transfer sonrası belirtiler

arkadaşlar heyecanla beklerken güzel haberleri negatif yazılarıyla çok üzüldüm...öncelikle geçmiş olsun rabbim böyle takdir etmiş demekten başka yapacak bir çare yok....umutsuzluğa kapılmakta yok ama inşallah bizlerde o güzel duyguyu tadacağız...durmak yok yola devam daha güçlü daha istekli...3 defa başarısız tüp bebek yaşadım bende 4.yü yaptıracağım....bizi en iyi biz anlarız çünkü...bu kutlu günlerde rabbim dualarımızı kabul edecektir....

tüm negatif sonuç alanlar için Allah'tan dileğim bu görddükleri son negatif sonuç olur inşaallah. tüm beklemedeki arkadaşlarım için de olumlu neticceler diliyorum. mübarek günlere giriyoruz, dualarım hepimiz için.

aşırı bel ağrısından muzdarip olan var mı ben gibi... nasıl yatacağımı şaşırdım kaldım. düz yatıyom olmuyo yan yatıyom bi korku bi huzursuzluk... bir de müthiş başım dönüyor tansiyonum baya bi düşük... zaten sıcaklarda düşerdi ama bu kadar yoğun bir düşüş yaşamamıştım resmen ruh gibi geziyorum mala bağlıyorum bazen... her şeyi karıştırıyorum unutuyorum falan bu da bugün başladı töbe töbe...

yine bir transfer sonrası şeysi ben çok açım habire ve çok uyuyorum. yani yemek yiyoruz sonra iki saat geçmeden, ya biz ne zaman yemek yedik diyorum. uyuyorum uyanıyorum, hemen yemek yedik mi biz falan diyorum...

baya açım ve de uykuluyum yani... bi de unutkan. eşim dalga geçiyor erken menopozdan önce erken bunama da oldu falan diyor:) o öyle diyince de oturup bi ağlıyorum, duygusallık da var yani... bu ilaçlardan sanırsım ve ben acayip korkmaya başladım çünkü birçok yerde hiçbir belirti yaşamayanların pozitif sonuç aldığı yazıyor çok rahatsızlık yaşayanlar daha çok negatifle sonuçlanıyomuş... hayırlısı hakkımızda ne diyim..

Mevla görelim neyler, neylerse hayır eyler...

benim de negatif çıktı transferden sonra ilk günler hafif kasık ağrılarım ve şiddetli bel ağrılarım oldu ama ilk üç dört gün sonra neredeyse hiçbir belirti kalmadı diyebilirim. ne kanama ne ağrı ne sızı ne bişey. sonuç koca bir negatif. tabii ki kişiden kişiye değişiyor ama biraz ağrıları olanlar hemen panige kapılmayın bana sorarsanız benim hiç ağrım sancım olmadı işte ben negatif sonuç aldım... belki de başka ağrısız geçirenler pozitif olur inşaallah herrkes pozitif olur gerçi bunlar bence net göstergeler değil.

Tuvalete gitmekten bile korkuyorum. Salonda yatıyorum.transferler beraber 3 gunüm. İlk gun biraz ateşim vardı.şimdi devamlı yatıyorum . Pek belirtim yok. Ama kabizlik ve gaz var.acabanegatif mi

Tuvalete gitmekten bile korkuyorum. Salonda yatıyorum.transferler beraber 3 gunüm. İlk gun biraz ateşim vardı.şimdi devamlı yatıyorum . Pek belirtim yok. Ama kabizlik ve gaz var.acabanegatif mi

