Transfer sonrası betahcg değerlerimizi yazalım

Ayyyy hadi maşallah ya ben de haftaya perşembe gidecem kese görmeye inşallah bu defa görürüm ya
İnşallah canım senin transfer tarihin ne zamandı ben 15. Günde görmüştüm ama 5. Gün embriyosuydu msjlarına baktımda tahlil sonuçların çok katlamş tek embriyomu

İnşallah canım senin transfer tarihin ne zamandı ben 15. Günde görmüştüm ama 5. Gün embriyosuydu msjlarına baktımda tahlil sonuçların çok katlamş tek embriyomu
Yok çift embriyo ama bence bir tanesi tuttu yani inşallah öyledirya benim 16. Günüm Bugün aslında muhtemelen benim de yarın görünür ama haftaya gün verdiler kese için hayırlısı olsun beklerim ya napayım. Geçen de böyle yaptılar gittiğimde dış gebelik olduğumu öğrendim bu defa inşallah öyle olmaz görürüm de bir ayda beklerim ben. Transfer tarihim 10 subattı

İnşallah canım benim değerlerin güzel bence gönlünü ferah tut hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah

İnşallah canım benim değerlerin güzel bence gönlünü ferah tut hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah
İnşallah evet geçen düşüktü değerlerim bu defa güzel katladı ama işte gene korkuyor insan inşallah güzel sonuçlarla geleceğim

Merhaba arkadaşlar bende ayın 19’da transfer oldum 3.gün embriyosu 2 tane 7/ 8 hücreli. Bir belirtimidir bilmiyorum ama ilk günden beri Kasıklarım da ağrı karnımda ağrı şişkinlik ateş basmaları sizce normalmi

Bazı pozitiflerde de aynı belirtiler oldu. Ama emin olmak için test gününüzü bekleyin tabii inşallah pozitiftir

Kahverengi lekelenmeden korkmayın ama bence doktorumuza bildirin yine de ben bildirdim progesteronu göbekten yapıyordum kalçadan da ekledi
hemsireye sordum normal dedi kırmızı yogun bir şekilde gelirse haber verin dedi iğne oluyorum canım kalçadan vitil de kullanıyorum

hemsireye sordum normal dedi kırmızı yogun bir şekilde gelirse haber verin dedi iğne oluyorum canım kalçadan vitil de kullanıyorum
Benim göbekten ve kalçadan iki tane kullanıyorum bir de fitil hepsi progesteron. Sormuşsan iyi zaten kahverengi lekelenmeyi normal görüyorlar benim aktif kanamam oldu

Evet keseyi de gördük kanama alanı da var amadikk
dikkat et canım stres yapma moralini bozmakistemem ama benimde geçen yıl kanama alanı cvardı maalesef büyüdü kaybolmadı düşük gerçekleşti, ama kanama alanı giden cok duydum merak etme umarım kaybolur gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…