transfer sonrası bhcg değeri

Benim doktorum kana geçmesi 10-12.günlerde oluyor dedi kana geçtikten sonra idrara geçiyor zaten
5.gün idrarda çıkması cok erken bence. Herkeste ki büyük kısımda çıkmayabiliyor genellikle
5.gün bana da erken geldi biraz ama bilemedim benim evde yaptıklarımda hiç bir şey gözükmedi. Hayırlısı inşallah. Sen 5.gün kan tahlili de mi yaptırdın 6 küsur çıktı?

D Duru2018 Dykdyk Dykdyk kızlar size bır gorsel atayım.. sanıyorum ucumuzunde 5.gun embrıyosu.
İlk 3-4gun tutunma gerceklesıyor. Devam eden 6. Gunde kana hcg salgılanıyor. Elbette ıdrar testlerı cok guvenılır dıyemeyız. Ancak ben kan ile teyıd ettıgımde sınırda bır sonuc cıktı. Bosa erkenden bakıp canımı sıkmıs oldum dıye cok uzuldum ama en ıyı siz anlarsınız benı. Dayanamadım 5.gun erken gebelık testı yapmıstım. Dıger gunler ucuz gebelık testlerınden yaptım arzu edersenız foto atabılırım. Cok belırgın olmasada gozle goruluyor.
Size gonderecegın gorsel tıbbı acıdan kesın net bır bılgıdır.

Eklentiler

• 03CD1FB1-0611-41FB-B8BD-5D14B802EA1A.webp
    03CD1FB1-0611-41FB-B8BD-5D14B802EA1A.webp
    18 KB · Görüntüleme: 160
Kızlar en erken nezaman test yapsak cıkarrr benim 3.günüm bugün:KK48:
Bence acele etmemek gerekir.Madem o kadar bekledik on gün de beklenir bence. Benim de transferim şubatta oldu sabırla bekledim ve 11.gün idrar testi yaptm silik çıktı. 12. Gün kan testi yaptm değerm çıktı nasıl mutlu oldum ama 14. Gün tekrar test istendi değerim çok düştü ve kimyasal gebelik şüphesi dendi. Şimdi bi on gün daha sabırla bekliyorum ya kanamam olacak ya da bilmiyorum dünden beri gözyaşım durmadı ve gözlerim şiş :( Onun için erken test bişey ifade etmez. Kese tam görünmeden hiçbi şey denemez. Rabbim herkesin yardımcısı olsun :(((

Benim alt karında devamlı batma ve yanma hissi var adet belirtisi değil kesinlikle ve sağ leğen kemiğinin orada ayrı bir yanma hissi arada böbrek ağrısı gibi bişe sizce ne düşünmeliyim ??

D Duru2018 Dykdyk Dykdyk kızlar size bır gorsel atayım.. sanıyorum ucumuzunde 5.gun embrıyosu.
İlk 3-4gun tutunma gerceklesıyor. Devam eden 6. Gunde kana hcg salgılanıyor. Elbette ıdrar testlerı cok guvenılır dıyemeyız. Ancak ben kan ile teyıd ettıgımde sınırda bır sonuc cıktı. Bosa erkenden bakıp canımı sıkmıs oldum dıye cok uzuldum ama en ıyı siz anlarsınız benı. Dayanamadım 5.gun erken gebelık testı yapmıstım. Dıger gunler ucuz gebelık testlerınden yaptım arzu edersenız foto atabılırım. Cok belırgın olmasada gozle goruluyor.
Size gonderecegın gorsel tıbbı acıdan kesın net bır bılgıdır.

Bu tabloyu bende okudum ona güvenerek bende devamlı test yapıyorum :)) sadece benim görebileceğim ikinci bir çizgi var :))
Yani bence :)) birde yüzükle bakıyorum oda hep hamilesin diyor :)))

Bu tabloyu bende okudum ona güvenerek bende devamlı test yapıyorum :)) sadece benim görebileceğim ikinci bir çizgi var :))
Yani bence :)) birde yüzükle bakıyorum oda hep hamilesin diyor :)))
Yüzükle nasıl oluyor:) buarada tebrık ederım canım rabbım saglıkla ılerlemesını nasıp etsın hepımze

Yüzükle nasıl oluyor:) buarada tebrık ederım canım rabbım saglıkla ılerlemesını nasıp etsın hepımze

Benımde bel sırt agrımmm:KK43:

Ay bian heyecanlandım sanki kanda da pozitifi görmüşüm gibi :)) bugün 6. günüm test tarihi ayın 19 una dediler. Sırtıma arada benim de ağrı vuruyor gazdan kramp girmiş gibi oluyor.

