- Konu Sahibi Beyazkelebekkkbeyaz
Slm tüp bebekde ilk denemem herşey çok güzel giderken transfer sonrası 7.günde kanamam oldu üstelik kahverengi şeklinde değil cuma günü test yaptırma günüm stresli ve çok üzgünüm sizce ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun 7.gunun mu?Slm tüp bebekde ilk denemem herşey çok güzel giderken transfer sonrası 7.günde kanamam oldu üstelik kahverengi şeklinde değil cuma günü test yaptırma günüm stresli ve çok üzgünüm sizce ne yapmalıyım
6gün başladı kanama beta hcg baktırdım negatif çıktı evet 7.günBugun 7.gunun mu?
Canim yine moralini bozma..muhtemelen negatif..bende dun aldim ilk negatif sonucumu..pes etme..6gün başladı kanama beta hcg baktırdım negatif çıktı evet 7.gün
Slm tüp bebekde ilk denemem herşey çok güzel giderken transfer sonrası 7.günde kanamam oldu üstelik kahverengi şeklinde değil cuma günü test yaptırma günüm stresli ve çok üzgünüm sizce ne yapmalıyım
Aynen hakklisin canim aslinda öyle. Insallah olur RabbimBizede çok iyi demişlerdi canım ama Allah isterse oluyor biz ne kadar çabalasak boş inşallah tutar inşallah bebeğini kucağına alırsın bol bol dua et
Peki sen tuttmadigini test yapinca mi anladin canim? Allah yardimcimiz olsun hepimizinBenimde 1.kalite embriyo transferi yapildi ama maalesef tutmadi..ilk denememdi..Rabbim ol derse olur canim...inancini kaybetme...
Peki sen tuttmadigini test yapinca mi anladin canim? Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Insallah bidahakine Rabbim nasip ederBen 3 gun kala erken gebelik testi yaptim negatifti..sonra kan verdim yine negatifti canim..
Amin canim..insAllah..sen ne zaman kan vereceksin? sorununuz nedir?Insallah bidahakine Rabbim nasip eder
Canim benim esimin sperm sayisi cok azmis. Sorunumuz malesef buydu. Ben pazartesi kan vericem bakalim hayirlisi cok merak ediyorum.Amin canim..insAllah..sen ne zaman kan vereceksin? sorununuz nedir?
Rabbim boş cikarmaz insaAllah canim..hayirli haberlerini bekliyoruz...Canim benim esimin sperm sayisi cok azmis. Sorunumuz malesef buydu. Ben pazartesi kan vericem bakalim hayirlisi cok merak ediyorum.
Insallahh canim bakalim Kurban oldugum Rabbim kaderimizde ne yazarsa onu yasiyoruz.sen denicek misin yine? Bence umudunu kaybetmeRabbim boş cikarmaz insaAllah canim..hayirli haberlerini bekliyoruz...
Amin canim benim..ben suan dusunmuyorum ..yaklasik 5 yil oldu evleneli..hic korunmadik ve esimdede bende hic bir problem yok..7 yumurta takibi 4 asilama ve 1 tup bebek..hep negatif.. artik hayatin akisina birakmaya karar verdik canim..Rabbim nasip etmisse olur hayirlisiyla dedik..Insallahh canim bakalim Kurban oldugum Rabbim kaderimizde ne yazarsa onu yasiyoruz.sen denicek misin yine? Bence umudunu kaybetme
Merhaba. Acıbadem sigorta hangi ilaçları karşılıyor acabaCanım eğer imkanın varsa acibadem sigortaya anlaşma yap herşeyi ödüyor benim en son zaman aklıma geldi ablamın var acibadem sigortası son reçeteyi ablamın üstüne yazdırdım 680 tl tutuyordu 45 TL ödedik en azından ilaçları karsiliyor