- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Sağol arkadaşım :) inşallah sen de sağlıkla bebişine kavuşursun.Güzel haber vermen dileğiyle.Maşallah canım benimde 2 tane3.gün embriyosu bugün 5.günüm heyecanla bekliyorum sağlıkla alın kucağınıza inşallah
İnşallah canım heyecanla bekliyorumSağol arkadaşım :) inşallah sen de sağlıkla bebişine kavuşursun.Güzel haber vermen dileğiyle.
Peki canım hamile misin şuan yada aldın mı bebeklerini kucağına
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah yükselir değerlerinCanım zaten dün 10.günümdü buraya yazdım
Yarın beta hcg tekrarlanacak ne kadar yükseldiğine bakacaklar daha belli değil yani benim durumum
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınza alın inşallah.. En baştan beri tek mi gözüküyor acaba benimde 11.gün 221 çıktı da merak ediyorum2 adet 3.gün embriyosu
10.gün 216 12.gün 477 teki tuttu.şuan 10+1 deyiz
Merhaba gözünüz aydın hayırlı olsunKızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu
Bence tektir canım.benim öyleydi.teşekkür ederim:)Gözünüz aydın sağlıkla kucağınza alın inşallah.. En baştan beri tek mi gözüküyor acaba benimde 11.gün 221 çıktı da merak ediyorum
Merhaba gözünüz aydın hayırlı olsunBenimde 11.gün 221 çıktı da tek gebelik mi acaba sizinki
Bence de gerek yok düşük değil değer ama yine de güzel oluyor o artışı görmek :) bence bu kez de ver sonra gerek kalmaz zatenTekrar kan vermene gerek yok dedi hemşire ama ben bu akşam yine vereyim diyorum yükseldi mi diye çünkü hiç ama hiç belirtim yok
Merhaba.ilk tüp bebek denemem.bugun 6.gün. test yapsam mı diye kendimi yiyorum.4. Gün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım.negatif tabi.şuan regl ağrısı gibi ağrılarım var.banada dua edin.Arkadaşlar merhaba transfer sonrası kaçıncı gün kan tahlili yaptırdınız değeriniz kaçtı ve kaçıncı gün embriyosu idi bizler gibi sonuç bekleyen arkadaşlara fikir olması açısından yazar mısınız
Kaçıncı gün embriyosuydu canım bide % 60 artış yeterli oluyor diyorlar bana normal geldi canım ama takip ettir iki güne bir birde aynı yerde vermeyi dene hep aynı laboratuvar olsunKızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi
Merhaba.ilk tüp bebek denemem.bugun 6.gün. test yapsam mı diye kendimi yiyorum.4. Gün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım.negatif tabi.şuan regl ağrısı gibi ağrılarım var.banada dua edin.
Beşinci gün embriyosuydu.yarin sabah idrar testi yapımlı ne dersiniz.cok heycan yapıyorum.bide bişey hissetmiyorum o garip değilmi.belli edermi oluncaKaçıncı gün embriyoau canım 3. Gün ise 4. Gün çok erken 5. Gün ise 6. Gün idrarda öğrenenler var ama bence birkaç gün daha belle
Keseyi transferden kaç gün Sonra gördünüzKızlar 4 gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi. 7.ngun transfer günü dahil beta 49 çıktı.8n.ci gün 98 cikti. Sonra kese gördüm.
Tebrikler kac embriyo transferi yapildi5.gun embriyosu taze transfer. 9.gun idrar testinde koyu iki cizgi gordum. 10.gun 824.6 12.gun 1791 16.gun 6990.56 cikmisti. Ikiz gebelik. 5. Aydayiz cok sukur
2 embriyo transfer edildi. Cok sukur hala ikisini tasiyorumTebrikler kac embriyo transferi yapildi
2 embriyo transfer edildi. Cok sukur hala ikisini tasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?