ıyı aksamlar ben bugun kanda beta hcg yaptırdım cok sasırdım ıdrar testınde negatıf cıkmıstı salak gıbı butun gunumu aglayarak gecırdım ama bugun cok sasırdım kan degerım 165 cıktı burdan tup bebek yapan arkadaslardan rıcam sakın gebelık testını gununuz gelmeden yapmayın ben cok mutluyum darısı gebe kalmak ısteyenlerın basına
Tebrik ederim arkadaşım Allah düz kurtarsın inşallah Bebeğini sağlıla kucağına almak nasip etsin rabbim ben de ankarada anatoliada yaptırdım transferimin 8.günü siz nerde yaptırdınız kaç embriyonuz transfer edildi?
insaallah sonrakinde bebegini kucagına alırsın herseyde bir hayır mutlaka vardır üzme kendini çokn fazla tekrar düsünüyormusunmerhaba canım ben ankarada centrumda yaptırdım cok mutluydum ama bebegımı 5 hafta 3 gunlukken dustu halen daha ınanamıyorum hayırlısı buymus demekten baska bıse dıyemıyorummmmm
Tebrik ederim arkadaşım Allah düz kurtarsın inşallah Bebeğini sağlıla kucağına almak nasip etsin rabbim ben de ankarada anatoliada yaptırdım transferimin 8.günü siz nerde yaptırdınız kaç embriyonuz transfer edildi?
selam arkadaşlar benm olmadı malesef olumsuz sonuçlandı ilk denemem.bence belirtilere takılmasın kimse bende kasık ağrısı vardı gaz vardı göğüslerim şişmişti hatta kanamam bile gecikmişti ama olmadı işte.tüm belirtiler sadece ilaçların etkileriymiş..hakkımızda hayırlısı iki ay sonra tekrar deneyeceğim.
Canım lütfen kendini üzme Rabbim çokbüyük herşeyin hayırlısı o ol dedikten sonra okadar kolay ki ama demekki vakti zamanı var ben bugün transfer gününü sayarsak 10 saymazsak 9.günüm evde test yaptım ama malesef negatif çok üzgünüm ama nasipten ötesi de yok işte elden birşey gelmiyor Kan testi de negatif olur diye bir his var içimde
benimde bugün 9. günüm insaalah hayırlı sonuç alırız hepimiz.bende test aldım ama yapamadım.feremil senin kaçıncı denemen
Canım benim ilk denemem ve bugün test günümdü şimdi sonuç bekliyorum sana tavsiyem kesinlikle evde tahlil yapma 2 gündür perişan vaziyetteyim rabbim inşallah hayırlı sonuçlara ulaştırır hep birlikte
benim 8 yaşında bir oğlum var o normal oldu ama resmen mucizeymiş rabbim binlerce kere şükürler olsun ona kardeş olsun diye deneyelim dedik ama çok zor bir süreç nolur dua edin hayırlı haberler vereyim size inşallah sizlerdende olumlu sonuçlar alırız.
ay canım insaalhah allah senidesevindirsin mutlaka yaz yine sükret senin 1 tane varmıs insaalah buda olur hemde kız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?