Transfer sonrası eşimle kavga

Valla kocanız tam bir öküzmus kusura bakmayın. Durmuş durmus bunları söylemek için transfer olduğunuz zamanı mı bulmuş ? Kahvaltı hazırlamak sadece kadının işi mi kendi yapamıyor mu ? Ufak yürüyüş yapabilirsiniz doktorlar zaten öneriyor fakat uzun yuruyuslerden ve kendinizi tırnaktan kaçının
Kendinizi yormaktan kaçının yazacaktım. Telefon düzeltmiş ☺️

ikiniz icin de hassas donemler cok iyi anliyorum .insan ilaclardan ,doktora gitmekden yipraniyor ,sinirleri gergin oluyor.Ama kendinizi uzmemeye calisin. Esinizde belki pisman olmustur.insan bazen gerginlikten istemeden karwisindaki insani uzuyor.Moralinizi yuksek tutmayi calisin ,guzel muzikler dinleyin .bebeyiniz de InshAllah tutunur Allahin izni ile 🤲 caninizi sıkmayın

Canım seni biliyorum tüp bebek konularından çok üzüldüm. Şu dönemde hakedilmeyen bir davranış sergilemiş eşin. Doktor kalk günlük hayatına dön desede bence 3 gün dinlenilmesi gerekiyor. Belli ki eşinde stres olmuş gerilmeyin en azından sen umursama 1 hafta.ben transfer günüm de dahil etrafimda herkes pervane olsa da aşırı sinirli ve hırçındım asla tutmaz diyordum çok şükür. Ama eminim tutmasaydı da strese bağlayacaktım. Insallah pozitif haberini aliriz

Canım seni biliyorum tüp bebek konularından çok üzüldüm. Şu dönemde hakedilmeyen bir davranış sergilemiş eşin. Doktor kalk günlük hayatına dön desede bence 3 gün dinlenilmesi gerekiyor. Belli ki eşinde stres olmuş gerilmeyin en azından sen umursama 1 hafta.ben transfer günüm de dahil etrafimda herkes pervane olsa da aşırı sinirli ve hırçındım asla tutmaz diyordum çok şükür. Ama eminim tutmasaydı da strese bağlayacaktım. Insallah pozitif haberini aliriz
Saol canım. Ben hırçın olamadım kuzu gibiydim. Eşim pişman oldu zaten.ben çok dinlenemedim. Korkuyorum test zamanı yaklaşıyor. Adet ağrılarım var. Crinone jel mi yapıyor başka da bir ilaç kullanmıyorum ama. Yoksa hamilelik belirtileri mi?

ben dün tüp bebek transferi oldum. Annemler de uzakta sadece eşim var yanımda ve güya işleri yapacak ve ben de yatıp dinlenecektim. Noldu?? Eşimden bir şey istiyorum ya 2 saat sonra yapıyor yada göz devirerek sakatmısın ki yapamıyorsun diyor. Bugün de bağıra çağıra geçmişte yaşadıklarımızı kafama kakmalar, yürüyüş yapalım dedim adam sokak ortasında sen şunu yapmıştın anan bunu demişti. Ben ağlıyorum ama adamın Psikolojisi bozulmuş yıllardır ben bozmuşum hayatını mahvetmişim falan filan neden bunları diyor dediğim tek şey bana kahvaltı hazırlamadın saat 2 olmuş uyuyor. Neyse güya transferden sonra stres olmamalı ben dünden beri yaşıyorum bu embriyo stresten nasıl etkilendi belki de onun yüzünden tutmayacak. Yazık değil mi bide git ananın yanına boşanıyor musun napıosun demeler... geçmişte yaşadığımız sıkıntıları atlattık da evlendik ama hala evlilik öncesi konuları 5 yıl sonra ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor canı birisine mi sıkıldı yada kızdı hadi bakalım bana bağla tüm olayları.tamam belki evlenmeden öncede ailesindeki sorunları hastalıkları olanlar yüzünden çok çekti hala da uğraşıyor onlarla ama benim transfer günümün ertesinde bu yapılır mı? tutup tutmayacağı belli olmayan bebeğimle konuştum biraz ve karar verdim. Eğer tutmazsa ayrılacam.Bu hayat bu kadar kolay batırılamaz. çocuk olsun diye bir sürü para döktük tüp bebeğe ,çok istedi o benden çok ve sonrada Allah’a şükür transferimi oldum ama adamın yaptığı insafsızlığa bak. Ya ağlıyorum sus artık bak kötü olacak diyorum yok durmuyor dırdırdır sen 5 yıl önce şunu Demiştin.... şimdi de dışardan geldi yumuşamış yanıma gelip bişey olmamış gibi konuştu.... benim gibi transfer sonrası süreç yaşayan yoktur sanırım. Okuduğum kadarıyla el bebek Gül bebek bakılmış herkes😔
Canım transfer sonrasi bende eşimle çok tartıştım hatta transferden bir gece önce kıyamet koptu saçma sapan şeyler yüzünden bana sarıyordu sanırım yaşadıkları stresi kimseye dile getirip konuşamıyorlar biz kadınlar annem izle arkadaşımızla kardeşimizle birileriyle konuşup biraz da olsa kendimizi rahatlatabiliyoruz ama erkekler öyle değil hele ki mesele tüp bebek falan olunca tamamen içlerine kapanıyorlar stresinide bize yaşatiyolar. Benim eşim üzerinden biraz zaman geçtikten sonra kendisini toparladı hele tuttuktan sonra çok şükür daha bi özenli olmaya basladı. Sen kendine stres yapma bu bir süreç geçecek inşallah olumlu sonuç alırsınız. Eminim esin de stres heyecan bütün duyguları bir arada yaşadığı için nasıl sacmalayacagini şaşırmıştir. Ne yazık ki erkeklerin geneli böyle stresini şartlar ne olursa olsun en yakınına saçma şekilde yansıtıyor

