transfer sonrası e2 ve progesteron baktıranlar lütfen yazın

Ben daha önceki testim negatifi test sonucu e2 1233.31 progesteron 15.16 sonuç negatif.

Yine ben. Üçüncüsüne testimi verdm e2 678. Progesteron ise 15. Sonucu yazarım inş pozıtftr

Yine ben. Üçüncüsüne testimi verdm e2 678. Progesteron ise 15. Sonucu yazarım inş pozıtftr

canım hepsin de progesteronun çok düşük çıkmış inşş bebişin seninledir :26:ben 3. gün yaptırdığım da progesteron 78 e2 de 1872 çıkmıştı hakkında hayırlısı canım

canım hepsin de progesteronun çok düşük çıkmış inşş bebişin seninledir :26:ben 3. gün yaptırdığım da progesteron 78 e2 de 1872 çıkmıştı hakkında hayırlısı canım

Canm ama dün onuncu gün idrarda pozitif çıktı ne dersin yani ikinci çizgi baya belliydi koyü değildi çok belliydi ama

Selam kızlar,

Konu güncele dönsün diye yazıyorum. Benim transferden önce e2 750 prog. 0.2 ydi. Transferin 4. Günü e2 1170 prog. 153 tü ekstra ilaç eklenmedi. Transferin 9. Günündeyim beklemedeyim :)

merhaba arkadaşlar
benim transferin 4. Günü e2 245 , progesteron 28. E2 düşük mü acaba?

Transferden 4 gün sonraydı. Senin değerlerin dengeli görünüyor. Canını sıkma
anlayamadım ki, okumadıgım makale forum kalmadı dr demedi aslında yaptır diye ama artık kendi kendinin dr olmazsan işini takip eden yok

Benimde e2 198 p4 4.4 cikti igneye gectik,hic umudum yok gibi,ama Allahtan umut kesilmez,2.tupde e2 1800 p4 de 15 di o zaman 3 zlere hamile kalmistim ama kaybettim..

Merhaba arkadaslar
2 subatta transferim oldu bugun E2 ve P4 bakildi
E2= 243
Progesteron= 6
Cikmis ..doktor yarim doz proluton igne yaptirdi kalcadan..

Acaba durumum.ne tam olarak anlayamadim
Bilen varsa yazabilirmi?

Selam transferimiz 2 nisanda yapıldı. Bugün 4. günüm ve
e2 sonucum :110,19
Pro: 10,31
Hiç şansım yokmu...

Konu güncel değil sanırım ama ben de yazıyım transfern 5.günü e2 : 569 prog:49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…