benimde transferim 1 temmuzda oldu kızlar:)
veeeee hiçbirşey hissetmiyorum.ilk gün dışında hiç yatmadığım içinde bel ağrımda yok.sadece arada bir kasıklarıma ağrı giriyor ki hem çok yumurtam toplandı hemde hiçbirşey yapılmamış olsaydı bile bizim bu kısa süren kasık ağrılarını zaten adetimiz yaklaştığında her ay az çok hissediyoruz.
elbette iyi yada kötü mutlaka paylaşırım.çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinopuyorumnanaktanmerhaba hayırlı olsun sonucu palaşırsanız seviniriz,iyi şanslar...
merhaba firstNimbus benim transferim 26 haziranda oldu ve sonucu öğrenmeme 2 gün kaldı bende hiçbir şey hissetmedim sadece adet olmadan önce olan herzamanki belirtiler var bu bazen kendimi kötü hissettiriyor acaba olmadımı diye düşünüp üzülüyorum beklemek çok zor neyseki eşim ve ailem çok destek oluyorlar hepsinden Allah razı olsun umarım senin içinde herşey yolunda gider ve hayırlısıyla müjdeli haber verirsin bizlere.
oooo sizin çoğu bitmiş az kalmışyerimsenibeninşallah buradan mutlu haberinizide alırız:Saruboceq:
sonrada aynı ayın hamileleri bölümünde bebişlerimizin durumlarını değerlendiririzkaydirigubbakcemile5
merhaba size bişi sorcam ben 2 defa denedim 2side olmadı ,ama jel falan kulanmadım.jeli nasıl kulanıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim .inşallah sizin tutar da bizede umut olur bol şanslar...
Canım bu jel progesteron içerikli bir jel crinone adı belki de senin doktotun progesteron içeren bir hap vermiştir onun yerine önemli olan içerik o da progesteron
merhaba firstNimbus benim transferim 26 haziranda oldu ve sonucu öğrenmeme 2 gün kaldı bende hiçbir şey hissetmedim sadece adet olmadan önce olan herzamanki belirtiler var bu bazen kendimi kötü hissettiriyor acaba olmadımı diye düşünüp üzülüyorum beklemek çok zor neyseki eşim ve ailem çok destek oluyorlar hepsinden Allah razı olsun umarım senin içinde herşey yolunda gider ve hayırlısıyla müjdeli haber verirsin bizlere.
herkese merhaba maalesef güzel haber veremiyorum çünkü 1.tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı.hayırlısı böyleymiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama çok zor umarım kimse benim gibi hayal kırıklığı yaşamazmafoldumben
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve ikinci tüp bebek denemem.ilki negatif.bugünde transferimin 4.günü.çok can sıkıcı şeyler yaşadım bugün moralim çok bozuk korkuyorum etkilenecek diye
Senin adına üzüldüm, benimde ilk denemem transferin 2. günü bugün, bakalım ne olacak ama negatif olsa bile umudumu kaybetmiycem bir daha deneyeceğim, lütfen sende üzülme, herşeyin hayırlısı Allahtan...
canım merhaba bozma moralini Allah nasip ettikten sonra gerisi boş biz yapmamız gerekenleri yapıyoruz gerisi yüce rabbime kalmış inşallah hayırlısını verir.bugün bende olumsuz olduğunu öğrendim ağlasam kendimi parçalasam ne olacak gerçek değişmiyecek hayırlısı böyleymiş deyip avutuyorum kendimi.hem bugün kandil sen duanı et Allaha sığın o senin için hayırlı olanı daha iyi bilir.herkesi hakkında hayırlısı olsun
herkese merhaba maalesef güzel haber veremiyorum çünkü 1.tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı.hayırlısı böyleymiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama çok zor umarım kimse benim gibi hayal kırıklığı yaşamazmafoldumben
bugün 7.günüm ve çok fazla gaz var.aslında gaz yapacak şey de yemedim.karnım şişti.hayırlısı bakalım...
bugün 7.günüm ve çok fazla gaz var.aslında gaz yapacak şey de yemedim.karnım şişti.hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?