Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Çok sağol canım beta hcg düşüktu evet ama sonra bebeğin gelişimi herseyi çok iyi gidiyordu genetiğe yolladık bakalım ne çıkacak .Allah herkese herseyin hayırlısını versin.

28 haziranda iki tane 3 günlük blastozyt embriyo transfer edildi ve değerlerimiz şöyle..

11.07.2018 Beta-hcg 180,82
12.07.2018 Beta-hcg 268,87
13.07.2018 Beta-hcg 441
16.07.2018 Beta-hcg 1028

sizce iyi mi?

Geçmiş olsun canım, Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin tez zamanda. Hamile kalabildiğini bilmek bile güzel bence yılmadan devam etmeye çalış arkadaşım.
Çok sağol canım Allah sizlere bebeklerinizi sağlıkla dogum yapmayı nasip etsin inş. .Tabiki yılmak yok 2 ay sonra tekrar deneyeceğim o zaman umarım hersey yolunda gider.

28 haziranda iki tane 3 günlük blastozyt embriyo transfer edildi ve değerlerimiz şöyle..

11.07.2018 Beta-hcg 180,82
12.07.2018 Beta-hcg 268,87
13.07.2018 Beta-hcg 441
16.07.2018 Beta-hcg 1028

sizce iyi mi?
Hayırlı olsun Değerleriniz katlanarak artmış Ve güzel. Sağlıkla kucağıniza alırsınız inş.

Merhaba arkadaşlar ben bugün dayanamayıp testi yaptrdim. Transferimin 9.cu günündeyim beta hgc 7.91 cıktı.doktorum erken dedi ama bn açıkçası sonuçtan kokrtum moralim bozuldu.sizce çok mu erken yapmışım

Merhaba arkadaşlar ben bugün dayanamayıp testi yaptrdim. Transferimin 9.cu günündeyim beta hgc 7.91 cıktı.doktorum erken dedi ama bn açıkçası sonuçtan kokrtum moralim bozuldu.sizce çok mu erken yapmışım
Kotu degil canm belki yeni tutunuyordur iki gun sonra tekrar yap insallah yukselir kac tane trasnfer edildi

2 tane doktor erken dedi .ultrasonda baktı bisiler gözüküyo dedo ama çok erken dedi açıkçası uzuldum ya

2 tane doktor erken dedi .ultrasonda baktı bisiler gözüküyo dedo ama çok erken dedi açıkçası uzuldum ya
Canm bekle insallah yukselir ikitaneyse betahcg dusuk cikmis biri tutmus bence ama rabbim bilir uzulme moralini yuksek tut kacinci denemen ilk mi

Evet canım ilk denemem .polikistik over hastasiyim.doktorda bekleyelim dedi bakalim ama bana da düşük geldi açıkçası .yarın tekrar kan tahlili vercem

Evet canım ilk denemem .polikistik over hastasiyim.doktorda bekleyelim dedi bakalim ama bana da düşük geldi açıkçası .yarın tekrar kan tahlili vercem
Hayirlisi olsun yarin verme zatrn bugun vermissin canm cuma yap iki gun bakalim kac cikiyor

Doktorda yarın bi daha bakalim dedi ama duruma gore bakcak heralde neyse bugün doktora bi gidimde ama çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…