bende kaç gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum aynı şeyleri hissediyorum benm de transfer günü 19 nisan hayırlısı bakalım inşallah bebişlerimiz yapişır bizlere...
demek ki progestan bana onları bile yapmıyor desene artık hayırlısı canım azıcık kaldı çoğunu atlattık kırmızıları görmezsek hadi hayırlısı
merhaba arkadaşlar..
Benim de 24 nisan cumartesi günü transferim yapıldı..bir tane 6. gün embriyosu verildi..
tahlil tarihim 4 mayıs..ölesiye merak içindeyim..sadece dinleniyorum ve dua ediyorum..sebeplere yapıştık inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için..bilmiyorumkismile
progestanı ağızdan mı alıyosun fitil olarak mı? şu sıralar görmek istediğim en son renk :) kırmızıııııııııııııı:sinifsinif:
bende kaç gündür sizin yazdıklarınızı okuyorum aynı şeyleri hissediyorum benm de transfer günü 19 nisan hayırlısı bakalım inşallah bebişlerimiz yapişır bizlere...
merhaba arkadaşlar..
Benim de 24 nisan cumartesi günü transferim yapıldı..bir tane 6. gün embriyosu verildi..
tahlil tarihim 4 mayıs..ölesiye merak içindeyim..sadece dinleniyorum ve dua ediyorum..sebeplere yapıştık inşallah bundan sonrası güzel olur hepimiz için..bilmiyorumkismile
fitil olarak kullanıyorum günde 3adet bugün akıntım oldu wc zor gittim okulda dedim kesin geldi kırmızılar çok korktum neyseki gelmemiş fitilmiş gelen
ben günde 3 defa 2 kapsül fitil olarak alıyorum.dün işe gittim baktım olmuyo yolda sarsılıyorum 1 hafta daha yatmaya karar verdim.sen okul demişsin zor olmuyomu..
ben test yaptım dün dayanamadım ama tabiki beklenen hazin son negatif
bende hastalandım arkadaşlar artık kesin olarak negatif...hayata ani bir dönüş yaptım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?