transfer sonrası belirtiler

:)) inşallah canım. Evet sayı süperdi ama Dr dediğine göre çok çekirdekli felan diye olaylar yaşandı döllenirken. Yani transfer yada dondurmak için elverişli değilmiş. Sadece1 tane kaldı elimizde :)) oda bende şuanda inatçı benim gibi diyorum:)) offff bakalım bekliyorum heyecanla:):1rolleyes:

bir de en önemlisini unutmuşum vücut sıcaklığım yükseldi sürekli 37 idi hala da öyle normalde 35.5 tur ve sürekli yüzüm yanıyordu kırmızıydı belki bunlarda blirtidir
sevgilerle

:)))))))))))))))))))9 içimden oleyyy diyesim geldi ben yanıyorummmm :) ölçüyorum 37 civarı ateşim. Bir kere gebelik yaşamıştım onda göğüslerime el değmiyodu ama bunda sadece ince sızılar varrr aynı belirtileri arıyorum ama bilemiyorum:) hayırlısı olsun....

Sanırım bende dayanamıcam 1 Mayıs'a kadarrrrrrrrrrrrr:)))) haftaya bir gün yaparım gibi geliyoobayanssulusmile

olsun kalan sağlar bizimdir inşallah... şu mübarek günde dularımız kabul olsun inşallah

arkadaşlar slm benim transferim 15 nisanda oldu. pazartei test günüm benim midem çok bulanıyo ve ara ara ateşim çıkıyo ilk denemem sonucu heyecanla bekliyorum umarım herkesin olumlu olur

transfer gününü sayarsamm 7 saymazsam 6. günümdeyim :)) çokk ama çokk heyecanlıyım offff

zeynepela sen nasılsın belirtiler arttı mı bişy hissediyomusun :)

transfer gününü sayarsamm 7 saymazsam 6. Günümdeyim :)) çokk ama çokk heyecanlıyım offff

canım ben de ara ara adet oluyormuşum gibi hissediyorum ama çok ince sızı gibi kasık ağrısı şeklinde bir de yüzüm çok yanıyor göğüslerimdeki acı ilk günlere göre azaldı. Bir de dün gezmeye gittik arılar saldırdı bir sürü arı ısırdı guya gezelim doğada rahatlayalım dedim daha fena oldum umarım bi zararı olmaz iyi haberlerinizi bekliyorum bu arada ben 2 gün sonra dayanamayıp idrar testi yapıcam galiba

transfer gününü sayarsamm 7 saymazsam 6. Günümdeyim :)) çokk ama çokk heyecanlıyım offff

umarım iyi haberlerle döneriz sonra hamileliğimizi sonra bebişlerimizi konuşuruz ohh yaaa ne güzel olur

çokk üzüldüm geçmiş olsun canım.Piss arılarr oldum olası korkmuşumdur onlardan ve ısırıklarından. bende ateş basmayı yoğun bir şekilde hissediyorum,memelerimdeki hassasiyet devam ediyo ama ben 1 kere gebelik yaşaıştım onun kadar yoğun değil.kasıklarımdaki ince ince batmaları bugün daha çok hissttim korktumda hasta mı olucam acaba diye. onun haricinde çokk iyiyim bu sabah bende ilk defa dışarı çıktım yürüyüş yaptım, ama yoruldum:) alışmıiım tembelliğe.. yarın işe başlıyorum kararsız kaldım 1 hafta daha mı uzatsam tatili diye. hepimiz için hayırlısı olsun umarım dediğin gibi bebeklerimşzden sohbet ederiz ilerde buradan:) görüşürüz...

sempatiksalakcinni test konusuna gelince benimde garantim yok idrar değil ama kan testini 10. gün düşünüyorum :)

bugün 11. günüm ve sabah kan testi yaptırdım sonuç 3,56 çıktı.. bu 1 günde mucize eseri değişmez dimi arkadaşlar bu durumda kesin negatiff

sen daha önce de yapmışdın test sonuç 29 mu çıkmıştı karıştırıyomuyum yoksa. umarım değişir sonuç yükselr çifter çifter. ama herşeye hazırlıklı olmamız lazım olma ihtimalinden daha yüksek olmama ihtimali nede olsa.....

yok bu ilk kan testi yaptırışım.. dün gece çok kötü bir rüya gördüm rüyamda kanamam oluyordu simsiyah kıyafetler giyiyordum ve doktorum bana tutmadı diyordu.. bu rüyayla uyanınca 12. günü beklemeden bugün 11. günde test yaptırdım sonuç 3,56 çıktı (

bilemedim ki şimdi rüya bu boşver ...içinde bulunduğumuz psikolojiden dolayı böyle kabuslar görüyoruz. canım tüm kalbimle inşallah değerin yükselir diye temenni ediyorum.

bu dr ile konuştum bizim belirti dediğimiz şeyler belirti değilmiş aslında.yanılma sakın dedi progestann alıyorum ben herşeyi o ilaç yapıyomuş vücudumda bilemedimedim şimdi!!! ozaman bunları o yapıyosa bebek felan yok mu demek oluyo ? karıştı kafam....

demek ki progestan bana onları bile yapmıyor desene artık hayırlısı canım azıcık kaldı çoğunu atlattık kırmızıları görmezsek hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…