Bol bol dua et cnm stres yapma kendini hiç yorma uzanırken ayaklarının altına yastık koy uzan hayırlısı olsun hakkın daBaska dikkat etmem gereken sey varmi
Umarm bnde guzel hbr alablrm cnm dediklerini yapicam seninde gebeligin saglikla dvm etsin insBol bol dua et cnm stres yapma kendini hiç yorma uzanırken ayaklarının altına yastık koy uzan hayırlısı olsun hakkın da
Geçmiş olsun canım, Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin tez zamanda. Hamile kalabildiğini bilmek bile güzel bence yılmadan devam etmeye çalış arkadaşım.Malesef kalbi durdu bebeğinin kürtaj oldum herseyin hayırlısı artık
Çok güzel maşallah, katlanarak devam eder inşallahArkadaşlar benim 3. Denemem 2tane 3.gun embriyosu transferi yapıldı dün 14.gun sonucum 835 çıktı yarın tekrarlanacak sizce değerim nasil
Teşekkür ederim Allah'ım seninde sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnmÇok güzel maşallah, katlanarak devam eder inşallah
Çok sağol canım Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla dogum yapmayı nasip etsin inş. .Tabiki yılmak yok 2 ay sonra tekrar deneyeceğim o zaman umarım hersey yolunda gider.Geçmiş olsun canım, Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin tez zamanda. Hamile kalabildiğini bilmek bile güzel bence yılmadan devam etmeye çalış arkadaşım.
Hayırlı olsun Değerleriniz katlanarak artmış Ve güzel. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inş.28 haziranda iki tane 3 günlük blastozyt embriyo transfer edildi ve değerlerimiz şöyle..
11.07.2018 Beta-hcg 180,82
12.07.2018 Beta-hcg 268,87
13.07.2018 Beta-hcg 441
16.07.2018 Beta-hcg 1028
sizce iyi mi?
Kotu degil canm belki yeni tutunuyordur iki gun sonra tekrar yap insallah yukselir kac tane trasnfer edildiMerhaba arkadaşlar ben bugün dayanamayıp testi yaptrdim. Transferimin 9.cu günündeyim beta hgc 7.91 cıktı.doktorum erken dedi ama bn açıkçası sonuçtan kokrtum moralim bozuldu.sizce çok mu erken yapmışım
Canm bekle insallah yukselir ikitaneyse betahcg dusuk cikmis biri tutmus bence ama rabbim bilir uzulme moralini yuksek tut kacinci denemen ilk mi2 tane doktor erken dedi .ultrasonda baktı bisiler gözüküyo dedo ama çok erken dedi açıkçası uzuldum ya
Hayirlisi olsun yarin verme zatrn bugun vermissin canm cuma yap iki gun bakalim kac cikiyorEvet canım ilk denemem .polikistik over hastasiyim.doktorda bekleyelim dedi bakalim ama bana da düşük geldi açıkçası .yarın tekrar kan tahlili vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?