Çatlatma iğneleri pozitif çıkartır diye biliyorum birde daha dün vurmussunuz muhtemel o yüzdenKızlar merhaba 25 Eylül transfer günümdü transfer + 5. Günüm bugün. Belirtilerim de var alt karında geçici ağrı mide bulantısı tarzı sabahları sırt ağrısı vs. Bugün test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat dün 2 adet Gonapeptyl iğne yapmıştık yalancı pozitif bu şekilde çıkartırmı rica etsem testime bakabilir misiniz.
Çok teşekkür ederim umarım öyledir çok bekledim bu anıCanim bence pozitif ben transferin 7.gunu test yapmistim silk cizgi cikmisti
Öyle mi dersiniz silik mi çıkartır acaba ,bu baya baya görünüyor çünkü çizgi ,silik diyemeyeceğim kadar ,fotoğrafta maalesef kalite düşmüş.Çatlatma iğneleri pozitif çıkartır diye biliyorum birde daha dün vurmussunuz muhtemel o yüzden
Test günüm 7 Ekim biraz beklesem mi acabaBence en iyisi yarin kan verin net sonuc alacaksiniz
Hadi inşallah darısı başıma dua edin benim içinTestde silk cizgi ciktikdan sonra kan vermistim bende 60 cikmisti
Ovitrelle yapıyor ama bu iğne yapıyor mu bilmiyorum yanıltmak istemem 4-5 gün sonra testi yenileyin umarım pozitif sonuç alırsınızÖyle mi dersiniz silik mi çıkartır acaba ,bu baya baya görünüyor çünkü çizgi ,silik diyemeyeceğim kadar ,fotoğrafta maalesef kalite düşmüş.
Çok teşekkür ederim amin imşallahOvitrelle yapıyor ama bu iğne yapıyor mu bilmiyorum yanıltmak istemem 4-5 gün sonra testi yenileyin umarım pozitif sonuç alırsınız
Insallah hamilesinizdir tabiki dua edecegim bol bolHadi inşallah darısı başıma dua edin benim için
İnşallah amingonapeptyl bhcg yükseltmez. İnsallah hamilesiniz
Ovitrelle etkisi kaç günde geçiyor acaba bi arkadaşım da 12 gün önce ovitrelle oldu 6 gün önce de transfer oldu. Testleri pozitif çıkıyor daOvitrelle yapıyor ama bu iğne yapıyor mu bilmiyorum yanıltmak istemem 4-5 gün sonra testi yenileyin umarım pozitif sonuç alırsınız
Bende şuan çok muallaktayımOvitrelle etkisi kaç günde geçiyor acaba bi arkadaşım da 12 gün önce ovitrelle oldu 6 gün önce de transfer oldu. Testleri pozitif çıkıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?