Bende 16 eylülde transfer oldum 26 sinda degerim 255 ti bugün tekrar niye yaptınız doktorunuzmu istedi 1 günde 2 katı zaten artmaz bence degeriniz güzel ertesi gün yaptıgınız için az artmış gibi duruyor16 Eylül 5. Gün embriyosu çift transfer yapıldı. 26 Eylül beta 188
27 Eylül beta 209
Kimyasal mı yaşıyorum sizce ? Lütfen olumlu olumsuz cevaplarınızı bekliyorum, yeni yerleştiği için mi yavaş artıyor yoksa sağlıksız olduğu için mi. Bu şekilde betası yavaş artıp yükselip sağlıklı doğum yapan var mı ????
Bir gündeki artışı bile çok az ama , sağlıksız gibi durmuyor muBende 16 eylülde transfer oldum 26 sinda degerim 255 ti bugün tekrar niye yaptınız doktorunuzmu istedi 1 günde 2 katı zaten artmaz bence degeriniz güzel ertesi gün yaptıgınız için az artmış gibi duruyor
2 saat arası var sadece.. evet aynı hastane. 2 kimyasal 2 düşük toplam da 4 kaybım var stres yapmamak elimde değil kiBir önceki tatlil saatinizlr aynımı aynı yerdemı yaptırdınız Stres yapmayın test gününüzü bekleyin bence
Anliyorum canım benimde kimyasal geçmişim var bende cok stres yapıyorum bu değerlerden kimyasala dönermi bilmiyorum ilk kimyasalim düşük değerdi benim . dün test yaptırdım p. Tesi tekrar yaptırıcam sen ertesi gün yaptırdığın için bence öyle değer çıktı2 saat arası var sadece.. evet aynı hastane. 2 kimyasal 2 düşük toplam da 4 kaybım var stres yapmamak elimde değil ki
Benimkide 10.gün 9,5 çıktıTransferin 10 günü beta 9.5 çıktı 13 günü ise 13.1 çıktı sizce kimyasalmı
Benimkide 10.gün 9,5 çıktı
Benimki de 9,2 çıktı 10.gunTransferin 10 günü beta 9.5 çıktı 13 günü ise 13.1 çıktı sizce kimyasalmı
Senin durum ne olduBenimki de 9,2 çıktı 10.gun
Bilmiyorum ki bugün çıktı bu sonuçSenin durum ne oldu
Benimki onun için mi öyle acaba nasıl oluyor bu14 gün öncesi düzenli artış olmaz 2 ye katlama yada yüzde altmış katlama 14 günden sonra önemli
Transferden sonra 14. gün tahlil istiyor çoğu doktor adet gününe denk geliyor zaten ondan önceki günlerde sonuç katlamayabiliyor normalmiş bu 10. gün öğrendim bende aşırı yavaştı katlaması doktorum normal olduğunu söyledi 14. Günden sonra katlamazsa sorun var demekmişBenimki onun için mi öyle acaba nasıl oluyor bu
Benimki 30 Eylül 3 44 1 Ekim 7 89 3 Ekim 9 2 doktorum olumlu birşey demediTransferden sonra 14. gün tahlil istiyor çoğu doktor adet gününe denk geliyor zaten ondan önceki günlerde sonuç katlamayabiliyor normalmiş bu 10. gün öğrendim bende aşırı yavaştı katlaması doktorum normal olduğunu söyledi 14. Günden sonra katlamazsa sorun var demekmiş
Kaçıncı gününüz bilmiyorum ama 50 altı genelde sağlikli gebelik saymıyorlar çok erken test yaptıysanız bir ihtimalBenimki 30 Eylül 3 44 1 Ekim 7 89 3 Ekim 9 2 doktorum olumlu birşey demedi
Bugün 11.günumKaçıncı gününüz bilmiyorum ama 50 altı genelde sağlikli gebelik saymıyorlar çok erken test yaptıysanız bir ihtimal
Bazen daha geç tutunma olabiliyormuş bir kaç kişiden duymuştum inşallah pozitif olurBugün 11.günum
Umudum kalmadı benimki çok dalgalı betalarBazen daha geç tutunma olabiliyormuş bir kaç kişiden duymuştum inşallah pozitif olur
Tekrar denersin olumsuz olsa bile stres yapma hiç belli olmazUmudum kalmadı benimki çok dalgalı betalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?