transfer sonrası belirtiler

Tebrik ederim arkadaşım Allah düz kurtarsın inşallah Bebeğini sağlıla kucağına almak nasip etsin rabbim ben de ankarada anatoliada yaptırdım transferimin 8.günü siz nerde yaptırdınız kaç embriyonuz transfer edildi?

merhaba arkadaşlar benim de transfer gününü saymazsak 8. günüm. nedense zaman çok yavaş geçiyor. hep bir umut. tuttu mu acaba. nette arayış.belirtiler ne?. kasık ağrısı varsa:tutunuyormu sorusu, kasık ağrısı kesilince ters giden bir şeyler mi var? neden benim göğüs ağrım yok, tutunmadı mı? rafa uzandıktan sonra acaba etkilenmiş midir diye suçluluk duygusu.of Allahım hayırlısıyla sonuç günü gelseydi. benim 14 temmuz .acaba öncesinde baksammı diye düşünüyorum. burda arkadaşlar 8. gün 9. gün de dahi bakmışlar. ancak bazı doktor sitelerinde 12. gün dahi negatif olsa da 2-3 gün sonra tekrar edin diyor. o zaman pozitifleşmesi için çok erken olabilir. burada ki paylaşımlar da olmazsa. diğer insanlarla kolay paylaşamıyoruz.

merhaba kızlar bugün benim trasfer gününü sayarsak 4. günüm sizden cok gerideyim 22 temmuzda belli olacak benim dualarınızda unutmayın lütfen

merhaba nanımlar benim bugun 7. günüm 17 sinde belli olacak allah isteyen herkese versin insaallah benimde sydem panik yapma sitrese girme [ iyi düşün iyi olsun sonuç bebegini 9 ay sonra kucagında bulursun insaallah

:ecrin_bebek:[QUOTE=[/Q insaallah allah hepimizi sevindirsin bu sayfaya hamileligimizide birbirimizle paylaşmak nasip etsin:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

merhaba canım ben ankarada centrumda yaptırdım cok mutluydum ama bebegımı 5 hafta 3 gunlukken dustu halen daha ınanamıyorum hayırlısı buymus demekten baska bıse dıyemıyorummmmm

merhaba canım ben ankarada centrumda yaptırdım cok mutluydum ama bebegımı 5 hafta 3 gunlukken dustu halen daha ınanamıyorum hayırlısı buymus demekten baska bıse dıyemıyorummmmm
insaallah sonrakinde bebegini kucagına alırsın herseyde bir hayır mutlaka vardır üzme kendini çokn fazla tekrar düsünüyormusun

Canım lütfen kendini üzme Rabbim çokbüyük herşeyin hayırlısı o ol dedikten sonra okadar kolay ki ama demekki vakti zamanı var ben bugün transfer gününü sayarsak 10 saymazsak 9.günüm evde test yaptım ama malesef negatif çok üzgünüm ama nasipten ötesi de yok işte elden birşey gelmiyor Kan testi de negatif olur diye bir his var içimde

selam arkadaşlar benm olmadı malesef olumsuz sonuçlandı ilk denemem.bence belirtilere takılmasın kimse bende kasık ağrısı vardı gaz vardı göğüslerim şişmişti hatta kanamam bile gecikmişti ama olmadı işte.tüm belirtiler sadece ilaçların etkileriymiş..hakkımızda hayırlısı iki ay sonra tekrar deneyeceğim.

allah hakkında hayırlısını
versin canim insaallah 2. de olur

benimde bugün 9. günüm insaalah hayırlı sonuç alırız hepimiz.bende test aldım ama yapamadım.feremil senin kaçıncı denemen

benimde bugün 9. günüm insaalah hayırlı sonuç alırız hepimiz.bende test aldım ama yapamadım.feremil senin kaçıncı denemen

Canım benim ilk denemem ve bugün test günümdü şimdi sonuç bekliyorum sana tavsiyem kesinlikle evde tahlil yapma 2 gündür perişan vaziyetteyim rabbim inşallah hayırlı sonuçlara ulaştırır hep birlikte

Canım benim ilk denemem ve bugün test günümdü şimdi sonuç bekliyorum sana tavsiyem kesinlikle evde tahlil yapma 2 gündür perişan vaziyetteyim rabbim inşallah hayırlı sonuçlara ulaştırır hep birlikte

benim 8 yaşında bir oğlum var o normal oldu ama resmen mucizeymiş rabbim binlerce kere şükürler olsun ona kardeş olsun diye deneyelim dedik ama çok zor bir süreç nolur dua edin hayırlı haberler vereyim size inşallah sizlerdende olumlu sonuçlar alırız.

ay canım insaalhah allah senidesevindirsin mutlaka yaz yine sükret senin 1 tane varmıs insaalah buda olur hemde kız olur

ay canım insaalhah allah senidesevindirsin mutlaka yaz yine sükret senin 1 tane varmıs insaalah buda olur hemde kız olur

Canım malesef sonucum negatiffff olmadı bu ilk ve son denememdi rabbimden hayırlısını istedim nasip demekki böyleymiş inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsırsınız inşallah emekleriniz boşa gitmez

Hayatı bozma moralini allah ogluna uzun ömür versin hayırlı evlat olsun allahın sevgili kulusun sana onu mucize gibi vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…