Maşallah be güzel darısı başımıza .Kalp atışı keseden kaç zaman sonra belli oluyor acaba?Benim de 9. Gün 121 çıkmıştı çok şükür iki gün arayla 315 oldu ikizmiş keselerimizi gördük inşallah kalp atışlarını da duyarız allah hepimizin yardımcısı olsun
Hiç bilmiyorum salı günü randevumuz var ama daha erken gibi geliyor bana duymak için 6. Hafta da duyuluyomuş gerçi keseleri de erken gördük baya ben 1 şubatta transfer oldumMaşallah be güzel darısı başımıza .Kalp atışı keseden kaç zaman sonra belli oluyor acaba?
Maşallah ben de 10 şubatta transfer oldum ama merak ediyorum kese 1500 lerde görünüyormuş diye biliyorum .Hiç bilmiyorum salı günü randevumuz var ama daha erken gibi geliyor bana duymak için 6. Hafta da duyuluyomuş gerçi keseleri de erken gördük baya ben 1 şubatta transfer oldum
Evet öyleymiş ama benim doktorum test yapmadı o gün için kaçlardayım şuan bilmiyorum bile keseleri gördük direk 15. Günüydü transferin 5. Gün embriyosuydu sen doktorunla konuştunmu onlar söyler ne zaman gitmen gerektiğiniMaşallah ben de 10 şubatta transfer oldum ama merak ediyorum kese 1500 lerde görünüyormuş diye biliyorum .
Bana salı günü test vermemi sonra kese için gün vereceğini söyledi. Siz kaç kere kan verdinizEvet öyleymiş ama benim doktorum test yapmadı o gün için kaçlardayım şuan bilmiyorum bile keseleri gördük direk 15. Günüydü transferin 5. Gün embriyosuydu sen doktorunla konuştunmu onlar söyler ne zaman gitmen gerektiğini
İki kere kan verdim canım bidaha vermedimBana salı günü test vermemi sonra kese için gün vereceğini söyledi. Siz kaç kere kan verdiniz
Ben de ikinci kanı verince kese günü için zaman vereceklerİki kere kan verdim canım bidaha vermedim
İnşallah görürsün canım bebeğini sonra kalp atışlarını duyarsın inşallah ilk testin güzel sonucu inşallah katlamıştırBen de ikinci kanı verince kese günü için zaman verecekler
İnşallah sen de kalp atışını duyarsın ve kucağımıza alırız çok zor zamanlar valla rabbim dileyen herkese nasip etsin. Peki senin belirtilerin var mı?İnşallah görürsün canım bebeğini sonra kalp atışlarını duyarsın inşallah ilk testin güzel sonucu inşallah katlamıştır
Belirtilerim göğüs acısı canım ama ilk tüp bebektede aynı acıyı yaşadım o yüzden tutmadı sanmıştım yani tutsada tutmasada aynı göğüs sancısıydı sadece gece ayaklarım çok sıcak oldu hep testi yaptırıp pozitifi gördükten sonra uykudan uyanıp tuvalete gitmeye başladım normalde asla öyle huyum yokturİnşallah sen de kalp atışını duyarsın ve kucağımıza alırız çok zor zamanlar valla rabbim dileyen herkese nasip etsin. Peki senin belirtilerin var mı?
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinBelirtilerim göğüs acısı canım ama ilk tüp bebektede aynı acıyı yaşadım o yüzden tutmadı sanmıştım yani tutsada tutmasada aynı göğüs sancısıydı sadece gece ayaklarım çok sıcak oldu hep testi yaptırıp pozitifi gördükten sonra uykudan uyanıp tuvalete gitmeye başladım normalde asla öyle huyum yoktur
MerBenim de 9. Gün 121 çıkmıştı çok şükür iki gün arayla 315 oldu ikizmiş keselerimizi gördük inşallah kalp atışlarını da duyarız allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahBenim de 9. Gün 121 çıkmıştı çok şükür iki gün arayla 315 oldu ikizmiş keselerimizi gördük inşallah kalp atışlarını da duyarız allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun şimdiden canım benim göğüs hassasiyetim vardı ama ilk tüp bebeğim tutmamıştı ondada aynı hassasiyet vardı o yüzden yine tutmadı sanmıştım inan ki belirtileri şimdi yaşıyorum ilk zamanlar herşey yanıltıcı olabiliyor inşallah tutunmuştur bebeğinMer
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahbenim transferim 5.günü bugün heyecan la bekliyorum herhangi bir belirtiniz var mıydı bir de iki embriyo mu transfee ettirdiniz?
Benim de pozitif ama bende hiçbir belirti olmadı lekelenme dışındaMer
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahbenim transferim 5.günü bugün heyecan la bekliyorum herhangi bir belirtiniz var mıydı bir de iki embriyo mu transfee ettirdiniz?
Transfer sonrası kaçıncı gün kalp atışlarını duydun mu?Hayırlı olsun şimdiden canım benim göğüs hassasiyetim vardı ama ilk tüp bebeğim tutmamıştı ondada aynı hassasiyet vardı o yüzden yine tutmadı sanmıştım inan ki belirtileri şimdi yaşıyorum ilk zamanlar herşey yanıltıcı olabiliyor inşallah tutunmuştur bebeğiniki embriyo transfer ettirdim ben
Yok canım 5 haftalıkmışız daha duyamadım ama doktor kalpleri oluşmaya başlamış dedi 2 hafta sonra yine çağırdıTransfer sonrası kaçıncı gün kalp atışlarını duydun mu?
Lekelenmeniz ne zaman oldu peki?Benim de pozitif ama bende hiçbir belirti olmadı lekelenme dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?