olmadı arkadaşlar.çok kötüyüm
hayır canım ikinci denemem ve dondurulmuş emb.transfer edildi. ama hiç bir belirtim yok.test günüm p.tesi. hepimiz için hayırlısı olsun.
merhaba arkadaslar, benim transferden sonra bugün 14.günüm yarin kan testi yaptiricam beklemek gercekten cokkk zor Allah hepimizin yardimcisi olsun. bende transferdenden sonra hep adet olacakmisim gibi agrilar vardi halen var 10.gün kahverengi lekeler vardi 3 gün sürdü sonrasinda kirmizi leke oldu cok korttum ama üstüne görme diye bisey varmis umarim öyledir dr. %50 %50 diyor korkuyorum cok.... 2 embriyo yerlestirildi 21 taneden dondurulmusum yok... Yardimci olurmusunuz basindan böyle gecen arkadaslar varmi bu arada adetimde daha cok koyu yada acikli olurdu simdi ise tertemiz kan. anlayamiyorum...
Malesef sonuc negatif´di. Artik bir dahaki denemeye kaldi umarim o zaman basarili olur.
Sizce ikinci denemenin arasinda ne kadar zaman olmali?
Sizin durumunuz nedir? Tecrübelerinizden bahsedermisiniz
Allah hepimizin yardimcisi olsun
merhabalar 2. tüp bebek denemem çok üzgünüm idrar tesi yaptım negatif öffffffffff
merhaba arkadaslarlar ayın 8 ıde transverım yapıldı cumartesı gunu kanda gebelık testı yaptırıcam acaba sımdı kendım gebelık tesı yapsam cıkarmı cok merak edıyorum tecrubelı olanlardan yardım beklıyorum
merhaba arkadaslarlar ayın 8 ıde transverım yapıldı cumartesı gunu kanda gebelık testı yaptırıcam acaba sımdı kendım gebelık tesı yapsam cıkarmı cok merak edıyorum tecrubelı olanlardan yardım beklıyorum
canım sanırım test günün yarın ama yine de idrar testine çok güvenme ve yarın kanda da baktır ve sakın şimdiden moralini bozma.. Benim de 4. günüm ve idrar testi yapmayı düşünmüyorum negatif ççıkınca daha moral bozucu oluyor inş. yarın güzel haberler verirsin bize...
canı m cok sıkkın gebelık testıyaptınm koca bır negatıf yınede ınanamıyorum gebeymıs gıbı hıssedıyorum kendımı daha kan tahlılıme 4gun var pazar gunu yapılacak ama ben dayanamadım sımdıden yaptım negatıfffff acaba deısme ımkanı olabılırmı yaaaaaa lutfen ole olmasını dusunuyorum kanda pozıtıf cıkmasını ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaallahım sen yardım et bana ve benım gıbı olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?