transfer sonrası belirtiler

bebişlerine bir adım daha yaklaşan, pozitif sonuç alan tüm kaderdaşlarımı kutluyorummmmm

sonuç bekleyen arkadaşlarıma da dua ediyorum. dilerim ki Rabbim hepinizin gönlüne göre verirrrrrr

19 martta transferim olmuştu. bu benim ikinci denememdi. çok korkuyordummm... çok şükür pozitif sonucumu aldımmm şu an tam altı haftalık hamileyim

ama... idrar testi maalesef bana transfer sonrası 8,9 ve 10. günlerimi zehir etmişti. düşünün ki pozitif sonucumu aldığım 10. günümde -kan sonucum çıkmadan, heyecanıma yenik düşüp, yeniden yapmama rağmen- negatifi gösteriyordu. hem de hassas denilen, oldukça pahalıya satılan idrar testiyle yapmıştım! ama aynı gün idrarda negatifle feci halde yıkılan ben b-hcg testinin pozitif sonucuyla ayağa kalktım. hiç belirtim olmadı. kasık ağrısı adet döngünsünden, göğüs şişliği kullanılan ilaçlardandı. ilk denememde de aynı şeyleri yaşadığımdan tamamen umutsuzdum. yani ben, hiç belirti yaşamadan, lekelenme olmadan hamile olduğumu öğrendimmm...

valla ben 5 haftalık hamileyim halaa bi belirti yok kızlar..sakın belirti aramayın...moralinizi bozmayın...

benim 2.gunum hic bisey yok
sadece cok yorgunum aksamlari karnim sisiyo ve cok gazim oluyo
kizlar banada dua edin yaaaaaaaaaa
bide kacinci gun tutunuyo rahme bilen varmi???????????

canım allah yardımcın olsun...doktorum transferden sonra ilk 3 gün tutunur demişti..inşallah meleğin tutunur sana annesi inşallahhh......

selam kardelen bende siteyi dolanırken senle aynı gün yapmısız.bende ist.asm de aydın arıcı yaptı transferim 2 adet emriyo verildi..bendeki belirtilerde sol kasıgım agrıyor arada bir de mide bulantısı bide gazz:)sürekli sırt üstü yatıyorum.ayın 24 test günümüz var insallah 2 mizde mutlu haberler alırız.

ay bende bisey yok bejan ya
ben normal hayatima devam ediyorum inanki
pazarteside okula basliycam
ayy cokta korkuyom ya olmazsa diye
insallah ikimizde hamile kaliriz ya
ama ben sanki hamile kalcakmisim gibi hissediyom tedavinin basindan beri
acaba herkesmi oyle oluyo ya

ransfer gününü saymazsak 4. günüm sabah kalktığımda hafif bi başdönmesi ,hafif mide bulantısı ara ara adet olacakmışım hissi oluyor...acaba hamilemiyim tutmuş olabilir mi yada tüm bunlar psikolojik olabilir mi diye sürekli bir ikilemde gün sayıyorum....

inşallah tutmuştur cnm ama onlar içilen ilaçlardan hamilesen bile hiç belirti olmuyosen içini rahat tut

Selam kizlar ben araniza yeni katilanlardanim bugun transferimin 6. günü ama belirtilerim cok degil bazen kasiklarimda agrilar oluyor baskada bisey yok cok korkuyorum hamile olamayacagim diye genelde okudugum yazilarda hep belirtiler daha fazla sizce belirti yoksa bebisdemi yoktur???

benim de hiç belirtim yok ağrım falan yok niyeki acaba hamile değilmiyim ki bügün tranferimin 6. günü 11. gün test günüm offf zaman da geçmiyor:97:

inşallah dicem kardelencim ama ben bugün idrar testi yaptım negatif çıktı pek te umutlu değilim açıkcası çok ağladım bugün o yüzdenmi bilmiyorum ama karnım da çok ağrıdı adet olacakmış gibi neyse yarın belli olur herşey umarım sen pozitif sonuç alırsın canım

Arkadasim seni cok umutlandirmak istemem ama ben gecen seferki transferimde kan verdikten sonra eve giderken idrar testi aldim ve yaptim negatif cikti bende cok uzuldum ve moralim bozuldu 2saat sonra hastaneden aradilar meger hamileymisim idrar testi yanlis sonuc vermis bence sen kendini üzme yarin kanda hayirli bir sonuc alirsin ins

kızlar merhaba,
benim de bugün 6.günüm ama ağrım sızım hiçbişeyim yok,bi belirtim de yok,2 ağustosa kadar nasıl dayancamm

kızlar merhaba,
benim de bugün 6.günüm ama ağrım sızım hiçbişeyim yok,bi belirtim de yok,2 ağustosa kadar nasıl dayancamm

Meraba canim agrim sizim yok diye takma kafana her hamilelik farkli olurmus ayrica 2 agustosa kadar beklemene gerek yok transferin 12. Gunu kanda cikiyor benim gecenki transferimde doktorum 15. Gun gelmemi soylemisti ama ben dayanamadim 12. Gun yaptirdim ve sonuc cikti

kızlar merhaba,

göbeklim merhaba canım, transfer günümüz ve test günümüz aynı, 2 ağustosa kadar beklemek çok zor geliyor, bi belirtide yok bende, göğüslerde ağrı dışında... korkuyorum

Kızlar ben de belirti arayıp duruyorum. Benim de transfer sonrası 10.gün. Tek blastokist konuldu. O da 2. kalite. yarınsan sonra sonucu öğrenicem. Dün test yaptım negatif idi. Bugün idrar testinde gölge gibi bir ikinci çizgi gördüm,(eşimde gördü) yarın bir daha denicem bakalım. Kalınlaşmışsa belki umutlanabilirim. Daha önce net çizgiyi görüp gebelik çıkmadığı için buna da heyecanlamadım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

ciddimisin aaa çok şaşırdım demek böyle de olabiliyor inşallah yarın kan testim pozitif olur diyorum o zaman:93:

canım ben yerinde olsam yarın kan testi yaptırırdım hamile olabilirsin

benim de 2. dememem dondurulmuş embruyom seninki gibi tek blastokist 1. kalite yarın 11. günüm test günüm bakalım ne çıkacak bugün idrar testi yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…