Transfer sonrası Bhcg değerleriniz nelerdi?

Maşallah canım benimde 2 tane3.gün embriyosu bugün 5.günüm heyecanla bekliyorum sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Sağol arkadaşım :) inşallah sen de sağlıkla bebişine kavuşursun.Güzel haber vermen dileğiyle.

Kızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu

2 adet 3.gün embriyosu
10.gün 216 12.gün 477 teki tuttu.şuan 10+1 deyiz
Gözünüz aydın sağlıkla kucağınza alın inşallah.. En baştan beri tek mi gözüküyor acaba benimde 11.gün 221 çıktı da merak ediyorum
Kızlar sonucumu aldım 10.gün 170.5 çıktı
4.gün taze 2 tane transfer olmuştu
Merhaba gözünüz aydın hayırlı olsun Benimde 11.gün 221 çıktı da tek gebelik mi acaba sizinki

Benim 12.gün 761 14. Gün 1992 çıktı haftaya ultrasonum var bakalım içerde neler olmuş inşallah güzelce kese ve kalp atışlarını duyarız

Bence tektir canım.benim öyleydi.teşekkür ederim:)

Tekrar kan vermene gerek yok dedi hemşire ama ben bu akşam yine vereyim diyorum yükseldi mi diye çünkü hiç ama hiç belirtim yok

Tekrar kan vermene gerek yok dedi hemşire ama ben bu akşam yine vereyim diyorum yükseldi mi diye çünkü hiç ama hiç belirtim yok
Bence de gerek yok düşük değil değer ama yine de güzel oluyor o artışı görmek :) bence bu kez de ver sonra gerek kalmaz zaten

Merhaba.ilk tüp bebek denemem.bugun 6.gün. test yapsam mı diye kendimi yiyorum.4. Gün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım.negatif tabi.şuan regl ağrısı gibi ağrılarım var.banada dua edin.

Kızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi

Kızlar ilk değerim 221 idi 3 gün sonra yaptırdım 500 çıktı artış az değil mi
Kaçıncı gün embriyosuydu canım bide % 60 artış yeterli oluyor diyorlar bana normal geldi canım ama takip ettir iki güne bir birde aynı yerde vermeyi dene hep aynı laboratuvar olsun

Merhaba.ilk tüp bebek denemem.bugun 6.gün. test yapsam mı diye kendimi yiyorum.4. Gün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım.negatif tabi.şuan regl ağrısı gibi ağrılarım var.banada dua edin.

Kaçıncı gün embriyoau canım 3. Gün ise 4. Gün çok erken 5. Gün ise 6. Gün idrarda öğrenenler var ama bence birkaç gün daha belle

Kaçıncı gün embriyoau canım 3. Gün ise 4. Gün çok erken 5. Gün ise 6. Gün idrarda öğrenenler var ama bence birkaç gün daha belle
Beşinci gün embriyosuydu.yarin sabah idrar testi yapımlı ne dersiniz.cok heycan yapıyorum.bide bişey hissetmiyorum o garip değilmi.belli edermi olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…