E Elos23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 123 60 28 38 Pazartesi 21:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizooobu #41 Rozalinnda .!.: Ovitrelle bende 11. Güne kadar pozitifti idrar da 12. Gün kaybolmuştu Genişletmek için tıkla... ovitrelle yi transferden ne kadar once Ovitrelle yi vurmustunuz.
Rozalinnda .!.: Ovitrelle bende 11. Güne kadar pozitifti idrar da 12. Gün kaybolmuştu Genişletmek için tıkla... ovitrelle yi transferden ne kadar once Ovitrelle yi vurmustunuz.
G Gizooobu Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 45 4 36 37 Pazartesi 21:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizooobu #42 Elos23 .!.: ovitrelle yi transferden ne kadar once Ovitrelle yi vurmustunuz. Genişletmek için tıkla... Transfer günü sabah vurulmuştum
Elos23 .!.: ovitrelle yi transferden ne kadar once Ovitrelle yi vurmustunuz. Genişletmek için tıkla... Transfer günü sabah vurulmuştum
tboz Guru Kayıtlı Üye 15 Kasım 2014 1.418 1.679 408 Pazartesi 22:09 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizooobu #43 Gizooobu .!.: Benim negatif sonuçlandı ovitrelle vurulmuştum evet ama bu kadar belirgin yalancı pozitif olacağını tahmin etmemiştim Genişletmek için tıkla... Ovitrelle vücuttaki etkisi 10-15 günde geçiyor diye okumuştum tam süreti hatırlayamadım ama vurduğunuz gonapeptly in etkisi yok testte
Gizooobu .!.: Benim negatif sonuçlandı ovitrelle vurulmuştum evet ama bu kadar belirgin yalancı pozitif olacağını tahmin etmemiştim Genişletmek için tıkla... Ovitrelle vücuttaki etkisi 10-15 günde geçiyor diye okumuştum tam süreti hatırlayamadım ama vurduğunuz gonapeptly in etkisi yok testte
R Rozalinnda Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2024 877 228 23 Dün 14:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Gizooobu #44 Gizooobu .!.: Ben bu kadar belirgin pozitif çıkarmasına şaşırdım açıkçası silik olur anlarım bu kadar belirgin olur mu yahu Genişletmek için tıkla... Maalesef oluyor
Gizooobu .!.: Ben bu kadar belirgin pozitif çıkarmasına şaşırdım açıkçası silik olur anlarım bu kadar belirgin olur mu yahu Genişletmek için tıkla... Maalesef oluyor