- 26 Mayıs 2022
- 908
- 370
- 53
- Konu Sahibi bebekloiding
-
Kabızlık normal canım ama wc çıkmaya çalış yoksa insanı bitiriyor bu durum şükür ben bu sefer olmadım ama ilkinde çok kötğ kabızlık geçirmiştim tabi fazla ıkınmamak suresiyleİnşallah canm ya baska belirtide Yok kabzlk dışında
Bugün biraz çıktım biraz zorlnrkya sıkıntı gercktnKabızlık normal canım ama wc çıkmaya çalış yoksa insanı bitiriyor bu durum şükür ben bu sefer olmadım ama ilkinde çok kötğ kabızlık geçirmiştim tabi fazla ıkınmamak suresiyle
Yani çektirdim ama çok oldu 7-8 ay önceHsg rahim filmi çekmişmiydin başlamadan önce ?
Evet kuzum son 1 seneyi normal kabul ediyorlarYani çektirdim ama çok oldu 7-8 ay önce
Senin sonuç ne oldu canımEvet kuzum son 1 seneyi normal kabul ediyorlar
Pozitifi gördüm kuzum bekliyorum şu anlıkSenin sonuç ne oldu canım
Burası o kadar kalabalık ki kim ne durumda hatırlayamıyorumEvet kuzum son 1 seneyi normal kabul ediyorlar
İlk tedaviye göre 2. Tedavide başka birşey uyguladılar mı farklıPozitifi gördüm kuzum bekliyorum şu anlık
Yok canım sadece tekrar hsg çekildim kürtaj olduğum için oda aynı tedavi ilaç embriyolar kondu aynı kalitede Herşey Rabbimin elinde Ol demesine bakar inşallah hepimize öyle güzel kapılar açşınki çok hakediyoruz ömrümüzden sanki 10 sene alıyor bu tedavi bekleme süreci hepsiİlk tedaviye göre 2. Tedavide başka birşey uyguladılar mı farklı
Verdinzmi kanEvet sabah veririm öğlene ararlar ya nasl gececk zaman ay napicm bilmiyrm ama dün agzida metalik tat smdi su ictm nasl midem bulaniyr
Malesf negatfVerdinzmi kan
İnşallah güzel haberi alacağın zamanda olacak canım Allah büyüktür Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınMalesf negatf
Merhaba. Benim 500 ml 12 saat uygulandı. Eskiden bu serumlar karıştırılıyormuş ama şimdikiler hazır uygulamalık serumlarmış hemşire öyle söyledi. Ben devlette tanıdık aracılığıyla taktırdım. Diğer türlü özel hastaneler günlük yatış parası alıyor maalesefMerhaba lipid serum u siz 4 ml içinden alınıp izotonik serum a karıştırılıyor öyle mi kullandınız? Yoksa önce intralipid serum verildi, ardından izotonik serum mu verildi? Herkese farklı uygulanmışBana da bu hafta uygulanacak haftasonu da transferim olacak. O yüzden soruyorum.
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu?Pozitifi gördüm kuzum bekliyorum şu anlık
Geçmiş olsun hayırlısıMalesf negatf
Aynen öyle ya. Belkide benim hatam erken test verip kendimi kasmaktı. 2.de hepimize tecrübe oluyor aslında bunların hepsiYok canım sadece tekrar hsg çekildim kürtaj olduğum için oda aynı tedavi ilaç embriyolar kondu aynı kalitede Herşey Rabbimin elinde Ol demesine bakar inşallah hepimize öyle güzel kapılar açşınki çok hakediyoruz ömrümüzden sanki 10 sene alıyor bu tedavi bekleme süreci hepsi
Bana da şuan takılıyor. Eve hemşire çağırdım. 250 ml, 750 ml izotonik serum ile karıştırıldı. 2 de başladı 8 de bitecek. 6 saat sürüyor işte. Şifa olsun inşallahMerhaba. Benim 500 ml 12 saat uygulandı. Eskiden bu serumlar karıştırılıyormuş ama şimdikiler hazır uygulamalık serumlarmış hemşire öyle söyledi. Ben devlette tanıdık aracılığıyla taktırdım. Diğer türlü özel hastaneler günlük yatış parası alıyor maalesef
5.günSizin kaçıncı gün embriyosuydu?
Aynen öyle ben düşük yaşamasaydım bu kadar ciddiye almazdım kesin ben ilkinde işimi yaptım yürüdüm aileme gittim bunda ise ful yatıyorum hepsi birer tecrübe oluyor yaşayacaktıkAynen öyle ya. Belkide benim hatam erken test verip kendimi kasmaktı. 2.de hepimize tecrübe oluyor aslında bunların hepsi
Hakkınız da hayırlısı olsunMalesf negatf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?