Saç telini yüzüğe bağlıyorsun ve soru soruyorsun cvbı evet yada hayır olacak şekilde.

Bence acele etmemek gerekir.Madem o kadar bekledik on gün de beklenir bence. Benim de transferim şubatta oldu sabırla bekledim ve 11.gün idrar testi yaptm silik çıktı. 12. Gün kan testi yaptm değerm çıktı nasıl mutlu oldum ama 14. Gün tekrar test istendi değerim çok düştü ve kimyasal gebelik şüphesi dendi. Şimdi bi on gün daha sabırla bekliyorum ya kanamam olacak ya da bilmiyorum dünden beri gözyaşım durmadı ve gözlerim şiş :KK43: Onun için erken test bişey ifade etmez. Kese tam görünmeden hiçbi şey denemez. Rabbim herkesin yardımcısı olsun :KK43:((
Canımmm öncelikle Rabbim hakında hayırlı olanı versin.
Daha önünde 10 günün var. Allahtan ümit kesilmez.
Bol bol dua et bu dönem Rabbime sığın o mucizeler ile doludur ve inan bana aülaman kendini üzmen bebeğine zarar verir.
Zor farkındayım ama bebeğin için sakin olmaya çalış lütfen

Bol bol dua et bu dönem Rabbime sığın o mucizeler ile doludur ve inan bana aülaman kendini üzmen bebeğine zarar verir.
Allah razı olsun canım. En zoruma giden ailenin de üzülmesi ama teselli vermesi. Sorunlu görünmekten sıkıldım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın :KK43:

Allah razı olsun canım. En zoruma giden ailenin de üzülmesi ama teselli vermesi. Sorunlu görünmekten sıkıldım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın :KK43:

Allah razı olsun canım. En zoruma giden ailenin de üzülmesi ama teselli vermesi. Sorunlu görünmekten sıkıldım. Rabbim kimseyi çaresiz burakmasın :KK43:
Kuzum bu senin elinde olan bişey değil ki şöyle düşün bizim bu hayattaki sınavımızda buymuş
Keşke bizde diğer kadınlar gibi doğal yollarla hamile kalabilsekkk
Bol bol dua et yer gök dua bende hergün hatta günde nerederse 10-15 kere dua ediyorum
Benimle birlikte evlat yolu bekleyen herkesin kucağına çocukla doldur Rabbim diyorum
İnan güzel haberi vereceksin buradan bize

A
Kuzum bu senin elinde olan bişey değil ki şöyle düşün bizim bu hayattaki sınavımızda buymuş
Bol bol dua et yer gök dua bende hergün hatta günde nerederse 10-15 kere dua ediyorum
Benimle birlikte evlat yolu bekleyen herkesin kucağına çocukla doldur Rabbim diyorum
Aminn inşallah. Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin inşallah :(

Amin inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah :(

Öyle deme canım derdi veren Allah dermanı verende üzme kendini bundan sonra tedaviye girdiğinde kimse bilmesin eşinle halledin biz öyle yapıyoruz artık daha az sıkıntılı geçiyor böyle dönemler

Aaa bu saç teli yüzük olayını ilk defa duydum :)
Nasıl oluyor anlatırmısın

Canım saçı yüzüğe bağlıyorsun üzerinde tutuyorsun cvbı evet yada hayır olacak şekilde soru soruyorsun biraz havaya kaldırıyorsun saat yönünde dönerse evet tersine dönerse hayır. Ben hamileyim diyorum evet diyor :)))) şimdi birileri beni topa tutacak icat çıkarma diye :)))))

Kızlar 7.günüm testime bakarmısınız

Eklentiler

• 101857D0-FEE8-452D-98FD-C4FD3906FBBA.webp
    101857D0-FEE8-452D-98FD-C4FD3906FBBA.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar 7.günüm testime bakarmısınız
Canım inş hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olur çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Bence acele etme canım zamanında baktır

Back
X