Transfer sonrası Bhcg değerleriniz nelerdi?

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.572
83
Arkadaşlar merhaba transfer sonrası kaçıncı gün kan tahlili yaptırdınız değeriniz kaçtı ve kaçıncı gün embriyosu idi bizler gibi sonuç bekleyen arkadaşlara fikir olması açısından yazar mısınız

Maşallah canım ikiz diye düşünmüştüm ben sağlıkla gelsin inşallah mucizen
Kese yi görene kadar bende ikiz olabilir dedim ama sanırım diğeri tutunamamış eriyip gitmiş, tek kese epey belirgindi, diğeri nokta kadardı, doktor o kaybolur dedi. 3 hafta sonra tekrar gideceğim.Allah herkese sağlıkla nasip etsin

Olsun canım tek olsun sağlıklı olsun benim içinde dua eder misin transferimin 4. Günündeyim senin ne gibi belirtilerim olmuştı benim dünden beri sırt ağrım var karın ağrım var ama adet ağrısı gibi değil garip bi ağrı inşallah bebeklerim tutunmaya çalışıyorlardır

Benim dondurulmuş 2 tane 3günlük bugğn 9.günüm 7 gün kanda beta hcg değerim 10,54
Yarın tahlil günüm.

Kızlar 4 gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi. 7.ngun transfer günü dahil beta 49 çıktı.8n.ci gün 98 cikti. Sonra kese gördüm.

Kızlar 4 gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi. 7.ngun transfer günü dahil beta 49 çıktı.8n.ci gün 98 cikti. Sonra kese gördüm.
Benim de 4. Gün taze transfer 2 adet .. Bugün 10. Günüm sadece 8.gün çok karnım ağrıdı onun dışında bisi hissetmedim bugün tahlil vereceğim öğleden sonra 3/4 gibi inşallah bizde güzel sonuçlar alırız sizin gibi

5. Gun embriyosu transfer edildi (dondurulmus ve iki embriyo idi)
Transferin 10. Gunu beta 285
Transferin 12. Gunu beta 550
Tek bebek olarak ilerliyor. Su an 8. Haftanin icindeyim

İnşaşlah çok güzel sonuç
Alırsın canım haberlerini bekliyoruz

5. Gun embriyosu transfer edildi (dondurulmus ve iki embriyo idi)
Transferin 10. Gunu beta 285
Transferin 12. Gunu beta 550
Tek bebek olarak ilerliyor. Su an 8. Haftanin icindeyim

Yaaa maşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere

2 adet 3.gün embriyosu
10.gün 216 12.gün 477 teki tuttu.şuan 10+1 deyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…