Transfer sonrası erken gebelik testim

Gizooobu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
33
4
36
37
Kızlar merhaba 25 Eylül transfer günümdü transfer + 5. Günüm bugün. Belirtilerim de var alt karında geçici ağrı mide bulantısı tarzı sabahları sırt ağrısı vs. Bugün test yaptım bu şekilde çıktı. Fakat dün 2 adet Gonapeptyl iğne yapmıştık yalancı pozitif bu şekilde çıkartırmı rica etsem testime bakabilir misiniz.

Eklentiler

• IMG_5546.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_5547.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_5548.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 47
Fotoğrafta silik şekilde çıkmış ama gözle görülür şekilde ve markası testimin predictor early

Canim bence pozitif ben transferin 7.gunu test yapmistim silk cizgi cikmisti

Çatlatma iğneleri pozitif çıkartır diye biliyorum birde daha dün vurmussunuz muhtemel o yüzden

Çatlatma iğneleri pozitif çıkartır diye biliyorum birde daha dün vurmussunuz muhtemel o yüzden
Öyle mi dersiniz silik mi çıkartır acaba ,bu baya baya görünüyor çünkü çizgi ,silik diyemeyeceğim kadar ,fotoğrafta maalesef kalite düşmüş.

Öyle mi dersiniz silik mi çıkartır acaba ,bu baya baya görünüyor çünkü çizgi ,silik diyemeyeceğim kadar ,fotoğrafta maalesef kalite düşmüş.
Ovitrelle yapıyor ama bu iğne yapıyor mu bilmiyorum yanıltmak istemem 4-5 gün sonra testi yenileyin umarım pozitif sonuç alırsınız

Ovitrelle yapıyor ama bu iğne yapıyor mu bilmiyorum yanıltmak istemem 4-5 gün sonra testi yenileyin umarım pozitif sonuç alırsınız
Ovitrelle etkisi kaç günde geçiyor acaba bi arkadaşım da 12 gün önce ovitrelle oldu 6 gün önce de transfer oldu. Testleri pozitif çıkıyor da

Ovitrelle etkisi kaç günde geçiyor acaba bi arkadaşım da 12 gün önce ovitrelle oldu 6 gün önce de transfer oldu. Testleri pozitif çıkıyor da
Bende şuan çok muallaktayım 25 eylülde bir tane ovitrelle yaptım bugünde test yaptım yine pozitif çıkıyor takip ediyorum gün gün bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…