slm kızlar bende 1 nisan ilk denememı yaptım,beklemek gerçekten çok zor ama ben bı boşlukta gibiyim hiçbirşey hissetmıyorum bana 1 tane 4 hücreli 1 tane 3 hücreli transfer edildi bakalım hayırlısı neyse o olsun aşılamalarda hep hayal kırıklıgı yaşadım ondan sanırım hep olmucak mış gibi geliyo
İNŞ CNM TUTUNMUŞLARDIR BENİM 14 NİSAN TEST GÜNÜM SANA NE ZAMAN DEDİLER SENDE HERHANGİ BİR BELİRTİ VARMI BENİM SADECE SAĞ KASIĞIM AGRIYOR ARADA SADECE BU HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CNM YAAA DÜŞÜN DÜŞÜN KAFAYI YİCEZ VALLAHAhadi hayrlısı olsunc canım
bende 1 nisanda oldum trnsf.
aynen bendede bi negatiflik var ama fırsat vermiyorum bastırmaya çaluşıyorum
ınş sende bende gebe kalırız
İNŞ CNM TUTUNMUŞLARDIR BENİM 14 NİSAN TEST GÜNÜM SANA NE ZAMAN DEDİLER SENDE HERHANGİ BİR BELİRTİ VARMI BENİM SADECE SAĞ KASIĞIM AGRIYOR ARADA SADECE BU HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN CNM YAAA DÜŞÜN DÜŞÜN KAFAYI YİCEZ VALLAHA
vovv 14 nisan çok geç değil mi nerde yaptrdın sen tüp bebeği??
bana 13 nisan dediler ben bile 12 nisan niye değil diye pimpirik yapıyorum
bugün çok başım döndü halim kaçtı elim kolum tutmaz oldu
ınş bebişlerdendir ınşşş
ben erdemde yaptrdım canımsmyrna art ta yaptırdım 14 de dediler tabı ben 12 de yaptırcam sen nerde yaptırdın kaç tane verdiler yanlış anlamazsan sorun neydi sizin tatlım..
bende tüp bebek yaptirmistim yani bu ilkti ve bugün 10.günüm sabah heyecandan ellrim titreyerek test yaptim sonuc negatif cikti cok kötü oldum .. arkadaslar aranizda test yapipta yanilanlar oldumu cünkü ben hala inanmak istemiyorum lütfen biseyler yazin lütfen..
slm kızlar bu sayfaya ilkez yazıyorum benimde transferimin 4.günü inş rabbim yüzümüzü güldürür canım evet o koldan igne saati geldimi benimde korkularım başlıyor çok canım yanıyor ve baya bir süre kolum kalkmıyor ignenin özelligi sanırım dayanmalıyız
slm kızlar bugün test yaptım 36.2 çıktı hamileyimmmmmm
canımmm tebikrlerrrr kaçıncı günndü bugün
benimde 11.günümdü 42 çıktı
EVET CANIM YAA AYNI GÜN OLMŞTUK HEYCANDAN UNUTTUM VALLAcnm aynı gün transfer olduk sende hamılesin sana ne dediler
EVET CANIM YAA AYNI GÜN OLMŞTUK HEYCANDAN UNUTTUM VALLA
DR TEBRİK EDERİM HAMİLESİN DEDİ BAŞKADA BİŞEY DEMEDİ
BENİM LEKELENMEM VARDI YA İĞNE VURUDYUORUM KORKUYORUM BU YÜZDEN
SENN MAAŞALLAH YOK LEKELENME
PERŞEMBE Bİ DAHA KAN İSTEDİ DR
cnm senide tebrik ederim çok mutluyum evet yarın tekrar test yapıcaz inş. herşey seninde benimde gönlümüze göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?