transfer sonrası belirtiler

canım ben ankarada centrum klınıkte prof dr.recai papuççuoğlu tarafından tup bebek yapıldı benım esımın sperm sayısı 5 mılyondu allaha sukurler olsun ılk denememde oldu darısı benım gıbı olanların basına

merhaba canım ben istanbulda 2 defa denedim ikiside negatif sizin için çok sevindim iyi haberleriniz bize umut oluyor,benim eşiminde sperm sayısı 5milyon bende bir problem yokmuş ama olmadı kısmet her şeyin hayırlısı olsun ne diyeğim.size bişi daha sorcam inşallah cevaplarsınız, transferden sonra nelere dikkat ettiniz.şimdiden çok teşşekür edrim.

merhaba bütün denemelerinizi aynı doktoramı yaptırdınız ve hangi hastanede yaptırdınız lütfen yazın çok merak ediyorum inşallah tutmuştur bütün dualarım sizinle.

canım ilk 2 denememi Hacettepede yaptırdım her seferinde farklı bir doktor oldu. Hiç memnun kalmadım oradan... 3. Ankara Centrumda yaptım oradan memnun kaldım ama dış gebelik yaşadım şimdi 4. Mayada tedavi oldum.... Bugün 10. günüm sonuç ne olacak bakalım hayırlısı

inşallah tutar tüm dualarım sizinle allahım her şeyin hayırlısını versin canım.hayırlı haberlerini bekliyoruzzzz

transfer olduktan sonra 1.30 saat masadan hıc kalkmadım daha dogrusu rıca ettık kaldırmadılar centrumda o gece ben hastanede kaldım 1 gece yanı sonra eve geldık ertesı gun ınan 3 gun hep yatttım sadece lavoboya kalktım bıde yemek yemeğe onun dısında ne uzandım ne egıldım ılaclarımı gunu gunune saatı saatıne aldım canım kecıboynuzu cok yedım ben ve esım ozellıkle benım 15 tane yumurtam vardı 9 tanesı ıydı 7 tanesı dollendı ve 5 cı gun bana transfer yaptılar ve blastokıs olmustu yanı benım dollenen yumurtalar bı tanesını bana transfer ettıler hayırlııs ama centrum ıyı neden baska bır yere yaptırıyosun kı mayayı bence bosver tekrar centruma yaptır derım en kısa surede haberını beklıyorum butun kalbımle ıyı dıleklerını beklıyorum canım cok cok dua et ınan benım durumda tam 9 hafız kuran okudu dıyebılıırm cok cok dua et canım benım her gece en az 2 saat dua edıyodum halen edıyorum sukurler olsun

merhaba cevabın için çok teşekkür ederim ,canım Allah yardımcımız olsun.ben masada 5dk felan kaldım sediye ye aldılar beni 8 saat sonra eve gittim 2 gün sırt üstü yattım,diğer günler ara ara yatıyordum hiç bir iş yapmadım ama olmadı.

filiz sonucun negatif mi yoksa az falan mı çıktı?????????yoksa düşükmü canım

merhaba canım transferimin 10.günü idrar testi yaptım evde negatifti 17.06.2010da kan testinde üzgünüm negatif bu gün doktorum la görüştüm, herşey çok iyiydi dedi neden olmadı bizde anlayamadık dedi,vücüt bazen emriyoyu kabul etmiyormuş gibi şeyler söledi.3.denemeyi düşünürsen 2 embriyo transfer ederim dedi.bakalım şu an hiç hazır değilim moralim bozuk inşallah senin ki tutar canım umut olursun hepimize durumunu paylaş bizimle lütfen ,herşey gönlünce olsun.

Kızlar merhaba dün benim test günümdü ama daha önce idrar testinde negatifi gördüğüm için olmadı dedim ama dün testin sonucu 11 çıktı... Ne negatif diyebiliyorum ne de pozitif ben hiç birşey anlamadım bilen var mı?

merhaba canım testi hastanede yaptırmadın mı?doktorun sana bilgi vermiş olmalı.

merhaba canım testi hastanede yaptırmadın mı?doktorun sana bilgi vermiş olmalı.

Ben tedaviyi Ankarada yaptırdım şu an Konyadayım dr. testi c.tesi tekrar yapmamı istedi şu an pozitif görünüyor dedi.... Ama 2. teste göre bir yol çizeceğiz....

Ben tedaviyi Ankarada yaptırdım şu an Konyadayım dr. testi c.tesi tekrar yapmamı istedi şu an pozitif görünüyor dedi.... Ama 2. teste göre bir yol çizeceğiz....

hadi hayırlısı canım inşallah iyi haberlerini yazarsın bize moralini bozma .baya uzak yere gitmişsin ben istanbulda yaptırdım hastane evime arabayla 10 dk uzak ve ben bunu sorun yaptım, hastane uzak dedim.demeki olunca oluyor.

merhabalar
benim trasferimin 10. günü hastane bana 9 gün kan tahlili yaptırmamı receteme yazmıslar sonuç negatif cıktı,durumu doktoruma söyledim,9.gün çok erken 12. gün yapman lazımdı dedi neyse 2 gün sonra yaptırıcam,bendeki belirtiler
1-mıge bulantısı
2-agzım ekşiyor
3-kasıklarıma ve karnıma ara ara batma oluyor
4-bugun basım agrıdı
5-göülerim hassas ve şişşşşş
6-gün içinde bazen sarhoş gibi çaıkr keyif oluyorum :))))))))))))))))
7-sulu akıntı
doktoruma belıirtileri söyledim ilaçların yan etkisi olabilir mi dedim? olabilir dedi........

iyi yada kötü bişey düşünmek istemiyorum hayırlısı Allah hepimize yardımcı olsun.....
sevgiler..........

inşallah tutunmuştur canım hayırlısı olsun dualarım seninle herşey gönlünce olsun banada umut olur...

merhaba arkadaslar ben tup bebekle anne olma duygusunu yasadım ama dun butun dunya basıma yıkıldı bebegımın kalp atıslarını dınlemk ıcın gıdecektık ama saat 3 gıbı duşuk yaptım hayatımın en kotu gunuydu halen ınanmak ıstemıyorum allahım sen yardım et banatam tamına 5 hafta3 gun luku ama nasıpte yokmus demekkı:1no2:

merhaba arkadaşlar benimde bugün 7.günüm 5 gün kaldı test yaptırmama.trasferden sonra herkes yattı mı hep acaba.ben dikkat ettim ama sürekli yatmıyorum artık.ama yine agırlık kaldrmıyrm uzanmıyrm yüksek bi yere ama sürekli yatmıyorum da artık.bugün sulu bir akıntı başladı birazda göğüüslerim şiş bi de iştahım çok arttı gibi.başka bi gelişme yok acaba tutmuşmudur çok merak ediyorum.bana da dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…