Transfer sonrası belirti ( hamile arkadaşlar yardımcı olabilir mi )

Asli06m

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
2.697
4.785
333
Ankara
Arkadaşlar 4. tüp bebek denemem 2 tane 4. gün konuldu transferden sonra 5. güne kadar bütün gebelik belirtilerini taşıyordum kasıkta ve belde ağrılar göğüslerde hassasiyet sık tuvalete çıkma göz kararması karında şişlik halsizlik falan bebeklerimin benimle olduğunu hissediyordum ama 5. günün gecesi aniden bıçak gibi hepsi yok oldu bugün 7. günüm pazartesi 10. günümde test yaptırcaz çok üzülüyorum bebeklerimin artık benimle olmadığını düşünüyorum bu son denememizdi maddi manevi imkanımız yok artık son şansımı da yitirdim galiba böyle olan bu şekil hamile kalan varmı hiç aranızda bana teselli olur belki

Son düzenleme:
Cnm bunları düşünme inşallah tutmuştur bende ilk deneme de bütün bunlar vardı ama bu denemede hiç biri olmadı bazen değişe biliyor iyi düşün iyi olsun inşallah bebişler tutmuştur sürekli dua et ilaçlarını düzenli kullan allaha bırak gerisini

Bende hicbir belirti yasamadim ama cok sukur hamileyim ins bebeklerin seninledir burdan sonucu yazarsin rabbim yuzunuzu guldursun

Belirti asla itibar edilecek bir şey değil. Ben de test gününe kadar bir çok belirti yaşamıştım, hepsi boş şeylermiş. Oysa o kadar emindim ki, tuttuğuna. Bu seferse donmuş tedavi olduğu için zaten pek bir şey hiss etmiyorsun, arada kendimi çok zinde hiss ettim, ağladım, bu sefer de olmadı mı diye. Önce idrar yaptım, testi çok erken yaptığım için beklemediğim halde çift çizgiyi gördüm, inanamıyordum. Sonra test günümü bekledim, kan verdik, sonuç yüz güldürücü. Üzülmen kendine zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Kendini bu kadar üzeceğine kan testi yaptıra bilirsin. Yarın yaptırırsan mutlaka sonuç belli olur. Gerçi erken yapılan kan testinin de kendi stresi var (erken etapda beklendiği gibi artmaya biliyor). Ancak en azından tutmuş mu, tutmamış mı bilirsin. Tabii gününü beklemek zor değilse beklemen daha iyi. Allah yardımcınız olsun.

Cnmm bnmm yarin bizede guzel hberlerini ver ins bebislerin sana ceee ee bn burdayim anne desin insallhh

merhaba arkadaşlar.bu 3. denemem.dün transferim yapıldı. geçmiyor zaman.tüp bebekle ilgili bütün konuları okuyarak sabahı buluyorum burda. en sıkıntılı süreç transfer-tahlil arası.inşallah bu sefer annene tutunursun bebeğim...

merhaba benim de 3. denemem de oldu hiç bir belirti yaşamadım hatta 9 . hafta bulantılarım başlayıncaya kadar hiçbirşey yoktu bunlara kafanı takma bol bol dua et:)

Kizlar ben de belirtilerimi yazayim belki yardimci olmus olurum
Transfer gununden itibaren batma
Sanki biri eline igne almis batiriyordu
Ates basmasi sicakliyordum sonra usuyordum
Ayaklarimi isitamadim
Bicak saplamalari oluyordu özellikle rahimde

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Benimde ilk tüp bebek denemem transfer sonrası 10.günümdeyim ve bugün su gibi akıntım oldu. doktoru aradım korkma dedi ama benim korkum hala devam ediyor benim gibi olan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…