transfer sonrası belirtiler

selam arkadaşlar ! aranıza yeni katıldım.bugün transferimin 3. günü.tek embriyom var.ALLAH cc hepimizin yardımcısı olsun.sonucu negatif çıkanlara sabır diliyorum.pozitif olanların gözleri aydın olsun.ALLAH CC tamamına erdirsin..

canım inşaallah hakkında hayırlısı olsun allah bebegini sana bagışlasın canım

Canım malesef sonucum negatiffff olmadı bu ilk ve son denememdi rabbimden hayırlısını istedim nasip demekki böyleymiş inşallah sizler pozitif sonuçlar alırsırsınız inşallah emekleriniz boşa gitmez

benimde negatif cıktı feremil

arkadaşlar benim transferim olalı 8 gün oldu ama hiç belirti yok . bilgisi olan yardım edebilirmi . tutmuş ise belirtiler ne zaman başlıyor. lütven yardım.

selamö benım transferım 4. gun yapıldı. bugun transferden sonra kı 9. gunum yarını bekleyemeden kan tahlılı yaptırdım 87 cıktı doktorum hamılesın dedı ancak ıkı gun snra tekrar test yaptırmam gerekıyormus degerın ıkı katına cıkması gereklıymıs. 6. ve 7. gunler evde ıdrardan hassas testlerden baktım sonuc negatıftı ve aynı adet sancılarını yasadım tam tutmadı dedım ama sımdılık bı sorun yok.beklemek cok zor ama erkenden evdekı estlerle kafa karıstırmayın. allah herkesın gonlune gore versın.

herkesın yasadıgı belırtıler farklı olabılır ama ben yasadıklarımı yazmak ıstedım aslında pek te fazla belırtı olmadı ayı adet sancılarına benzer agrıları transferden 6 ve 7.gunler cok yasadım.kasıklarımda hala hassasıyet varö su gbı azarazar akıntı var kullandıgım progestan fıtılın de bır kısmı vucut tarafından gerı dısarı bırakılıyor. goguslerımde hassasıyet var fakat damarların belırgınlesmesı yada dayanılmayacak bır acı yok. ıdrara cıkmada da bı artıs henuz yok sadece son ıkı gundur asırı gergın ve sınırlıyım. ıdrar testlerınde de halen negatıf sonuc alıyorum bugun transferımın 9. gunu olmasına ragmen. kan degerım de 87 cıktı bugun ..

tebrikler canım hamilesin işte daha ne olsun 87 9. gün için çok güzel bir değer bende 6. günümdeyim ama doktor 12. gün istedi testi erkenmi yaptırsam acaba bende

Merhaba kızlar benimde 2.günüm kasıklarımda ve belimde bir ağrı oluyor idrara biraz fazla çıkıyorum sanki uyku hali falan var ama onlar sanırım ilaçtan umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ben 11 senedir bekliyorum inşallah tutunmuştur.Kardeşim benden önce yaptı o güzel haberi 3 gün önce aldı.
Canım bu arada sayın süper inşallah birde ikiye katlandımı tamamdır inşallah

bu arada bende ılk gunlerde ıdrara bıraz fazla cıkmıstım ama son ıkı gundur normale donduç umarım hepmız de emeklerımzın karsılıını alırız..

banada 27 aralıkta 2 embriyon transfer edildi 12. gün beta hcg değerim 71 14. gün 74 16. gün 61 dr um kimyasal gebelik diyor

benım transferımın 9. gununde degerım 87ıdı bugun 11. gunum yarın 12. gun tekrar kan tahlılı yaptıracagım. tek embrıyo konuldu bana ılk denemm oldugu ıcın.

bu arada bende ılk gunlerde ıdrara bıraz fazla cıkmıstım ama son ıkı gundur normale donduç umarım hepmız de emeklerımzın karsılıını alırız..

Ya hep birşeyler arıyoruz ama hepsi psikolojik inşallah kısmetlerimizde vardırda alırız bebişlerimizi inşalah

slm kızlar benim ilk tüp bebek denemem

11 gün önce transferim yapıldı yarın test yaptırcam.daha önce ve şu andada var adet sancılarım ve gazım oldu.ayrıca gögüslerim şişti ve ara ara sızlıyor.göbeğimin kenarlarına ve alt taraflarına doğru ara ara iğne batar gibi oluyor.ayrıca transferin ertesi günüde bıçak saplanır gibi bikaç sancı olmuştu.ateşim 36.6 ile 37 arası değişiyor.her ay adet döneminde 1 tane sivilcem çıkardı bu ayda çıktı ama 1 tane değil.birazda mide bulantım var iştahım azaldı az yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum bunlar ne anlama geliyor.biryandan ümitleniyorum diğer taraftanda ağrıyı hissettikçede korkuyorum. sizlerden bian önce cevap bekliyorum.daha önce pozitif sonuç alanlar neler yaşadı tam olarak.ayrıca dualarınızıda bekliyorum.bende hem kendim için hem de tüm bebek isteyenler için dua ediyorum.Allah herkese verdiği bolluktan bizede verir inşallah.bizimde yüzümüzü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…