Canım transfer sonrasi bende eşimle çok tartıştım hatta transferden bir gece önce kıyamet koptu saçma sapan şeyler yüzünden bana sarıyordu sanırım yaşadıkları stresi kimseye dile getirip konuşamıyorlar biz kadınlar annem izle arkadaşımızla kardeşimizle birileriyle konuşup biraz da olsa kendimizi rahatlatabiliyoruz ama erkekler öyle değil hele ki mesele tüp bebek falan olunca tamamen içlerine kapanıyorlar stresinide bize yaşatiyolar. Benim eşim üzerinden biraz zaman geçtikten sonra kendisini toparladı hele tuttuktan sonra çok şükür daha bi özenli olmaya basladı. Sen kendine stres yapma bu bir süreç geçecek inşallah olumlu sonuç alırsınız. Eminim esin de stres heyecan bütün duyguları bir arada yaşadığı için nasıl sacmalayacagini şaşırmıştir. Ne yazık ki erkeklerin geneli böyle stresini şartlar ne olursa olsun en yakınına saçma şekilde yansıtıyor
Dediğin gibi çok stresli tüp bebek aşamaları her aşaması.şu an iyiyiz çok şükür, inşallah senin gibi benim de tutunur ve Allah isteyen herkese nasip eder.🙏

Saol canım. Ben hırçın olamadım kuzu gibiydim. Eşim pişman oldu zaten.ben çok dinlenemedim. Korkuyorum test zamanı yaklaşıyor. Adet ağrılarım var. Crinone jel mi yapıyor başka da bir ilaç kullanmıyorum ama. Yoksa hamilelik belirtileri mi?
Transferimin gecesi şiddetli regl sancısı yaşadım sanki kanamam olacak gibi kesin tutmadı dedim o kadar emindim. Bir kaç gun geçti tekrar başlamıştı kan testimi vereceğim gün tüm ilaçlarımı bırakmıştım nasılsa tutmadı diye kan tahlilini gördüğümüzde şok olmuştuk. Her vücut farklı kimi 3.gün kelebek çirpıntısı oldu diyor kimi regl sancısı kimi de hiç birşey belirti hiç arayıp stres yapma canım. Inşallah nasip olur bize güzel haberle gelirsin dualarım seninle

Transferimin gecesi şiddetli regl sancısı yaşadım sanki kanamam olacak gibi kesin tutmadı dedim o kadar emindim. Bir kaç gun geçti tekrar başlamıştı kan testimi vereceğim gün tüm ilaçlarımı bırakmıştım nasılsa tutmadı diye kan tahlilini gördüğümüzde şok olmuştuk. Her vücut farklı kimi 3.gün kelebek çirpıntısı oldu diyor kimi regl sancısı kimi de hiç birşey belirti hiç arayıp stres yapma canım. Inşallah nasip olur bize güzel haberle gelirsin dualarım seninle
Allah razıı olsun. 🙏inşallah

