transfer sonrası belirtiler

bende cuma yaptıracağım bakalım hayırlısı sadece bugün kahverengi lekelenme gördüm canım çok sıkıldı.....

bu iyi haber canım niye moralini bozuyorsun..en azından şuan seninleler anlamış oldun...başka belirtin varmı peki?

ben şu lekeyi görsem göbek atıcam yaa

bu iyi haber canım niye moralini bozuyorsun..en azından şuan seninleler anlamış oldun...başka belirtin varmı peki?

ben şu lekeyi görsem göbek atıcam yaa

ya canım adet olacakmışım gibi geliyor belim ve kasıklarım ağrıyor...yarın kan testi yaptıracağım bakalım sonuç ne çıkacak?

sabah kan testi yaptırmak için evin yakınındaki labaratuvara gittim gitmez olaydım...labaratuvar teknisyeni yokmuş başka bir bölümden bir erkek kanımı almaya çalıştı alana kadar kolumu kevgire çevirdi resmen...sonra 14.00 gibi merkezi aradım test için muğlak ifadelerle testin negatif gibi göründüğünü söylediler.nasıl yani sonuç kaç çıkmış dedim şu an sonucu göremiyoruz demezler mi?????nasıl yani dedim eğer makina filan bozulduysa haberim olsun bu sonuç benim için çok önemli dediğim zaman benimle konuşan asıl labaratuvar görevlisiymiş hanımefendi özür dilkeriz sabah sizden kan alan kişi başka bir arkadaştı.kanınızı yanlış tüpe almış demez mi? sonra kalktım merkeze gittim asıl görevliyle konuştum b,iz burda tahlil yapmıyoruz başka merkeze gönderiyoruz dedi yeniden kan aldı akşam veya yarın çıkar dedi...resmen kabus gibi bir gündü....offfffffffffffffffffffff

geçmiş olsun canım...benimde burda yakında var dediği gibi içinde labaratuvar olmadığı için başka yere yolluyorlarmış..bir gün sonra çıkıyor dedi...o yüzden bende özel bir hastanede gidip vericem..1 saatte çıkıyor...

canım negatifi düşünme bile..güzel haberin gelecek inşallahhh

bacım olacaga ölecege care yok derler...bu tatsız olayı yaşaman varmış...benin başımada geldi bu gibi terslikler..sıkma canını..vardır ondada bir hayır inann..

tşk ederim canım az önce lab. aradım sonuç için resmen yıkıldım 0,01 diyor anlamadım...ya hiç mi yükselmez...7.gün yaptım keşke yapmaz olaydım

tşk ederim canım az önce lab. aradım sonuç için resmen yıkıldım 0,01 diyor anlamadım...ya hiç mi yükselmez...7.gün yaptım keşke yapmaz olaydım

şuan çok üzüldüm yaaaa..ama moralini bozma...7. günün seninde değin gibi..o leke yeni tutunmasına sebepse hemen kana karışmamıştır....kendini üzme sakın..olacak şeye zarar gelebilir..

mutlaka gününde tekrarla canım..dualarım seninle...güzel haberini bekliycem

sonuç için bencede erken davranmışsın....gününü bekle...hakkında hayırlısı olsun..kısmett ne diyimmm..hepimiz aynı durumdayız..ALLAH cc. yardımcımız olsun..kaç yaşındasın bilmiyorum ama büyük ihtimalle daha gençsin...vakti saati gelince olacak, sıkma güzel canını..hiç bir şey senden önemli degil unutmaaa....bizler çocugumuz olmasada ANNE yiz..benim bu 4. denemem..berbat bir ilişkim var.veeee 45 yaşındayımm.Bu seferde hiç ümidim yok..büyük ihrimalle bu benim son şansımm dıııııııı..biliyormusun ben çogu zaman sadece ümidim elimden gidecek diye aglıyorumm..RABBİME ümidimi elimden alma diye duaa ediyorumm..sağlıkla kall.

inşallah bu son şansım dediğin deneme senin en büyük sevincin olur

merhaba ben 32 yaşındayım 2 sene 3 aylık evliyim ilk 1 sene çocuk düşünmedim.Ama zaman geçtikçe evliliğe yeni bir tat yeni bir heyecan gelmesinin gerektiğine inandım.yaklaşık 1 senedir denedik ama hamilelik gerçekleşmedi. Daha sonra ikimiz doktora gitmeye karar verdik. Eşim sperm testi yaptırdı ve sonucu gayet güzel çıktı. Bir akrabamızın tavsiyesiyle bahçeci kliniğine gittim. Bana ultrasonda herşey normal birde rahim filmi çektirmen gerek belki tüplerde yada kanallarda sorun vardır dedi.Birde kan tahlili istedi. Bende rahim filmimi çektirdim bana rahmimin üzerinde çizgi şeklindeki bulgunun alınması gerektiğini yoksa gebe kalamıycağımı söyledi. Bu işlem İçin eğer küçük bi işlemse 1000tl eğer daha büyükse 1250tl dediler. Benim kafam karıştı hiç güven vermedi doktor bana.Daha tedaviye başlamadan hem maddi hem manevi çökücektim. Kan tahlilimi tekrar yaptırmamı söyledi.Dediği gibi yaptırdım.Sonuç olarak klinik bana güven vermedi ve o rahimdeki bulguyu aldırmadım. Aradan 2 ay geçti eşimin bir arkadaşı eurofertildeki hakan beye gidin dedi ve biz gittik. Eşim sonucunu gösterdi yeterli değil tekrar alıcaz dedi ertesi gün verdi eşim.Bana gelince rahim filmime baktı süper dedi değerlerinde güzel dedi ben şaşkınlık içindeyim diğer klinik benim ameliyatla o çizik şeklindeki bulguyu aldırmam gerektiğini söylemişti o an anladımki o resmen para tuzağıymış ve iç sesimi dinleyip yaptırmamıştım ne kadarda doğru yapmışım. Sonra ultrasondan muayene oldum ve hiç bir sorun yok eşimdede bendede. Hakan bey siz beklemek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla dedi size doğal tüp bebek uygulayalım dedi bizde kabul ettik her kadın adet döneminde bir yumurta yumurtlar dedi senin kendi yumurtanı ilaçla büyütücez sonrasında yumurtayı toplıycaz ve eşinden aldığımız spermle dölliycez dedi ve aynen öyle oldu bir gün sonra dölllendiğini haber verdiler ve transfer işlemim oldu. ilk 3 gün evden çıkma dedi ve öyle yaptım daha sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi Hakan bey inanılmaz pozitif bir doktor şuanda transferimin 8. günü ve birçok belirtim var 2 gün öncesine kadar iştahsızdım hatta kilo verdim ama 2 gündür iştahım açık belimde ağrı var ve vajinadan fitil kullanıyorum belki onunda etkisi olabilir akıntım var göğüsde büyüme hassaslaşma benim belirtilerim bunlar sonuca 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum .Umarım bebişim tutunabilmiştir pozitif sonucuda burda paylaşmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…