey olmaz. kendine dikkat et. pozitif düşün pozitif olsun herşey

Maalesef canım negatif. Ewet umutta yaptırdım ama olmadı.

canım benim Rabbim yardımcın olsun. İnş çok çabuk toparlanırın ve daha güçlü ve umutlu olarak yeniden tedavine başlarsın. Rabbim en kısa zamanda bebeşini nasip eder inş.

Kizlar 6sinda transferim yapildi.2 tane 3. gun embriyosu.bugun 3.gunum.beklemek cok zor geliyor.isten izin aldim.tv karsisinda yatarank zamanin gecmesini bekliyorum.dualarinizi bekliyorum.bu 2.tup bebek denemem,daha oncekiler 5.gun embriyosuydu ama tutmadi.ama insallah bunlar tutacak.

canım öncelikle hayırlı olsun. Rabbim pozitif sonulandırır inş. içini ferah tut. dışarı çıkması kolay değil. transfer sonrası çok kötü kabız olmuştum. o karnımın kasılmasını hayal et, çok şükür bişey olmadı. herşey Rabbimin dilemesine, ol demesine bağlı. sende de bişey olmaz. kendine dikkat et. pozitif düşün pozitif olsun herşey

Anladigim kadari ile hamilsin insaallah
Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin
Insan korkuyo guzeel dileklerin icin cok tesekkur ederim

Kizlar 6sinda transferim yapildi.2 tane 3. gun embriyosu.bugun 3.gunum.beklemek cok zor geliyor.isten izin aldim.tv karsisinda yatarank zamanin gecmesini bekliyorum.dualarinizi bekliyorum.bu 2.tup bebek denemem,daha oncekiler 5.gun embriyosuydu ama tutmadi.ama insallah bunlar tutacak.

Merhaba insallah pozif sonuc almakla beraber tamamina erdirsin yuce mevlam
Bende 8 Inde tranferim oldu benimde ikinci gunum hayr olsun sonumuz

arkadaşlar gunaydın içinizde transferden sonra idrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı.benim bu 3. oldu ve 2 defadır kan kırmızı idrarım.dr.zinnat verdi ama kullanmaya korkuyorum .aynı durumu yaşayan oldu mu hiç

selam benim 6.günüm ama sanırım bu seferde olmadı kasık ağrılarım çok azaldı umutsuzum

Slm arkadaslar. Benim yarin test gunum .31 aralikta olmustu transferim. 2 embriyo 1. Kalite dedi doktor ve yarin sabah kan testimde ne gorcem cok heyecanliyim

Back
X