Transfer sonrasi gebelik testi

23 yaşındayım tek embriyo yerlestirdiler peki neden önemli tek olmasi
Kendim ikiz kaybettiğim için çok iyi biliyorum. Bir çok doktor ve (üniversitedeki doçentler dahil) tüp bebekte ikiz gebeliğin daha riskli olduğunu veya kayıp oranının daha fazla olduğunu söylediler. bir tanesine birşey old mu diğerini de etkiliyor, yada biri fetus olduktan sonra düşerse diğerini de alıp götürüyor... Kötü şeyler konuşmayalım elbet, mantıken de öyle değil mi birinin büyüyüp gelismesi daha kolay değil mi.sizin kısmetse kan tahlili ne zaman?ben dayanamayıp birkaç gün önce idrar yapmıştım ve önce çıkmamıştı.gene de atmayıp koymuşum testi bir kenara...resmen belki de 40 dakka sonra silik bir çizgi çıktı..hemen kan yaptırdım hcg 21 çıkmıştı.tabii ikiz diye daha hızlı yükseliyor hcg

1
Kendim ikiz kaybettiğim için çok iyi biliyorum. Bir çok doktor ve (üniversitedeki ler dahil) tüp bebekte ikiz gebeliğin daha riskli olduğunu veya kayıp oranının daha fazla olduğunu söylediler. bir tanesine birşey old mu diğerini de etkiliyor, yada biri fetus olduktan sonra düşerse diğerini de alıp götürüyor... Kötü şeyler konuşmayalım elbet, mantıken de öyle değil mi birinin büyüyüp gelismesi daha kolay değil mi.sizin kısmetse kan tahlili ne zaman?ben dayanamayıp birkaç gün önce idrar yapmıştım ve önce çıkmamıştı.gene de atmayıp koymuşum testi bir kenara...resmen belki de 40 dakka sonra silik bir çizgi çıktı..hemen kan yaptırdım hcg 21 çıkmıştı.tabii ikiz diye daha hızlı yükseliyor hcg

12. Gün bugün 2 gün sonra test yaptiricam ben aslında 8. Gün yaptırmıştım ama negatif çıktı biraz tedirginim açıkçası gebelik olsa çıkmazmiydi

Kizlar adetim 2 gün gecikti ve transfer için bekliyorum. dün kaset test yaptım negatifti ve adet olmadım bugün de ne yapsam ya pazartesine kadar beklesem mi yoksa gidip kan mı versem ay bir daha kanda negatifi görecek gücüm de yok...

Ayy pardon canım yanlış olmus. Bende az önce test verdim malesef 2 çıktı... sanırım bi kaç gün içinde adet olurum ve transfere girerim. işallah hepimizin yüzü guler

İnşallah canım bol bol dua ediyorum Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah meryem duasını oku dediler onu okuyorum bol bol dua etmek ve beklemekten başka çaremiz yok

İnşallah tutar canım sakın kalkma bol bol yat ben 4. Gün kalktım gezindim oturdum negatif olunca kendimi suçladım kalktığım için mi oldu diye mümkün olduğunca yat dinlen sıkıntı stres yapma beklemek zor biliyorum ama yapacak başka bişey yok 8. Gün kan tahlili yaptırdım negatif sonucu aldım moralim bozuldu çok sıkıntı ettim kendime sen bekle günü gelince yaptır

İnşallah tutar canım sakın kalkma bol bol yat ben 4. Gün kalktım gezindim oturdum negatif olunca kendimi suçladım kalktığım için mi oldu diye mümkün olduğunca yat dinlen sıkıntı stres yapma beklemek zor biliyorum ama yapacak başka bişey yok 8. Gün kan tahlili yaptırdım negatif sonucu aldım moralim bozuldu çok sıkıntı ettim kendime sen bekle günü gelince yaptır
Canim ya ..kendimi suclama bence...elbetteki normal hayatina devam edeceksin..ben acikcasi cok yatamiyorum ..ilk gun sadece baya yattim sonra gunluk hayatima dondum..kismette varsa olur zaten canim..gunler gecmiyor sadece..

Back
X