çıkmadan son cevap yazacam sana hazanvakti canım hayırlı olsun inşaallah pozitif sonuç alırsın. bak şimdi benim transferden sonra 3. gün doktor çağırdı gittim yani ben iki gün yattım 3. gün kalktım yürüdüm falan. eğilmedim yavaş yavaş yürüdüm ama benim bebiş tutunamadı ben şimdiki aklım olsa hayatta kalkmazdım:) yalnız çok da fazla yatma kendin de demişsin kabız olmamaya çalış gerçi ben artık inanıyorum ki, nasipte varsa ister kabız ol, ister koş, ister yürü, ister ağır kaldır o sana gelecek. eğer de nasipte yoksa istediğin kadar üstüne titre olmuyor. o yüzden streess yapma mümkün olduğunca rahat ol. ben 3. gününden beri ümitsizim ve çok stress yaptım belki o yüzden belki de o yüzden değildir ama bu deneme sonunda çok ciddi bir tecrübe kazandır. Allah imkan, sağlık, fırsat verir de 2. yi denersem neleri yapmayacağımı söylemek istiyorum.

1. içimden gelmiyorsa kalkıp da gitmeyecem hiçbir yere. doktor çağırmış, nie çağırıyosun, iğne yapcakmış. iğneyi yolla ben evde yaparım zaten bir sürü iğne olmuşum kendi başıma bunu da olurum!!!

2. canımın istediği zaman kalkacam istemediği zaman ev yansa kalkıp bir bardak su dökmeyecem bana ne!!! benim eşim yıllık izne ayrıldı güya bana bakcaktı beyefendi ama maalesef 3. günden sonra ben ona baktım!! ilk üç gün hakkını yiyemem önüme tepsiyle yemek bile koydu ama sonraki günlerde de ben onun emirlerine amadeydim resmen...

3. kesinlikle kabız olmayacam.

4. asla moralimi bozmayacam araştırıp kendimi dinleyip durmayacam. bol bol duamı edip Allah'a havale edip tevekkülle keyfime bakacam. stress falan kesinlikle yok, canımı kim sıkıyor annem mi? kardeşim mi? komşum mu? her kimse artık bu insanlarla görüşmeyecem. (annemle kardeşimle bi sorunum yok, örnek diye söyledim gerçi annem çok gerdi beni, kalktığımı duyunca, yatmadığım için kızdı 3. güünden itibaren beni olumsuz psikolojiye soktular sağolsunlar. olmayacak havasına giriverdim ben de) kasıklarım ağrıyo mu, yok belim ağrıyo mu, yok kanama oldu mu falan böyle dinlemeler yapmayacam kenndimi. zaten çok çok belirgin bir sorun yoksa sorun yok demektir:))

sana da tavsiyem asla stress olma, kabız kesinlikle olma... yat ama kalkmak zorunda da kalırsan kalk, nasıl rahat hissediyosan onu yap. canın kalkmak istemiyor, ama kalkmak zorunda kalıyorsun o zaman bir negatif psikolojie giriyosun otomatikman. bu olmasın:))

6 Ağustos 4 hücreli orta kalite transferi.4 gunüm çok heyecanlıyım kalbim çok hızlı atiyo acaip bir kaygı hal var engel olamıyorum pek belirtim de yok anlamadım bisey

bugün transferimin 3.günü o kadar şiş bir durumdayımki,nefes borumun bittiği yerden ,kasıklarımın altına kadar karnım davul gibi,nefes almakta güçlük çekiyorum,soğuk soğuk terliyorum bazen,ne oturabiliyorum düzgün,ne de yan yatabiliyorum.çok sıkıntıdayım arkadaşlar.dün çok az büyüğe dışarı çıkabildim.bugün o da yok.vücudum iflas etti resmen.inanın kendi derdime düştüm şimdi.acaba yaptığım clexane iğne falan mı sebep oluyor.kabızlık için duphalac içiyorum.ecopirin aspirin,vajinal jel ve bir de kalça bandım(pregesteron bandı) var.inanın çok zor durumdayım.herkes böyle mi?sanki ben acillik olucam gibi ((

selam kızlar aranıza yeni katıldı.bugün transfer olalı 11,gün yarın test yapıcam..ama dayanamadım 6.günde yaptım 54 çıktı ama hiç bir belirti yok sizce sonuç ne olur..teşekkürler..

selam kızlar aranıza yeni katıldı.bugün transfer olalı 11,gün yarın test yapıcam..ama dayanamadım 6.günde yaptım 54 çıktı ama hiç bir belirti yok sizce sonuç ne olur..teşekkürler..

