transfer sonrası belirtiler

kıızlar benim sol kasığımda çekilme ve bacağıma vuran kramp var bu iyi mi

slm arkadaşlar.
siteyi hep okuyordum ama yazmak bugüne kısmet oldu. bana da 26 nisanda transfer yapıldı. yarın test yaptıracağım. bakalım sonuç ne olacak çok heyecanlıyım. yalnız dün ve bugün ara ara kahvereni leke geldi. sizce normal mi korkmaya başladım. bu ilk denememiz. ama inşallah tutmuştur.cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşk.

canım benimde 28 nisanda transferim oldu. bende durmadan belirti arıyorum ama yok..
lekelenmede umarım tutunduğunun belirtisidir. hepimiz için hayırlısı olsun

inşallah canım ya tutunmuşdur. kasık ağrılarım da var ama. bilemiyorum. yarın sonuç inşallah olumlu olur. allah hepimize aneliği nasip etsin.

hayır canım ikinci denemem ve dondurulmuş emb.transfer edildi. ama hiç bir belirtim yok.test günüm p.tesi. hepimiz için hayırlısı olsun.

benımde yarın test günüm..hafif hafif lekelenmeler devam ediyor...karnım çok şiş ve müthiş gazım var..birde dayanılmaz bel ağrısı

bende yarın kan testi yaptıracağım. yarın 12. günüm. birde 14. günümü test yaptıracağız. bazıları öyle yazmış okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…