transfer sonrası belirtiler

merhaba firstNimbus benim transferim 26 haziranda oldu ve sonucu öğrenmeme 2 gün kaldı bende hiçbir şey hissetmedim sadece adet olmadan önce olan herzamanki belirtiler var bu bazen kendimi kötü hissettiriyor acaba olmadımı diye düşünüp üzülüyorum beklemek çok zor neyseki eşim ve ailem çok destek oluyorlar hepsinden Allah razı olsun umarım senin içinde herşey yolunda gider ve hayırlısıyla müjdeli haber verirsin bizlere.

oooo sizin çoğu bitmiş az kalmışyerimsenibeninşallah buradan mutlu haberinizide alırız:Saruboceq:
sonrada aynı ayın hamileleri bölümünde bebişlerimizin durumlarını değerlendiririzkaydirigubbakcemile5

umarım canım dediğn gibi olur teşekkür ediyorumkaydirigubbakcemile3

slm kızlar.. benimde transferim 28 haziranda yapıldı.transferin yapıldığı gece akıntım geldi.. 7. gün dayanamadım idrar testi yaptım negatifti. yarın 9. günüm kanda baktıracağım.. hayırlısı olur inşallah hepimiz için..

merhaba size bişi sorcam ben 2 defa denedim 2side olmadı ,ama jel falan kulanmadım.jeli nasıl kulanıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim .inşallah sizin tutar da bizede umut olur bol şanslar...

Canım bu jel progesteron içerikli bir jel crinone adı belki de senin doktotun progesteron içeren bir hap vermiştir onun yerine önemli olan içerik o da progesteron

Canım bu jel progesteron içerikli bir jel crinone adı belki de senin doktotun progesteron içeren bir hap vermiştir onun yerine önemli olan içerik o da progesteron

cevabın için teşekkür ederim ,herşey gönlünce olsun Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat versin...

herkese merhaba maalesef güzel haber veremiyorum çünkü 1.tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı.hayırlısı böyleymiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama çok zor umarım kimse benim gibi hayal kırıklığı yaşamazmafoldumben

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve ikinci tüp bebek denemem.ilki negatif.bugünde transferimin 4.günü.çok can sıkıcı şeyler yaşadım bugün moralim çok bozuk korkuyorum etkilenecek diye

Senin adına üzüldüm, benimde ilk denemem transferin 2. günü bugün, bakalım ne olacak ama negatif olsa bile umudumu kaybetmiycem bir daha deneyeceğim, lütfen sende üzülme, herşeyin hayırlısı Allahtan...

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve ikinci tüp bebek denemem.ilki negatif.bugünde transferimin 4.günü.çok can sıkıcı şeyler yaşadım bugün moralim çok bozuk korkuyorum etkilenecek diye

canım merhaba bozma moralini Allah nasip ettikten sonra gerisi boş biz yapmamız gerekenleri yapıyoruz gerisi yüce rabbime kalmış inşallah hayırlısını verir.bugün bende olumsuz olduğunu öğrendim ağlasam kendimi parçalasam ne olacak gerçek değişmiyecek hayırlısı böyleymiş deyip avutuyorum kendimi.hem bugün kandil sen duanı et Allaha sığın o senin için hayırlı olanı daha iyi bilir.herkesi hakkında hayırlısı olsun

Senin adına üzüldüm, benimde ilk denemem transferin 2. günü bugün, bakalım ne olacak ama negatif olsa bile umudumu kaybetmiycem bir daha deneyeceğim, lütfen sende üzülme, herşeyin hayırlısı Allahtan...

merhaba Burcudogan umutlu olman çok güzel asla kaybetme onu çünkü onsuz hiç birşey olmuyor ayrıca desteğin için teşekkür ediyorum.Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Desteğin için teşekkürler.Allah hepimize kucağımıza almayıda nasip eder inşallah.Beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok zaten

merhaba canım haberini okudum ve çok etkilendim ,üzüldüm,Allah sabır versin inşallah bende 2 defa denedim ikiside negatifle sonuçlandı.1ay olcak doktorum 3.deniyelim dedi ben şimdilik kabul etmedim.hakımızda hayırlısı olsun.ve evde eşime havuç suyuna başladım inşallah doğal hamile olur bebişime kavuşurum,şansım azda olsa varmış.sizin sorunneydi neden tüp bebek yazarsan sevinirim.

bugün 7.günüm ve çok fazla gaz var.aslında gaz yapacak şey de yemedim.karnım şişti.hayırlısı bakalım...

bugün 7.günüm ve çok fazla gaz var.aslında gaz yapacak şey de yemedim.karnım şişti.hayırlısı bakalım...

bende 7.günümdeyim. karnım davul gibi dünden beri. midem de ağrıyor. nefes alamıyorum valla. benim dr. 18 temmuz yazdı sonuç için. çok geç gibi geldi.

Arkadaşlar transfer gününü sayarsak 8 saymazsak 7.günüm evde yapılan testlerden yapsam mı acaba hiç bir belirtim yok gibi ilk 3-4 günde kasık ve karın ağrım oldu okadar sabredemiyorum napayım sizceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…