merhabalar arkadaşlar bişi merak ediyorum neden kimse tedavi gördüğü hastane veya doktor ismi vermiyor ,bunda bi sakınca yok bence lütfen tedavi gördüğünüz hastane ve doktor adını yazın ki hastanelerin başarı oranlarını görelim .böylece bizimle aynı durumda olanlara yardımcı olmuş oluruz.şimdiden teşekkürler herkese.
canım ben ankarada centrum klınıkte prof dr.recai papuççuoğlu tarafından tup bebek yapıldı benım esımın sperm sayısı 5 mılyondu allaha sukurler olsun ılk denememde oldu darısı benım gıbı olanların basına
merhaba bütün denemelerinizi aynı doktoramı yaptırdınız ve hangi hastanede yaptırdınız lütfen yazın çok merak ediyorum inşallah tutmuştur bütün dualarım sizinle.
canım ilk 2 denememi Hacettepede yaptırdım her seferinde farklı bir doktor oldu. Hiç memnun kalmadım oradan... 3. Ankara Centrumda yaptım oradan memnun kaldım ama dış gebelik yaşadım şimdi 4. Mayada tedavi oldum.... Bugün 10. günüm sonuç ne olacak bakalım hayırlısı
merhaba canım ben istanbulda 2 defa denedim ikiside negatif sizin için çok sevindim iyi haberleriniz bize umut oluyor,benim eşiminde sperm sayısı 5milyon bende bir problem yokmuş ama olmadı kısmet her şeyin hayırlısı olsun ne diyeğim.size bişi daha sorcam inşallah cevaplarsınız, transferden sonra nelere dikkat ettiniz.şimdiden çok teşşekür edrim.
transfer olduktan sonra 1.30 saat masadan hıc kalkmadım daha dogrusu rıca ettık kaldırmadılar centrumda o gece ben hastanede kaldım 1 gece yanı sonra eve geldık ertesı gun ınan 3 gun hep yatttım sadece lavoboya kalktım bıde yemek yemeğe onun dısında ne uzandım ne egıldım ılaclarımı gunu gunune saatı saatıne aldım canım kecıboynuzu cok yedım ben ve esım ozellıkle benım 15 tane yumurtam vardı 9 tanesı ıydı 7 tanesı dollendı ve 5 cı gun bana transfer yaptılar ve blastokıs olmustu yanı benım dollenen yumurtalar bı tanesını bana transfer ettıler hayırlııs ama centrum ıyı neden baska bır yere yaptırıyosun kı mayayı bence bosver tekrar centruma yaptır derım en kısa surede haberını beklıyorum butun kalbımle ıyı dıleklerını beklıyorum canım cok cok dua et ınan benım durumda tam 9 hafız kuran okudu dıyebılıırm cok cok dua et canım benım her gece en az 2 saat dua edıyodum halen edıyorum sukurler olsun
sonuç verecek arkadaşlar sonucunuz ne oldu niye yazmadınız???????
filiz sonucun negatif mi yoksa az falan mı çıktı?????????yoksa düşükmü canım
evet sonuç için bekliyorum 5 günüm kaldı çok tuhafım bu kez.bakalım hayırlısıyla
Kızlar merhaba dün benim test günümdü ama daha önce idrar testinde negatifi gördüğüm için olmadı dedim ama dün testin sonucu 11 çıktı... Ne negatif diyebiliyorum ne de pozitif ben hiç birşey anlamadım bilen var mı?
merhaba canım testi hastanede yaptırmadın mı?doktorun sana bilgi vermiş olmalı.
Ben tedaviyi Ankarada yaptırdım şu an Konyadayım dr. testi c.tesi tekrar yapmamı istedi şu an pozitif görünüyor dedi.... Ama 2. teste göre bir yol çizeceğiz....
inşallah tutunmuştur canım hayırlısı olsun dualarım seninle herşey gönlünce olsun banada umut olur...merhabalar
benim trasferimin 10. günü hastane bana 9 gün kan tahlili yaptırmamı receteme yazmıslar sonuç negatif cıktı,durumu doktoruma söyledim,9.gün çok erken 12. gün yapman lazımdı dedi neyse 2 gün sonra yaptırıcam,bendeki belirtiler
1-mıge bulantısı
2-agzım ekşiyor
3-kasıklarıma ve karnıma ara ara batma oluyor
4-bugun basım agrıdı
5-göülerim hassas ve şişşşşş
6-gün içinde bazen sarhoş gibi çaıkr keyif oluyorum :))))))))))))))))
7-sulu akıntı
doktoruma belıirtileri söyledim ilaçların yan etkisi olabilir mi dedim? olabilir dedi........
iyi yada kötü bişey düşünmek istemiyorum hayırlısı Allah hepimize yardımcı olsun.....
sevgiler..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?