Canim sakin belirti arama ben simdi ikizlerime hamileyim sadece test günü sanki adet olacakmissim gibi agrilarim baslamisti hatta hemsire kan alirken ben hemsireye bakmaniza bile gerek yok negatif oldugunu biliyorum demistim ve 10.gün bthcg 603 cikti düsün yani :)
Hem altinci gün sende 54 cikmis canim ne güzel iste pozitif sonucun bence gebeliginin tadini cikar sevin :)
Belirtiler bende altinci haftanin sonunda migde bulantisi olarak basladi halada devam ediyor yani bosuna belirti arama daha cok erken.

merhabalar bende aranıza yenı katıldım bugun transferımın 5. gunu ve benım hıc bır belırtım yok sadece arada kasıklarıma adaet sancısı gıbı bı sancı vuruyor benım ıkıncı denemem ılkı tutmadı ve sımdı 3 yumurta transferı yapıldı ve bende ıkız olsun ıstıyorum senın bebeıslerını de rabbım saglıkla sıhatle kucagına almayı nasıp etsın sana kac yumurta transferı yapılmıstı?

Güzel dileklerin icin cok tesekkürler.
Canim bana iki embriyo transfer edildi ve sükürler olsun ikiside tuttu bu benim 4.deneme di gecen denemelerim dondurulmuslarla ikinci gün embriyosu olmustu bu sefer kisa protokole besinci gün blatosist transferi yapildi.
Sakin belirti arama benimde sadece arada kasiklarimda hafif batmalar olmustu okadar umarim sonucun pozitif olur Allah gönlüne göre versin.
Sonucundan haberdar et.

Merhabalar,
Benimde Cumartesi transfer im oldum. Sag kasığım hep ağrıyor bide yatmaktan uyustuğum için istem dısı gerindigimde hep bir acı oluyor kasıklarımda. Tabii aklıma kötü kötü seyler geliyor tabii bunların hepsi kuruntu. Bu benim 4 denemem ikinci denememde kimyasal gebelik yasamıştım ondada böyle ağrılarım olmustu.
Bundan önce ki son denememde hiç bisey yoktu.
Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir sınav bence bu yaşadıklarımız. Ama sabretmekten ve dua etmekten başka care yok.
Test gunüm 3 Kasım tabii dayanabilirsen , belki 1 inde yaptırırım doktor 5 gün embriyosu olduğu için 10 gün olur dedi benim merakımı görünce.

ınsallah benımde 2. denemem banada 3 tarnsfer yapıldı bende ıkız ıstıyorum ınsallah tutar ve mujdelı haber verırım test gunum de kasımın bırı

kıızlar benim sol kasığımda çekilme ve bacağıma vuran kramp var bu iyi mi

merhabalar bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum...bugün transferimin 6. günü...4. günden itibaren sol kasığımdaki ağrı uyuşma tarzı his sol baldırıma kadar iniyor..sonuçlarınıza baktım pozitif almışsınız..çok mutlu oldum..inşallah bende aynı sonucu alırım....

ben de buradayımm...bugün transferimim 8. günü.malesef kii sadce 1 embriyom var. Bu dördüncü denemem..ALLAH CC. hakkımızda hayırla versin...(HAYRA ÇEVİRİP VERSİN.)aminnnn.RABBİMİZ EGER YAZMADIYSAN DAYANMA GÜCÜ VER HEPİMİZİN YÜREGİNEE...AMİN.

ALLAH CC. saglıkla kucagına almayı nasip etsin..senin embriyon kaç taneydi...kaç günlüktü..?

selam canım...benimde 7. günüm,5. denemem....amin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…