Dediğin gibi çok stresli tüp bebek aşamaları her aşaması.şu an iyiyiz çok şükür, inşallah senin gibi benim de tutunur ve Allah isteyen herkese nasip eder.🙏
İnşallah canım sen hiç belirti arama ben 3 kere denedim ilkinde döllenme olmadı transfer iptal oldu ikincide en yüksek kalite de embriyo transferi yapıldı ve o kadar emindim ki tutacağına her türlu belirtim oldu ama tutmadı üçüncüde rahattım hiç belirtim olmadı sadece midem çok yandı ben antep iyim çok acı yiyorum ondan diye düşündüm birde burnum tıkandı kış zaten hasta olcam dedim yani hamilelikle alakası olmayan şeyler ama sonuç çok şükür pozitif çıktı. Sonuç negatif olursa da ne kendini ne eşini kimseyi sorumlu tutma modunu düşürme. İnşallah hayırlı güzel haberler vereceksin 🤗🤗🤗

İnşallah canım sen hiç belirti arama ben 3 kere denedim ilkinde döllenme olmadı transfer iptal oldu ikincide en yüksek kalite de embriyo transferi yapıldı ve o kadar emindim ki tutacağına her türlu belirtim oldu ama tutmadı üçüncüde rahattım hiç belirtim olmadı sadece midem çok yandı ben antep iyim çok acı yiyorum ondan diye düşündüm birde burnum tıkandı kış zaten hasta olcam dedim yani hamilelikle alakası olmayan şeyler ama sonuç çok şükür pozitif çıktı. Sonuç negatif olursa da ne kendini ne eşini kimseyi sorumlu tutma modunu düşürme. İnşallah hayırlı güzel haberler vereceksin 🤗🤗🤗
İnşallah🙏 Teşekkürler

Boyle bir adamdan dunyaya çocuk getirmek icin binlerce lira ödediğinize mi üzüleyim, boyle bir adami baba yaptiginiza mi, bebek tutarsa size bunlari yasatmaya devam etme ihtimaline mi, o çocuğun bu sıkıntılarla büyüyeceğine mi neye uzuleyim sasirdim.

Bu kadar isteyen para döken adamın sizi pamuklara sarması lazımdı.

Böyle hayati, kritik süreci geç, normalde bile kabul edilebilir hareketler değil.

Böyle ortama neden çocuk getirmeye çalışıyorsunuz? Değişir diye mi?

Stres topu muymuşsunuz beyefendinin?

Umarım kendinizi bu adamdan kurtarırsınız.

Üzüldüm sizin adınıza şimdi nasılsınız? Esiniz çok ters bir zamanda hirsını almaya çalışmış olsa da siz yine de mutlu olmaya çalışın bebeğiniz için,belki esiniz de sizin pozitif ve mutlu hallerinizden etkilenip olumlu yönde bir değişim geçirir yani umarim öyle olur çünkü gelecek geçmişe dair hesaplasmalar üzerine kurulamaz bunu ona hatirlatin lütfen
Bir de ilgi beklemenizi anlıyorum ama biz kadınlar her şekilde güçlü olmasını bilmeliyiz üstelik siz artık bir anne adayisiniz daha cesur daha güçlü olmalisiniz evladiniz için,sağlıkla devam eder umarım gebeliginiz

