transfer sonrası belirtiler

bende kaç gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum aynı şeyleri hissediyorum benm de transfer günü 19 nisan hayırlısı bakalım inşallah bebişlerimiz yapişır bizlere...

bende kaç gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum aynı şeyleri hissediyorum benm de transfer günü 19 nisan hayırlısı bakalım inşallah bebişlerimiz yapişır bizlere...

:)) inşallah canım hepimizin aynıysa ya tuttu yada :)) foss desene:)

delikafadulden

demek ki progestan bana onları bile yapmıyor desene artık hayırlısı canım azıcık kaldı çoğunu atlattık kırmızıları görmezsek hadi hayırlısı

progestanı ağızdan mı alıyosun fitil olarak mı? şu sıralar görmek istediğim en son renk :) kırmızıııııııııııııı:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar..
Benim de 24 nisan cumartesi günü transferim yapıldı..bir tane 6. gün embriyosu verildi..
tahlil tarihim 4 mayıs..ölesiye merak içindeyim..sadece dinleniyorum ve dua ediyorum..sebeplere yapıştık inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için..bilmiyorumkismile

hayırlı olsun canım :) umarım güzel haberlerini okuruz burda bollll bollllllll yat dinlen:) keyfini çıkar hiç ama hiç umudunu yitirmeeeeeeeeeee.

progestanı ağızdan mı alıyosun fitil olarak mı? şu sıralar görmek istediğim en son renk :) kırmızıııııııııııııı:sinifsinif:

fitil olarak kullanıyorum günde 3adet bugün akıntım oldu wc zor gittim okulda dedim kesin geldi kırmızılar çok korktum neyseki gelmemiş fitilmiş gelen

aynı gün ne güzel umarım iyi haberlerle geliriz benim hiç beklentim yok ama hadi hayırlısı bakalım

canım hayırlı olsun blast olmuş senin transferin süper yani umarım hayırlı sonuçlanır iyi haberlerini bekliyoruz

fitil olarak kullanıyorum günde 3adet bugün akıntım oldu wc zor gittim okulda dedim kesin geldi kırmızılar çok korktum neyseki gelmemiş fitilmiş gelen

ben günde 3 defa 2 kapsül fitil olarak alıyorum.dün işe gittim baktım olmuyo yolda sarsılıyorum 1 hafta daha yatmaya karar verdim.sen okul demişsin zor olmuyomu..

ben günde 3 defa 2 kapsül fitil olarak alıyorum.dün işe gittim baktım olmuyo yolda sarsılıyorum 1 hafta daha yatmaya karar verdim.sen okul demişsin zor olmuyomu..

ben de bugün başladım canım ama başım ağrıdı bugün bakalım dayanmaya çalışıcağım ama

bende hastalandım arkadaşlar artık kesin olarak negatif... hayata ani bir dönüş yaptım ...

Bende test yaptım bugün negatif ama her son yeni bi başlangıçtır hiç yılmadan devam edeceğiz zor bi süreç ama napalım bizim de imtihanımız bu şekildeymiş..ben diğer ikisnde pozitif çıkmıştı erken doğum yapmıştım hayırlısı rabb,m herkese hayırlı evlat nasip etsin...

Selam kızlar!
Dayanamadım ve bugün yaptırmam gereken tahlili dün akşam yaptırdım ve beta hcg seviyem 47.8 2 buçuk haftalık hamileyiiim!!! hiç bi belirtim olmamıştı benim..umarım herkesin tedavisi en güzel şekilde sonuçlanır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…