merhaba arkadaslar ben tup bebekle anne olma duygusunu yasadım ama dun butun dunya basıma yıkıldı bebegımın kalp atıslarını dınlemk ıcın gıdecektık ama saat 3 gıbı duşuk yaptım hayatımın en kotu gunuydu halen ınanmak ıstemıyorum allahım sen yardım et banatam tamına 5 hafta3 gun luku ama nasıpte yokmus demekkı:1no2:
merhaba arkadaşlar benimde bugün 7.günüm 5 gün kaldı test yaptırmama.trasferden sonra herkes yattı mı hep acaba.ben dikkat ettim ama sürekli yatmıyorum artık.ama yine agırlık kaldrmıyrm uzanmıyrm yüksek bi yere ama sürekli yatmıyorum da artık.bugün sulu bir akıntı başladı birazda göğüüslerim şiş bi de iştahım çok arttı gibi.başka bi gelişme yok acaba tutmuşmudur çok merak ediyorum.bana da dua edin.
merhaba dualarım seninle inşallah hayırlı evladın olur içtenn söylüyorum canım ,ben 2 defa tüp bebek denedim 2side olmadı.inşallah senin tuta bize umut olursun,sonucu yazarsan seviniriz iyi şanslar sana ,seni çok iyi anlıyorum .zaman geçmez şimdi biliyorum nerde yaptırdığını yazarmısın.
merhaba canım ben izmirde oturuyorum ege üniversitesi hastanesinde yaptırdım.doktorumdan da hemşirelerden de çok memnun kaldım.inşallah sonuçta iyi çıkar.benm ilk denemem ve 23 yaşındayım.ama artık var yada yok hiç birşey hissetmiyorum.hepimizin ALLAH yardımcımız olsun.herkeste belirti var mıydı acaba tüp bebek sonrası.puyorumnanaktan
merhaba yaşınız küçük neden tüp bebek sorun neydi?kan testi çıkınca size açıklama yapacaktır doktorunuz.iyi şanslar inşallah tutunmuştur embriyon....
evet yaşım küçük ama tüplerim kapalı benim ve de açılamadı.doktorlarda açılamaz tüp bebekten başka çare yok dedi.5yıllık da evliyim beklemenin anlamı yok dedik bizde.hayırlısıyla inşallah tutar bugün 8.gün artık yatmıyorum ben siz yatıyor musunuz acaba 12 gün boyunca.birde hiç bir belirti yok moralim bozuluyo ya.
merhaba canım ben 1. denememde hep yattım diyebilirim sonuç negatifti 2.denememde 2 gün ara ara yattım sonra yatmadım ama hiç bir iş yapmadım yemeklerimi bile başkası yapıyordu,yani anlican oda tutmadı.kısmet ne diyeyim Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah senin tutar canım iyi haberlerini yazarsın rahat ol iyi şeyler düşün.tutsa bile şimdiden bişey hisetmezsin takma kafana hoşça kal...
hiç birşey hissetmiyorum artık zaten.son günler artık pazartesi sonuç alacagım hayırlısıyla.inşallah tutmuştur.ama dün adet günümdü olmadım inşallah hamile oldugum içindr ilaçlardan değildr inşallah.crionone jel kullanıyorum kullanan var mı acaba adeti kesme etkisi var mı yardımcı olursanız sevinirim.
hiç birşey hissetmiyorum artık zaten.son günler artık pazartesi sonuç alacagım hayırlısıyla.inşallah tutmuştur.ama dün adet günümdü olmadım inşallah hamile oldugum içindr ilaçlardan değildr inşallah.crionone jel kullanıyorum kullanan var mı acaba adeti kesme etkisi var mı yardımcı olursanız sevinirim.
kanama olacaksa oluyor zaten.jel fayda etmiyor.inşallah tutmuştur.haberlerini bekliyoruz
Bena da 01/07/2010 da transfer yapıldı. temmuzun 12 sinde test yaptırıcağım. ama beklemek çok zor hiç bi belirti de yok sadece biraz bel ağrım var. o da herhalde 3-4 gündrü sürekli yatıyorum ondan olabilir mi ?
Bena da 01/07/2010 da transfer yapıldı. temmuzun 12 sinde test yaptırıcağım. ama beklemek çok zor hiç bi belirti de yok sadece biraz bel ağrım var. o da herhalde 3-4 gündrü sürekli yatıyorum ondan olabilir mi ?
merhabalar hayırlı olsun kaçıncı denemeniz,sonucu lütfen paylaşın ,hangi hastanede yaptırdınız?herşey gönlünüzce olsun...
Transfer günümüz aynı... Test günümüzde.. Benim bel ağrılarımın yanı sıra kasık ağrım da var.. Bide bugün boğazlarım şişti..Ateşim var(( Pazartesine kadar bekleyecek misin????
benimde transferim 1 temmuzda oldu kızlar:)
veeeee hiçbirşey hissetmiyorum.ilk gün dışında hiç yatmadığım içinde bel ağrımda yok.sadece arada bir kasıklarıma ağrı giriyor ki hem çok yumurtam toplandı hemde hiçbirşey yapılmamış olsaydı bile bizim bu kısa süren kasık ağrılarını zaten adetimiz yaklaştığında her ay az çok hissediyoruz.
selamlar benim illk denemem ankarada anatoliada yaptırdık transferim cuma günü oldu pazartesi yola çıktık kütahyaya geldik sadece ilk gün biraz fazla yattım ama sık sık tuvalete gittim o arada bir şey oldumu bilmiyorum 2 tane embriyo transfer edilmişti karnım ağrıyor onun dışında bir şey hissetmiyorum o da kullandığım jelin yan etkisidir diye düşünüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?