- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Maşallah canım ikiz diye düşünmüştüm ben sağlıkla gelsin inşallah mucizen3.gün embiriyosu, 12.gün 765 14.gün 2374 çıktı. Tek gebelik olarak ilerliyor şuan 7.haftamdayım
Kese yi görene kadar bende ikiz olabilir dedim ama sanırım diğeri tutunamamış eriyip gitmiş, tek kese epey belirgindi, diğeri nokta kadardı, doktor o kaybolur dedi. 3 hafta sonra tekrar gideceğim.Allah herkese sağlıkla nasip etsinMaşallah canım ikiz diye düşünmüştüm ben sağlıkla gelsin inşallah mucizen
Olsun canım tek olsun sağlıklı olsun benim içinde dua eder misin transferimin 4. Günündeyim senin ne gibi belirtilerim olmuştı benim dünden beri sırt ağrım var karın ağrım var ama adet ağrısı gibi değil garip bi ağrı inşallah bebeklerim tutunmaya çalışıyorlardırKese yi görene kadar bende ikiz olabilir dedim ama sanırım diğeri tutunamamış eriyip gitmiş, tek kese epey belirgindi, diğeri nokta kadardı, doktor o kaybolur dedi. 3 hafta sonra tekrar gideceğim.Allah herkese sağlıkla nasip etsin
Maşallah canım sağlıkla alın inşallah kucağınıza5.gun embriyosu taze transfer. 9.gun idrar testinde koyu iki cizgi gordum. 10.gun 824.6 12.gun 1791 16.gun 6990.56 cikmisti. Ikiz gebelik. 5. Aydayiz cok sukur
Amin canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Saglikla dogurmak bakmak nasip olsunnnMaşallah canım sağlıkla alın inşallah kucağınıza
İnşallah yükselmiştir sağlıkla alırsınız kucağınızaBenim dondurulmuş 2 tane 3günlük bugğn 9.günüm 7 gün kanda beta hcg değerim 10,54
Yarın tahlil günüm.
Maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallahKızlar 4 gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi. 7.ngun transfer günü dahil beta 49 çıktı.8n.ci gün 98 cikti. Sonra kese gördüm.
Benim de 4. Gün taze transfer 2 adet .. Bugün 10. Günüm sadece 8.gün çok karnım ağrıdı onun dışında bisi hissetmedim bugün tahlil vereceğim öğleden sonra 3/4 gibi inşallah bizde güzel sonuçlar alırız sizin gibiKızlar 4 gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi. 7.ngun transfer günü dahil beta 49 çıktı.8n.ci gün 98 cikti. Sonra kese gördüm.
İnşaşlah çok güzel sonuçBenim de 4. Gün taze transfer 2 adet .. Bugün 10. Günüm sadece 8.gün çok karnım ağrıdı onun dışında bisi hissetmedim bugün tahlil vereceğim öğleden sonra 3/4 gibi inşallah bizde güzel sonuçlar alırız sizin gibi
5. Gun embriyosu transfer edildi (dondurulmus ve iki embriyo idi)
Transferin 10. Gunu beta 285
Transferin 12. Gunu beta 550
Tek bebek olarak ilerliyor. Su an 8. Haftanin icindeyim
Peki canım hamile misin şuan yada aldın mı bebeklerini kucağına7gün beta hcg 10.54
10.gün beta hcg 58.4
2 tane 3. Gün dondurulmuş embriyo ile transfer oldum
Maşallah canım benimde 2 tane3.gün embriyosu bugün 5.günüm heyecanla bekliyorum sağlıkla alın kucağınıza inşallah2 adet 3.gün embriyosu
10.gün 216 12.gün 477 teki tuttu.şuan 10+1 deyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?