ne testi yaptınki anlamadım........kanmı idrarmı.idrarsa takılma lütfen..çünki daha dört gün var çıkmaz..kansa yine aynısı 4 günde herşey degişebilir..........
benim 8 günüm hiç belirti yok asli pınar ordamısın
idrarda yaptım cıkmadı yanlıs olma yada cıkmama durumu olabılırmı acaba:1no2:
canım idrarda 100 ün üstü degerler çıkıyormuş.......seninki 9.günde 100ü geçmedigi için çıkmamıştır....
ya biraz sabret ne kalmış şunun şurasında..klava:
canım benimde dün oldu transferim..........Rabbim bu gece hürmetine bizleri güldürsün...........
arkadaşlar belirtilere hiç takılmayın, belirti aramak sadece sters yaratıyor, 4 denemem oldu, hiç belirti yaşamadığımda oldu, her belirtiyi yaşadığımda oldu... ama sonuç hep negatifti... yalnız en çok kasık ağrısı doğru sinyali veriyor... kasık ağrım var diyenler pozitif sonucu görüyor... allah hepimizde hakkımızda hayırlı olanı versin... umudunuzu hep taze tutun, vakti zamanı geldiğinde bizlerde burada müjde verebileceğiz.
merhaba bugün kan testi yapıldı negatif lütfen siz sonucu paylaşın inşşallahhhhhhhh tutar sizinki yürekten diliyorum .lütfen yaşadıklarını yaz.benim 2. denemem di,ben 1.de pek bişi hisetmedim 2.de sağ kasığımda ağrı göyüslerim fena şişti hala çok şiş iştahım çok arttı,bir defa midem bulandı.hissetiklerimi yazdım.yaşım 34 sorunum eşimde sperm sayısı düşük bundan dolayıtüp bebek denendi.lütfen sizde paylaşın ,teşşekürler.
canı m cok sıkkın gebelık testıyaptınm koca bır negatıf yınede ınanamıyorum gebeymıs gıbı hıssedıyorum kendımı daha kan tahlılıme 4gun var pazar gunu yapılacak ama ben dayanamadım sımdıden yaptım negatıfffff acaba deısme ımkanı olabılırmı yaaaaaa lutfen ole olmasını dusunuyorum kanda pozıtıf cıkmasını ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaallahım sen yardım et bana ve benım gıbı olanlara
pınarcım tebrik edirm canım bak korktuguna ugratmadı Rabbim..........darısı biz bekleyenlere
merhaba canım noldu sonucu merak ediyorum inşşallah senin için hayırlısı olur.sonucu ve yaşadıklarını yaz lütfenfiliz canım benımde ayı senın soyledıklerın gıbı durumum asılam yapıldı tup bebek yapıldı herıkısındede cokagrılı gectı benımde esımım sperm sayısı cok dusuk tup bebek yaptık ama ...........dedıgım gıbı daha var kan testı yapmama ama kendımı hamıle gıbı hıssetmek ıstıyorum ruyalarıma gırıyo artık benımde gogüslerim şişti kasık agrılarım karnımın ustune yatamamam ıdrarda koku deısıklıgı vs bole belırtıler var testım negatıf cıktı ama ben kan tahlılının pozıtıf cıkacagına ınanmak ıstıyorum nolur bu gunde benım ıcın dua et ınsallah ben ve bızım gıbı olanların allahım bu mubarek gunde yuzumuze bakar dualarımızı kabul eder......
arkadaşlar benim bugün transfer günüm dahil sayıyorum ben siz bir gün sonrasınımı sayıyorsunuz bilmiyorum ama 10. günüm oldu. hiç bir belirti yokk. az kaldı gerçi test günüme ama heyecanda artıyor işte. takmayım diyorum ancak hep aklımda bu var. ne kadar normal her şey yaa. hiç bir ağrı batma falan yok.. bir kişi yazmış bir yerde kasık ağrısı çeken pozitif oluyor diye ya çekmeyen yokmu demek yani. bişiler söyleyin ne olur ya :))
Canım çok üzüldüm gerçekten biraz dinlendikten sonra tekrar başlarsın inş. 3. denemen son denemen olur... Bu benim 4. denemem düne kadar pek birşey hissetmiyordum ama dünden beri her an regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ama göğüslerde hiç bir değişiklik yok benim de yaşım 33 ve artık bu son olsun istiyorum hayırlısı 24 haziran herşey belli olacak...
ıyı aksamlar ben bugun kanda beta hcg yaptırdım cok sasırdım ıdrar testınde negatıf cıkmıstı salak gıbı butun gunumu aglayarak gecırdım ama bugun cok sasırdım kan degerım 165 cıktı burdan tup bebek yapan arkadaslardan rıcam sakın gebelık testını gununuz gelmeden yapmayın ben cok mutluyum darısı gebe kalmak ısteyenlerın basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?