transfer sonrası belirtiler

teşekkür ederim. amin inşallah bir dahaki sefere olur. hayırlısı olsun tabii. artık ne diyeyim. ilk gün çok kötüydüm ama bugün daha iyiyim. bol bol dua ediyorum. Doktorum tedaviye en erken 2 ay içinde başlayabileceğimizi söyledi bakalım temmuzu bekliyorum inşallah hayırlısıyla olur.

adilara üzülme lütfen bende 15 gün önce aynı durumdaydım şimdi toparlandım.. yaz sonunda tekrar deneyeceğim.. :) bence bir dahaki sefere mutlu olacağız.. :ecrin_bebek:

merhaba arkadaslar, benim transferden sonra bugün 14.günüm yarin kan testi yaptiricam beklemek gercekten cokkk zor Allah hepimizin yardimcisi olsun. bende transferdenden sonra hep adet olacakmisim gibi agrilar vardi halen var 10.gün kahverengi lekeler vardi 3 gün sürdü sonrasinda kirmizi leke oldu cok korttum ama üstüne görme diye bisey varmis umarim öyledir dr. %50 %50 diyor korkuyorum cok.... 2 embriyo yerlestirildi 21 taneden dondurulmusum yok... Yardimci olurmusunuz basindan böyle gecen arkadaslar varmi bu arada adetimde daha cok koyu yada acikli olurdu simdi ise tertemiz kan. anlayamiyorum...

sonucun belli oldumu canlarımmm

Malesef sonuc negatif´di. Artik bir dahaki denemeye kaldi umarim o zaman basarili olur.
Sizce ikinci denemenin arasinda ne kadar zaman olmali?
Sizin durumunuz nedir? Tecrübelerinizden bahsedermisiniz

Allah hepimizin yardimcisi olsun

merhabalar ben 2. denememin 7. günündeyim aspirin kulanıyorum çocuk aspirini 4/ 1 ini içiyorum.17 haziranda test yapılacak inşallah iyi haber alırım her kese bol şanslar diliyorum...

Malesef sonuc negatif´di. Artik bir dahaki denemeye kaldi umarim o zaman basarili olur.
Sizce ikinci denemenin arasinda ne kadar zaman olmali?
Sizin durumunuz nedir? Tecrübelerinizden bahsedermisiniz

Allah hepimizin yardimcisi olsun

merhabalar benimde 1. denemem negatifti ben 34 yamdayım hiç ara vermeden 2.denemeyi yaptım şu an beklemedeyim 17 haziranda tes yapılcak herşeyin hayırlısı olsun.bende sorun yok eşimin sperm sayısı düşük tek problem bu canım tavsiyem ara vermene gerek yok bir sorun yoksa tabiki...bol şanslar diliyorum herkese.

merhabalar 2. tüp bebek denemem çok üzgünüm idrar tesi yaptım negatif öffffffffff

canım sanırım test günün yarın ama yine de idrar testine çok güvenme ve yarın kanda da baktır ve sakın şimdiden moralini bozma.. Benim de 4. günüm ve idrar testi yapmayı düşünmüyorum negatif ççıkınca daha moral bozucu oluyor inş. yarın güzel haberler verirsin bize...

merhaba arkadaslarlar ayın 8 ıde transverım yapıldı cumartesı gunu kanda gebelık testı yaptırıcam acaba sımdı kendım gebelık tesı yapsam cıkarmı cok merak edıyorum tecrubelı olanlardan yardım beklıyorum

merhaba canım ben transferimin 10. günü idrar testi yaptım negatifti bugün kan testi yapıldı üzgünüm negatif.inşallah sizin tutar lütfen paylaşın morale ihtiyacım var.benim 2. denemem ikiside negatif canlarım.

merhaba canım kendine güveniyorsan idrar tahlili yap nolcakki bana hastanede sakın yapma dediler ben 10. gün yaptım negatif ama herşeye hazırdım . bugün kan testi yapıldı ,negatif öle işte napalım kısmetimizde yokmuş.ama çok ilginç bir his var içimde sanki hamileymişim gibi ,adet olmıcakmışım gibi geliyor bana.galiba kendimi kandırıyorum.inşallah sizin tutar bize umut olur.bol şanslar .

merhaba bugün kan testi yapıldı negatif lütfen siz sonucu paylaşın inşşallahhhhhhhh tutar sizinki yürekten diliyorum .lütfen yaşadıklarını yaz.benim 2. denemem di,ben 1.de pek bişi hisetmedim 2.de sağ kasığımda ağrı göyüslerim fena şişti hala çok şiş iştahım çok arttı,bir defa midem bulandı.hissetiklerimi yazdım.yaşım 34 sorunum eşimde sperm sayısı düşük bundan dolayıtüp bebek denendi.lütfen sizde paylaşın ,teşşekürler.

canı m cok sıkkın gebelık testıyaptınm koca bır negatıf yınede ınanamıyorum gebeymıs gıbı hıssedıyorum kendımı daha kan tahlılıme 4gun var pazar gunu yapılacak ama ben dayanamadım sımdıden yaptım negatıfffff acaba deısme ımkanı olabılırmı yaaaaaa lutfen ole olmasını dusunuyorum kanda pozıtıf cıkmasını ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaallahım sen yardım et bana ve benım gıbı olanlara

filiz canım benımde ayı senın soyledıklerın gıbı durumum asılam yapıldı tup bebek yapıldı herıkısındede cokagrılı gectı benımde esımım sperm sayısı cok dusuk tup bebek yaptık ama ...........dedıgım gıbı daha var kan testı yapmama ama kendımı hamıle gıbı hıssetmek ıstıyorum ruyalarıma gırıyo artık benımde gogüslerim şişti kasık agrılarım karnımın ustune yatamamam ıdrarda koku deısıklıgı vs bole belırtıler var testım negatıf cıktı ama ben kan tahlılının pozıtıf cıkacagına ınanmak ıstıyorum nolur bu gunde benım ıcın dua et ınsallah ben ve bızım gıbı olanların allahım bu mubarek gunde yuzumuze bakar dualarımızı kabul eder......

ne testi yaptınki anlamadım........kanmı idrarmı.idrarsa takılma lütfen..çünki daha dört gün var çıkmaz..kansa yine aynısı 4 günde herşey degişebilir..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…