Umarım bu sefer kavuşursunuz birbirinizeBende 30 yasındayım. Sebepsız ınfertılıte. 1 dusuk 1lurtaj tedavı ıle.. sımdı ngs/cd56/era yaptırdım. Beklıorum.
Daha onxe gebelıgın oldumu hıc
Yok hiç olmadı daha önce gebeliğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım bu sefer kavuşursunuz birbirinizeBende 30 yasındayım. Sebepsız ınfertılıte. 1 dusuk 1lurtaj tedavı ıle.. sımdı ngs/cd56/era yaptırdım. Beklıorum.
Daha onxe gebelıgın oldumu hıc
Bır belirtın varmıUmarım bu sefer kavuşursunuz birbirinize
Yok hiç olmadı daha önce gebeliğim.
İki gündür hafif kasık ağrılarım var canım ya biraz tedirginim o yüzden hasta olucakmışım gibi. Bir de akıntım çoğaldı bugün ama jelden de kaynaklı olabilir. Başka bir belirtim yok göğüslerim falan herhangi bir hassasiyet yok. Senin nasıl durumun? Bu belirtiler normal mi acabaBır belirtın varmı
Valla ben 7. Gün yapmayı düşünüyorum ya 5.günüm benim de daha fazla dayanamıycam gibi geliyor 7.gün yaparım ilk testi:)Kızlar en erken nezaman test yapsak cıkarrr benim 3.günüm bugün![]()
Ayy cok heycanlı 2 günün var senin ozaman teste hadi güzel haberlerle gelirsin inşallahValla ben 7. Gün yapmayı düşünüyorum ya 5.günüm benim de daha fazla dayanamıycam gibi geliyor 7.gün yaparım ilk testi:)
Orası öyle tabii. 12. Gün e kadar ne güzel sabretmişsin:) sonucun pozitiftir inşallah12.gün yaptım ben erkenden öğrenmek stresten başka bişeye yaramıyor. Yok değer katlandı mi yok kese yok kalp atisi haftalar geçmek bilmiyor.sabredin sağlıklı sonuçlar alın benve
Evet şükür öyle ama şimdi zaman daha zor geçecekOrası öyle tabii. 12. Gün e kadar ne güzel sabretmişsin:) sonucun pozitiftir inşallah
Test yapmadınmı helal olsun ıyı dayandın ben yaptım coktan hatta sana özelden bıle yazdımKızlar selam. Bir gelişme, bir belirti herhangi.bir şeyler var mı? Artık test gününe doğru yavaştan yürüyoruz sanki:)
Ben bugün erken gebelik testi yaptım 6.günümdü negatif çıktıKızlar selam. Bir gelişme, bir belirti herhangi.bir şeyler var mı? Artık test gününe doğru yavaştan yürüyoruz sanki:)
Canımmmm kacıncı gun embrıyosuydu.Ben bugün erken gebelik testi yaptım 6.günümdü negatif çıktı
Yaptığıma bin pişman oldum valla
5.gün embriyosuydu canımCanımmmm kacıncı gun embrıyosuydu.
6.gun itibarıyle hcg kan ve ıdrarda salgılanıyor.
Yarın bır kan versen![]()
Benımde gunum oyle. Bende hergun ıdrarda bakıyorum su ucuz testlerle. Kanı carsamba verıcmYapmadığımı kim söyledi acaba:) 6.günden beri her gün evde yapıyorum test hepsi negatif tabii ki. En ufak bir iz bile yok birde. Ama çok erken davranıyoruz gerçekten perşembeye cumaya bir şey kalmadı. Ben perşembe günü kan vericem inşallah.
Bak ne güzel bir karar tebrik ederim5.gün embriyosuydu canım
12.güne kadar test yapmayı düşünmüyorum canım
Diğer topiklerde arkadaşlarda kızdı cok erken varsa bile idrara geçmemiştir bebeğine zarar verirsin dediler
O yüzden aklım basıma geldi günüme kadar yapmicam tatlım. Rabbim hayırlısı neyse onu verir zaten
Aden umut, yaptığın testlerde silik de olsa hiç ikibci çizgi çıktı mı? Bende hiç çıkmıyorBenımde gunum oyle. Bende hergun ıdrarda bakıyorum su ucuz testlerle. Kanı carsamba verıcm
5. Gun itibarıyle ıdrarda cıktı. İşin garıbı deger 6,43 cıktı. 5.gun.. zaten beta o gun salgılanıyor bılıyorsun. Bende su ucuz testlerden aldım hepsınde gordum sılıkte olsa. Sımdı yarın test gunum beklıyorum. Cok ama cokntedırgınımAden umut, yaptığın testlerde silik de olsa hiç ikibci çizgi çıktı mı? Bende hiç çıkmıyor
Benim doktorum kana geçmesi 10-12.günlerde oluyor dedi kana geçtikten sonra idrara geçiyor zaten5. Gun itibarıyle ıdrarda cıktı. İşin garıbı deger 6,43 cıktı. 5.gun.. zaten beta o gun salgılanıyor bılıyorsun. Bende su ucuz testlerden aldım hepsınde gordum sılıkte olsa. Sımdı yarın test gunum beklıyorum. Cok ama cokntedırgınımsen nasılsınn