Canım öncelikle Hayırlısı olsun inş. Ama ben transferden sonra neden çatlatma iğnesi vurulduğunu anlamadım??10 kasımda transferin yapıldı 15 kasımda catlatma ignesi vuruldu. 19 kasım hcg:69, 20 kasım hcg:72. Anormal mi.
Allah Allah bu kadar çatlatma iğnesi duymamıştım hiç. İlginç....hatta dün yani 25 kasımda bir daha çatlatma iğnesi olmamı söylediler toplamadan önce 1 sonra 2 igne oldu???
ne demek kaciz anlayamadim canim. hayirli olsun super sonucun masallah12. gündeyimcg 1400 sizce kacız bilgisi olan var mı
bir dwbeni dusun ayni yerde tup bebek yapanlara sordum onlarinda ayniymis rahatladim dua edin lutfen♡♥☆★0hadüşün:( post: 37993321 .!.:Allah Allah bu kadar çatlatma iğnesi duymamıştım hiç. İlginç....
Ikiz miAllah Allah bu kadar çatlatma iğnesi duymamıştım hiç. İlginç....
Allah Allah bu kadar çatlatma iğnesi duymamıştım hiç. İlginç....
canım 14.00 sonucun düşük insallah katlar ama12. gündeyim beta hcg 1400 sizce kacız bilgisi olan var mı
canım 14.00 sonucun düşük insallah katlar ama
tabi çok yüksek bi değer hastaneye ne zaman gidecek sin transfern kaçın ci günüydü14 degil bin dortcuz bayagi yuksek deger
tabi çok yüksek bi değer hastaneye ne zaman gidecek sin transfern kaçın ci günüydü
tabi çok yüksek bi değer hastaneye ne zaman gidecek sin transfern kaçın ci günüydü
embriyo da bölüme biliyor diye duymuştum belki ilkizdir çok sevindim bir haftaya keseler görülür herakl de sağlıklı hamilelikler inşaallah.Gittim doktora cocgul gebelikten supeleniyoruz dedi ama bana teek ebbiriyo
Trasfer ettiler 13 gun oldu
embriyo da bölüme biliyor diye duymuştum belki ilkizdir çok sevindim bir haftaya keseler görülür herakl de sağlıklı hamilelikler inşaallah.
hakkın da hayırlısı olsun inşaallah sağ sağlık kucağında v alırsın allahım isteyen herkeze bana da nasip etsinİşallah ya bende istiyorum hayirlisiyla kucagima almayida nasip eder allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?