Transfer sonrasi gebelik testi

Slm tüp bebekde ilk denemem herşey çok güzel giderken transfer sonrası 7.günde kanamam oldu üstelik kahverengi şeklinde değil cuma günü test yaptırma günüm stresli ve çok üzgünüm sizce ne yapmalıyım

Slm tüp bebekde ilk denemem herşey çok güzel giderken transfer sonrası 7.günde kanamam oldu üstelik kahverengi şeklinde değil cuma günü test yaptırma günüm stresli ve çok üzgünüm sizce ne yapmalıyım

Canim stres yapma bence yat dinlen bebek yerleşirken kanama olabilir diyorlar kötü bişey düşünme kullandığımız ilaçlar adet kanamasıni geciktiriyor zaten adet olduğunu sanmıyorum ben ilaçları biraktiktan 10 gün sonra adet oldum inşallah hamilesindir yerleşme kanamasidir

Arkadaslar bana gecen persembe transfer yaptilar. Embryomun kalitesi iyimis ama sadece 1 tane dondurulmus. Ayrica 70% yas skoruma göre sans varmis dediler sizde nasildi? Bu konuda deneyimi olsn varmi?

Benimde 1.kalite embriyo transferi yapildi ama maalesef tutmadi..ilk denememdi..Rabbim ol derse olur canim...inancini kaybetme...

Insallahh canim bakalim Kurban oldugum Rabbim kaderimizde ne yazarsa onu yasiyoruz.sen denicek misin yine? Bence umudunu kaybetme
Amin canim benim..ben suan dusunmuyorum ..yaklasik 5 yil oldu evleneli..hic korunmadik ve esimdede bende hic bir problem yok..7 yumurta takibi 4 asilama ve 1 tup bebek..hep negatif.. artik hayatin akisina birakmaya karar verdik canim..Rabbim nasip etmisse olur hayirlisiyla dedik..

Back
X