transfer sonrası belirtiler

Benim de bugün 11. günüm. İdrar testi yaptım negatif çıktı bugünde.Kan verdim aile hekimime ama o da dedi yarın alırsın. Dedim bunda da bir hayır var. Ha bugün ha yarın,kendimi yeni tedaviye hazırlıyorum artık. İnşallah tutmuştur da çifte bayram yaparız hayatım. Birinci kaliteymiş senin, daha da güzel tutunır. Blastlarda şans yüksekmiş.

İnşallah canım inşallah. Çok korkuyorum ben yanıttan ama negatif olursa da tedaviye ara vermicem hazır okullar tatilken bir daha denicem. Ama hep dua ediyoruz allah yüzümüze baksın diye. Bir türlü kafamı toplamayamıyorum, iş güç hak getire. Ne yemek yapıyor, ne de yaparsam yiyebiliyorum heyecandan. Kendimi yormuyorum diye 10 gündür çamaşır bile yıkamadım. Off off. allah hepimize sabır versin..

bluegean inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız canım

malesef 2. denememde negatif

canım çok üzüldüm( ama üzülmek fayda etmiyor ne yazıkki, ben emindim sende tutacağına, kısmet, herşeyi allah bilir, demekki zamanı değil. kendini üçüncü deneme için hazırla cnm ve merkezini değiştir, başka bir yerde dene, örneğin devlet hastanesi zübeyde hanım olabilir, orası tutturuyor ve şimdi iki tane embriyo koydurma hakkın oldu cnm, belki allah sana ikiz yazmıştır da o yüzden tutmamıştır bu denemen, sakın canını sıkma tatlım, üçüncü denemeye adapte olmalısın......

ben 2. deneme için 1 sene ara vermiştim çalıştığım için ve para biriktirmek için şimdi 3. denemeye hiç ara vermeden devam edicem parayı da kredi çekicem artık

Gecmis olsun gulum, Allah baska negatif sonuc gostermesin...

Arkadaslar, 3. Gunumdeyim, korkunc bir bel agrisi var, daha 3. Gunde olmasi cok mu anormal... Gerci doktorum korkma dedi ama elimizde degil iste, biliyorsunuz, 3. Gunde bel agrisindan kivranan var mi benim gibi???

slm canım,

normal bel ağrılarının,karın ağrılarının olması,endişe ediyor tabii insan ama hiç endişe etmene gerek yok,benim de ilk 4 gün çok belim ve karnım ağrımıştı,doktoru aradım,olabilir dedi,ama ne yazıkki ben şimdi regl oluyorum galiba,bugün 8.günüm,ben de ona moralimi bozdum,artık bebeğim benimle diğil galiba..
hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…