selam canım...benimde 7. günüm,5. denemem....amin inşallahhh
ardarda sonuç alacaz..ikimizde gülelim inşaallah.ben cumartesi akşam test yapıcam..test günüm pazar..bana test gününü 14 gün verdiler.
bende cuma yaptıracağım bakalım hayırlısı sadece bugün kahverengi lekelenme gördüm canım çok sıkıldı.....
bu iyi haber canım niye moralini bozuyorsun..en azından şuan seninleler anlamış oldun...başka belirtin varmı peki?
ben şu lekeyi görsem göbek atıcam yaa
ya canım adet olacakmışım gibi geliyor belim ve kasıklarım ağrıyor...yarın kan testi yaptıracağım bakalım sonuç ne çıkacak?
sen güzel haberi alacaksın canım..ben inanıyorum...yarın hamileyim haberini bekliyorum
inşallah canım bakalım ikimizde güzel haberler veririz topiğe...........
bende cuma yaptıracağım bakalım hayırlısı sadece bugün kahverengi lekelenme gördüm canım çok sıkıldı.....
sabah kan testi yaptırmak için evin yakınındaki labaratuvara gittim gitmez olaydım...labaratuvar teknisyeni yokmuş başka bir bölümden bir erkek kanımı almaya çalıştı alana kadar kolumu kevgire çevirdi resmen...sonra 14.00 gibi merkezi aradım test için muğlak ifadelerle testin negatif gibi göründüğünü söylediler.nasıl yani sonuç kaç çıkmış dedim şu an sonucu göremiyoruz demezler mi?????nasıl yani dedim eğer makina filan bozulduysa haberim olsun bu sonuç benim için çok önemli dediğim zaman benimle konuşan asıl labaratuvar görevlisiymiş hanımefendi özür dilkeriz sabah sizden kan alan kişi başka bir arkadaştı.kanınızı yanlış tüpe almış demez mi? sonra kalktım merkeze gittim asıl görevliyle konuştum b,iz burda tahlil yapmıyoruz başka merkeze gönderiyoruz dedi yeniden kan aldı akşam veya yarın çıkar dedi...resmen kabus gibi bir gündü....offfffffffffffffffffffff
sabah kan testi yaptırmak için evin yakınındaki labaratuvara gittim gitmez olaydım...labaratuvar teknisyeni yokmuş başka bir bölümden bir erkek kanımı almaya çalıştı alana kadar kolumu kevgire çevirdi resmen...sonra 14.00 gibi merkezi aradım test için muğlak ifadelerle testin negatif gibi göründüğünü söylediler.nasıl yani sonuç kaç çıkmış dedim şu an sonucu göremiyoruz demezler mi?????nasıl yani dedim eğer makina filan bozulduysa haberim olsun bu sonuç benim için çok önemli dediğim zaman benimle konuşan asıl labaratuvar görevlisiymiş hanımefendi özür dilkeriz sabah sizden kan alan kişi başka bir arkadaştı.kanınızı yanlış tüpe almış demez mi? sonra kalktım merkeze gittim asıl görevliyle konuştum b,iz burda tahlil yapmıyoruz başka merkeze gönderiyoruz dedi yeniden kan aldı akşam veya yarın çıkar dedi...resmen kabus gibi bir gündü....offfffffffffffffffffffff
tşk ederim canım az önce lab. aradım sonuç için resmen yıkıldım 0,01 diyor anlamadım...ya hiç mi yükselmez...7.gün yaptım keşke yapmaz olaydım
tşk ederim canım az önce lab. aradım sonuç için resmen yıkıldım 0,01 diyor anlamadım...ya hiç mi yükselmez...7.gün yaptım keşke yapmaz olaydım
sonuç için bencede erken davranmışsın....gününü bekle...hakkında hayırlısı olsun..kısmett ne diyimmm..hepimiz aynı durumdayız..ALLAH cc. yardımcımız olsun..kaç yaşındasın bilmiyorum ama büyük ihtimalle daha gençsin...vakti saati gelince olacak, sıkma güzel canını..hiç bir şey senden önemli degil unutmaaa....bizler çocugumuz olmasada ANNE yiz..benim bu 4. denemem..berbat bir ilişkim var.veeee 45 yaşındayımm.Bu seferde hiç ümidim yok..büyük ihrimalle bu benim son şansımm dıııııııı..biliyormusun ben çogu zaman sadece ümidim elimden gidecek diye aglıyorumm..RABBİME ümidimi elimden alma diye duaa ediyorumm..sağlıkla kall.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?