canım transfer günümüz aynı inşallah iyi sonuçları bereber alırız. yumurta sayın süpermiş hepsi olgunmuydu kaçı döllendi hepsi 1. kalitemiydi benim sadece 6 yumurtam toplandı hepsi olgundu ama 3ü döllendi 3. gün transferi yapıldı 8 hücreli ama benimkisi 2. kalite yüzde 5 fragmantasyon var çünkü çok umutlu değilim bakalım hayırlısı
bir de en önemlisini unutmuşum vücut sıcaklığım yükseldi sürekli 37 idi hala da öyle normalde 35.5 tur ve sürekli yüzüm yanıyordu kırmızıydı belki bunlarda blirtidir
sevgilerle
:)) inşallah canım. Evet sayı süperdi ama Dr dediğine göre çok çekirdekli felan diye olaylar yaşandı döllenirken. Yani transfer yada dondurmak için elverişli değilmiş. Sadece1 tane kaldı elimizde :)) oda bende şuanda inatçı benim gibi diyorum:)) offff bakalım bekliyorum heyecanla:):1rolleyes:
arkadaşlar ben yarın kan tahlili yaptıracağım karnım ağrıyordu şimdi belim başladı. bazı arkadaşlarda da buna benzer ağrılar olmuş galiba inş. hayıırlısı inş
arkadaşlar slm benim transferim 15 nisanda oldu. pazartei test günüm benim midem çok bulanıyo ve ara ara ateşim çıkıyo ilk denemem sonucu heyecanla bekliyorum umarım herkesin olumlu olur
transfer gününü sayarsamm 7 saymazsam 6. Günümdeyim :)) çokk ama çokk heyecanlıyım offff
zeynepela sen nasılsın belirtiler arttı mı bişy hissediyomusun :)
transfer gününü sayarsamm 7 saymazsam 6. Günümdeyim :)) çokk ama çokk heyecanlıyım offff
zeynepela sen nasılsın belirtiler arttı mı bişy hissediyomusun :)
bu dr ile konuştum bizim belirti dediğimiz şeyler belirti değilmiş aslında.yanılma sakın dediprogestann alıyorum ben herşeyi o ilaç yapıyomuş vücudumda bilemedimedim şimdi!!! ozaman bunları o yapıyosa bebek felan yok mu demek oluyo ? karıştı kafam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?