benim 2.gunum hic bisey yok
sadece cok yorgunum aksamlari karnim sisiyo ve cok gazim oluyo
kizlar banada dua edin yaaaaaaaaaa
bide kacinci gun tutunuyo rahme bilen varmi???????????
benim 2.gunum hic bisey yok
sadece cok yorgunum aksamlari karnim sisiyo ve cok gazim oluyo
kizlar banada dua edin yaaaaaaaaaa
bide kacinci gun tutunuyo rahme bilen varmi???????????
selam kardelen bende siteyi dolanırken senle aynı gün yapmısız.bende ist.asm de aydın arıcı yaptı transferim 2 adet emriyo verildi..bendeki belirtilerde sol kasıgım agrıyor arada bir de mide bulantısı bide gazz:)sürekli sırt üstü yatıyorum.ayın 24 test günümüz var insallah 2 mizde mutlu haberler alırız.
ransfer gününü saymazsak 4. günüm sabah kalktığımda hafif bi başdönmesi ,hafif mide bulantısı ara ara adet olacakmışım hissi oluyor...acaba hamilemiyim tutmuş olabilir mi yada tüm bunlar psikolojik olabilir mi diye sürekli bir ikilemde gün sayıyorum....
benim de hiç belirtim yok ağrım falan yok niyeki acaba hamile değilmiyim ki bügün tranferimin 6. günü 11. gün test günüm offf zaman da geçmiyor:97:
inşallah dicem kardelencim ama ben bugün idrar testi yaptım negatif çıktı pek te umutlu değilim açıkcası çok ağladım bugün o yüzdenmi bilmiyorum ama karnım da çok ağrıdı adet olacakmış gibi neyse yarın belli olur herşey umarım sen pozitif sonuç alırsın canım
Arkadasim seni cok umutlandirmak istemem ama ben gecen seferki transferimde kan verdikten sonra eve giderken idrar testi aldim ve yaptim negatif cikti bende cok uzuldum ve moralim bozuldu 2saat sonra hastaneden aradilar meger hamileymisim idrar testi yanlis sonuc vermis bence sen kendini üzme yarin kanda hayirli bir sonuc alirsin ins
kızlar merhaba,
benim de bugün 6.günüm ama ağrım sızım hiçbişeyim yok,bi belirtim de yok,2 ağustosa kadar nasıl dayancamm
kızlar merhaba,
benim de bugün 6.günüm ama ağrım sızım hiçbişeyim yok,bi belirtim de yok,2 ağustosa kadar nasıl dayancamm
Arkadasim seni cok umutlandirmak istemem ama ben gecen seferki transferimde kan verdikten sonra eve giderken idrar testi aldim ve yaptim negatif cikti bende cok uzuldum ve moralim bozuldu 2saat sonra hastaneden aradilar meger hamileymisim idrar testi yanlis sonuc vermis bence sen kendini üzme yarin kanda hayirli bir sonuc alirsin ins
Kızlar ben de belirti arayıp duruyorum. Benim de transfer sonrası 10.gün. Tek blastokist konuldu. O da 2. kalite. yarınsan sonra sonucu öğrenicem. Dün test yaptım negatif idi. Bugün idrar testinde gölge gibi bir ikinci çizgi gördüm,(eşimde gördü) yarın bir daha denicem bakalım. Kalınlaşmışsa belki umutlanabilirim. Daha önce net çizgiyi görüp gebelik çıkmadığı için buna da heyecanlamadım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?