transfer sonrasi catlatma ignesi yapildimi ve beta hcg degerleri

aycavus

kokunu şimdiden duyuyorum
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
213
237
63
10 kasımda transferin yapıldı 15 kasımda catlatma ignesi vuruldu. 19 kasım hcg:69, 20 kasım hcg:72. Anormal mi.

10 kasımda transferin yapıldı 15 kasımda catlatma ignesi vuruldu. 19 kasım hcg:69, 20 kasım hcg:72. Anormal mi.
Canım öncelikle Hayırlısı olsun inş. Ama ben transferden sonra neden çatlatma iğnesi vurulduğunu anlamadım??

bende anlamamıştım ama sanırım prosedürleri böyleymiş ve hamileyim bugün ki kan tahlilimde beta hcg 308:))

hatta dün yani 25 kasımda bir daha çatlatma iğnesi olmamı söylediler toplamadan önce 1 sonra 2 igne oldu???

hatta dün yani 25 kasımda bir daha çatlatma iğnesi olmamı söylediler toplamadan önce 1 sonra 2 igne oldu???
Allah Allah bu kadar çatlatma iğnesi duymamıştım hiç. İlginç....

0hadüşün:( post: 37993321 .!.:
bir dwbeni dusun ayni yerde tup bebek yapanlara sordum onlarinda ayniymis rahatladim dua edin lutfen♡♥☆★

bende vuruldum transferden 4 gün sonra catlatma ignesi ve o gece hasta oldum 4 gün hastanede kaldım ohss olmusum 13 yumurtam toplanmıstı o son igneden sonra cok kötü oldum transferim tutmadi aslında 12 gnn kan testim 7.81 cıkmıstı sanırım kimyasal gebelik oldu ve sonra adetim oldum

Gittim doktora cocgul gebelikten supeleniyoruz dedi ama bana teek ebbiriyo
Trasfer ettiler 13 gun oldu

Gittim doktora cocgul gebelikten supeleniyoruz dedi ama bana teek ebbiriyo
Trasfer ettiler 13 gun oldu
embriyo da bölüme biliyor diye duymuştum belki ilkizdir çok sevindim bir haftaya keseler görülür herakl de sağlıklı hamilelikler inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…