ben dün tüp bebek transferi oldum. Annemler de uzakta sadece eşim var yanımda ve güya işleri yapacak ve ben de yatıp dinlenecektim. Noldu?? Eşimden bir şey istiyorum ya 2 saat sonra yapıyor yada göz devirerek sakatmısın ki yapamıyorsun diyor. Bugün de bağıra çağıra geçmişte yaşadıklarımızı kafama kakmalar, yürüyüş yapalım dedim adam sokak ortasında sen şunu yapmıştın anan bunu demişti. Ben ağlıyorum ama adamın Psikolojisi bozulmuş yıllardır ben bozmuşum hayatını mahvetmişim falan filan neden bunları diyor dediğim tek şey bana kahvaltı hazırlamadın saat 2 olmuş uyuyor. Neyse güya transferden sonra stres olmamalı ben dünden beri yaşıyorum bu embriyo stresten nasıl etkilendi belki de onun yüzünden tutmayacak. Yazık değil mi bide git ananın yanına boşanıyor musun napıosun demeler... geçmişte yaşadığımız sıkıntıları atlattık da evlendik ama hala evlilik öncesi konuları 5 yıl sonra ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor canı birisine mi sıkıldı yada kızdı hadi bakalım bana bağla tüm olayları.tamam belki evlenmeden öncede ailesindeki sorunları hastalıkları olanlar yüzünden çok çekti hala da uğraşıyor onlarla ama benim transfer günümün ertesinde bu yapılır mı? tutup tutmayacağı belli olmayan bebeğimle konuştum biraz ve karar verdim. Eğer tutmazsa ayrılacam.Bu hayat bu kadar kolay batırılamaz. çocuk olsun diye bir sürü para döktük tüp bebeğe ,çok istedi o benden çok ve sonrada Allah’a şükür transferimi oldum ama adamın yaptığı insafsızlığa bak. Ya ağlıyorum sus artık bak kötü olacak diyorum yok durmuyor dırdırdır sen 5 yıl önce şunu Demiştin.... şimdi de dışardan geldi yumuşamış yanıma gelip bişey olmamış gibi konuştu.... benim gibi transfer sonrası süreç yaşayan yoktur sanırım. Okuduğum kadarıyla el bebek Gül bebek bakılmış herkes😔
Geçer canım transfer 2. Günüydü.benim eşim çok anlayışlı çok yardımcıdır bana her zman biz araç bulamadık evimize gitmek için. Daha doğrusu biz doğuda yaşıyoruz.baska şehirde yaptırdık eve dönecektik.neyse eşim kaldığımız şehirde araç buldu onu almaya girecekti.bende beni yalnız birakcaksin dedim oda olsun hemen gelcem dedi ama ben o anki psikoloji ile patladım.aglamalar hızlı yürütmeler bilmem neler yaptın ama kızım yanımda şimdi hakkınız da hayırlısı olsun ınslalah

Kiminde tutunma problemi oldugu için rahim yuzunden. Doktor daha dikkatli olmanı öneriyor. Moral destek huzurlu bir kafa çok önemli... Eskileri konuşmak için transfer sonrasını mı beklemiş? Doktorun ona söylemedi mi eşine bu dönemde manevi destek vermenin ne kadar çok önemli olduğunu... Konuşarak tartısmadan çözün artık eskiler geride kaldı.. Kalmamışsa illeri zamanlar için de size yazık..

ben dün tüp bebek transferi oldum. Annemler de uzakta sadece eşim var yanımda ve güya işleri yapacak ve ben de yatıp dinlenecektim. Noldu?? Eşimden bir şey istiyorum ya 2 saat sonra yapıyor yada göz devirerek sakatmısın ki yapamıyorsun diyor. Bugün de bağıra çağıra geçmişte yaşadıklarımızı kafama kakmalar, yürüyüş yapalım dedim adam sokak ortasında sen şunu yapmıştın anan bunu demişti. Ben ağlıyorum ama adamın Psikolojisi bozulmuş yıllardır ben bozmuşum hayatını mahvetmişim falan filan neden bunları diyor dediğim tek şey bana kahvaltı hazırlamadın saat 2 olmuş uyuyor. Neyse güya transferden sonra stres olmamalı ben dünden beri yaşıyorum bu embriyo stresten nasıl etkilendi belki de onun yüzünden tutmayacak. Yazık değil mi bide git ananın yanına boşanıyor musun napıosun demeler... geçmişte yaşadığımız sıkıntıları atlattık da evlendik ama hala evlilik öncesi konuları 5 yıl sonra ısıtıp ısıtıp önüme koyuyor canı birisine mi sıkıldı yada kızdı hadi bakalım bana bağla tüm olayları.tamam belki evlenmeden öncede sorunları hastalıkları olanlar yüzünden çok çekti hala da uğraşıyor onlarla ama benim transfer günümün ertesinde bu yapılır mı? tutup tutmayacağı belli olmayan bebeğimle konuştum biraz ve karar verdim. Eğer tutmazsa ayrılacam.Bu hayat bu kadar kolay batırılamaz. çocuk olsun diye bir sürü para döktük tüp bebeğe ,çok istedi o benden çok ve sonrada Allah’a şükür transferimi oldum ama adamın yaptığı insafsızlığa bak. Ya ağlıyorum sus artık bak kötü olacak diyorum yok durmuyor dırdırdır sen 5 yok önce şunu Demiştin.... şimdi de dışardan geldi yumuşamış yanıma gelip bişey olmamış gibi konuştu.... benim gibi transfer sonrası süreç yaşayan yoktur sanırım. Okuduğum kadarıyla el bebek Gül bebek bakılmış herkes😔
Ayni seyleri yaşamışız canım 2 gün oldu transfer olalı birbirimize girdik gelir gelmez eve. Gitti emekler boşa öyle kırgınım ki onca eziyet

Back
X