selam arkadaşlar ! aranıza yeni katıldım.bugün transferimin 3. günü.tek embriyom var.ALLAH cc hepimizin yardımcısı olsun.sonucu negatif çıkanlara sabır diliyorum.pozitif olanların gözleri aydın olsun.ALLAH CC tamamına erdirsin..
canım inşaallah hakkında hayırlısı olsun allah bebegini sana bagışlasın canım
Canım malesef sonucum negatiffff olmadı bu ilk ve son denememdi rabbimden hayırlısını istedim nasip demekki böyleymiş inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsırsınız inşallah emekleriniz boşa gitmez
benimde negatif cıktı feremil
sagol canım sen ne asamadasın[/QU
benim testim cumartesi günü
arkadaşlar benim transferim olalı 8 gün oldu ama hiç belirti yok . bilgisi olan yardım edebilirmi . tutmuş ise belirtiler ne zaman başlıyor. lütven yardım.
transferin kaçıncı günündesinbu arada bende ılk gunlerde ıdrara bıraz fazla cıkmıstım ama son ıkı gundur normale donduç umarım hepmız de emeklerımzın karsılıını alırız..
banada 27 aralıkta 2 embriyon transfer edildi 12. gün beta hcg değerim 71 14. gün 74 16. gün 61 dr um kimyasal gebelik diyor
bu arada bende ılk gunlerde ıdrara bıraz fazla cıkmıstım ama son ıkı gundur normale donduç umarım hepmız de emeklerımzın karsılıını alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?