Transfer sonrası betahcg değerlerimizi yazalım

ozge2126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
2.159
2.526
83
40
Benim transferimin 10. Günü Bugün test yaptım. Kan değerim 161 çıktı. Salı günü tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıcakla artar. Sizlerde durum nedir?

Benim de 9. Gün 121 çıkmıştı çok şükür iki gün arayla 315 oldu ikizmiş keselerimizi gördük inşallah kalp atışlarını da duyarız allah hepimizin yardımcısı olsun
Maşallah be güzel darısı başımıza .Kalp atışı keseden kaç zaman sonra belli oluyor acaba?

Maşallah be güzel darısı başımıza .Kalp atışı keseden kaç zaman sonra belli oluyor acaba?
Hiç bilmiyorum salı günü randevumuz var ama daha erken gibi geliyor bana duymak için 6. Hafta da duyuluyomuş gerçi keseleri de erken gördük baya ben 1 şubatta transfer oldum

Hiç bilmiyorum salı günü randevumuz var ama daha erken gibi geliyor bana duymak için 6. Hafta da duyuluyomuş gerçi keseleri de erken gördük baya ben 1 şubatta transfer oldum
Maşallah ben de 10 şubatta transfer oldum ama merak ediyorum kese 1500 lerde görünüyormuş diye biliyorum .

Maşallah ben de 10 şubatta transfer oldum ama merak ediyorum kese 1500 lerde görünüyormuş diye biliyorum .
Evet öyleymiş ama benim doktorum test yapmadı o gün için kaçlardayım şuan bilmiyorum bile keseleri gördük direk 15. Günüydü transferin 5. Gün embriyosuydu sen doktorunla konuştunmu onlar söyler ne zaman gitmen gerektiğini

Bana salı günü test vermemi sonra kese için gün vereceğini söyledi. Siz kaç kere kan verdiniz

İnşallah görürsün canım bebeğini sonra kalp atışlarını duyarsın inşallah ilk testin güzel sonucu inşallah katlamıştır
İnşallah sen de kalp atışını duyarsın ve kucağımıza alırız çok zor zamanlar valla rabbim dileyen herkese nasip etsin. Peki senin belirtilerin var mı?

İnşallah sen de kalp atışını duyarsın ve kucağımıza alırız çok zor zamanlar valla rabbim dileyen herkese nasip etsin. Peki senin belirtilerin var mı?
Belirtilerim göğüs acısı canım ama ilk tüp bebektede aynı acıyı yaşadım o yüzden tutmadı sanmıştım yani tutsada tutmasada aynı göğüs sancısıydı sadece gece ayaklarım çok sıcak oldu hep testi yaptırıp pozitifi gördükten sonra uykudan uyanıp tuvalete gitmeye başladım normalde asla öyle huyum yoktur

Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin

Benim de 9. Gün 121 çıkmıştı çok şükür iki gün arayla 315 oldu ikizmiş keselerimizi gördük inşallah kalp atışlarını da duyarız allah hepimizin yardımcısı olsun
Mer
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah benim transferim 5.günü bugün heyecan la bekliyorum herhangi bir belirtiniz var mıydı bir de iki embriyo mu transfee ettirdiniz?

Mer

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah benim transferim 5.günü bugün heyecan la bekliyorum herhangi bir belirtiniz var mıydı bir de iki embriyo mu transfee ettirdiniz?
Hayırlı olsun şimdiden canım benim göğüs hassasiyetim vardı ama ilk tüp bebeğim tutmamıştı ondada aynı hassasiyet vardı o yüzden yine tutmadı sanmıştım inan ki belirtileri şimdi yaşıyorum ilk zamanlar herşey yanıltıcı olabiliyor inşallah tutunmuştur bebeğin iki embriyo transfer ettirdim ben

Mer

Benim de pozitif ama bende hiçbir belirti olmadı lekelenme dışında

Transfer sonrası kaçıncı gün kalp atışlarını duydun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…