Tuvalete gitmekten bile korkuyorum. Salonda yatıyorum.transferler beraber 3 gunüm. İlk gun biraz ateşim vardı.şimdi devamlı yatıyorum . Pek belirtim yok. Ama kabizlik ve gaz var.acabanegatif mi
selam kızlar aranıza yeni katıldı.bugün transfer olalı 11,gün yarın test yapıcam..ama dayanamadım 6.günde yaptım 54 çıktı ama hiç bir belirti yok sizce sonuç ne olur..teşekkürler..
Canim sakin belirti arama ben simdi ikizlerime hamileyim sadece test günü sanki adet olacakmissim gibi agrilarim baslamisti hatta hemsire kan alirken ben hemsireye bakmaniza bile gerek yok negatif oldugunu biliyorum demistim ve 10.gün bthcg 603 cikti düsün yani :)
Hem altinci gün sende 54 cikmis canim ne güzel iste pozitif sonucun bence gebeliginin tadini cikar sevin :)
Belirtiler bende altinci haftanin sonunda migde bulantisi olarak basladi halada devam ediyor yani bosuna belirti arama daha cok erken.
merhabalar bende aranıza yenı katıldım bugun transferımın 5. gunu ve benım hıc bır belırtım yok sadece arada kasıklarıma adaet sancısı gıbı bı sancı vuruyor benım ıkıncı denemem ılkı tutmadı ve sımdı 3 yumurta transferı yapıldı ve bende ıkız olsun ıstıyorum senın bebeıslerını de rabbım saglıkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsın sana kac yumurta transferı yapılmıstı?
Güzel dileklerin icin cok tesekkürler.
Canim bana iki embriyo transfer edildi ve sükürler olsun ikiside tuttu bu benim 4.deneme di gecen denemelerim dondurulmuslarla ikinci gün embriyosu olmustu bu sefer kisa protokole besinci gün blatosist transferi yapildi.
Sakin belirti arama benimde sadece arada kasiklarimda hafif batmalar olmustu okadar umarim sonucun pozitif olur Allah gönlüne göre versin.
Sonucundan haberdar et.
kıızlar benim sol kasığımda çekilme ve bacağıma vuran kramp var bu iyi mi
kızlar merhaba bugün transferimin 9.günü dün sabah erken saatelrde 1,2, damla pembe renkli kan geldi geçti o kadar güniçinde ağrı oldu zman zaman kramplar soltarafımda sol bacağıma kadar vurup vurup geçti bugünde arada sol tarafıma ani hareketler yaptığım da bişeler oldu sanki ama geçti midem bulanıyor ama şuan dinleniyorum perşembe günü hayırlı haberleri alcam inşallh nasipse herşey normaldir umarım...isteyen herkeze rabbim nasip etsin.....amin
ALLAH CC. saglıkla kucagına almayı nasip etsin..senin embriyon kaç taneydi...kaç günlüktü..?selam kızlar aranıza yeni katıldı.bugün transfer olalı 11,gün yarın test yapıcam..ama dayanamadım 6.günde yaptım 54 çıktı ama hiç bir belirti yok sizce sonuç ne olur..teşekkürler..
ben de buradayımm...bugün transferimim 8. günü.malesef kii sadce 1 embriyom var. Bu dördüncü denemem..ALLAH CC. hakkımızda hayırla versin...(HAYRA ÇEVİRİP VERSİN.)aminnnn.RABBİMİZ EGER YAZMADIYSAN DAYANMA GÜCÜ VER HEPİMİZİN YÜREGİNEE...AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?