- Konu Sahibi Beyazkelebekkkbeyaz
-
Merhaba. Acıbadem sigorta hangi ilaçları karşılıyor acabaCanım eğer imkanın varsa acibadem sigortaya anlaşma yap herşeyi ödüyor benim en son zaman aklıma geldi ablamın var acibadem sigortası son reçeteyi ablamın üstüne yazdırdım 680 tl tutuyordu 45 TL ödedik en azından ilaçları karsiliyor
canım bende 6. günde baktırdım bugğn negatif çıktı seninki sonradan yükseldimi merak ettimBugun 7.gunun mu?
Yok canim..yukselis olmadi ..zaten progestani birakinca ertesi gun hemen regl oldum..canım bende 6. günde baktırdım bugğn negatif çıktı seninki sonradan yükseldimi merak ettim
Canim erken gebelik testi mi yaptin? Kac embriyo transfer edildi??benimde tranferden sonra 8.günümdü bugün idrarda test yaptim negatif cikti acaba acelemi ettim bilmiyorum üzüyorum(((
Hemen umudunu kaybetme canim..kolay degil tabi ama icini ferah tut..ilk denemen mi?tek embrio 5. gün kaliteli dediler dün transferden sonra altıncı günümdi kan testi yaptım 2 çıktı zaten idrarlarda negatif çıkıyor erken gebelik testide negatifti olmadı yine galiba asıl test günüm pazartesi ama yükseleceğine inancımı yitirdim ben
3.gün embiriyosu 2 embriyo transfer edildi. transferden sonra 8.gününde idrarda gebelik testi yaptim ve negatifCanim erken gebelik testi mi yaptin? Kac embriyo transfer edildi??
Anladim canim..yinede umudunu kesme..cunku 12.gunden once cok nadir sonuc veriyor zaten..3.gün embiriyosu 2 embriyo transfer edildi. transferden sonra 8.gününde idrarda gebelik testi yaptim ve negatif
ikinci transfer bu aslında kan değerim yükselti ama 2 den 4 e yükseldi acaba burdan dönermi?H
Hemen umudunu kaybetme canim..kolay degil tabi ama icini ferah tut..ilk denemen mi?
Ovitrelle kullaniyor musun?ikinci transfer bu aslında kan değerim yükselti ama 2 den 4 e yükseldi acaba burdan dönermi?
Canim bazilarinin cikiyor bazilarinin cikmiyor..ama senin gibi olupta hamile kalan cok kisi gordum .. en iyisi 12.gun kan testi..Arkadaşlar lütfen biri mjımı okuyorsa cevap verebilir mi bu testler transferin 5. Ve 6. Günü yaptım ve çizgiler anında çıkmadı yarım saat falan sonra çıktı pozitif olabilir mi?
Evet kan testi en güzeli ama ben yurtdışında yaşıyorum ve burda gebelik için kan testi yapılmıyor eczaneden test al yap pozitif çıkarsa bizi ara dedi dr daha test gününe var ama ben sabredemedim 5. Gün embriyosuCanim bazilarinin cikiyor bazilarinin cikmiyor..ama senin gibi olupta hamile kalan cok kisi gordum .. en iyisi 12.gun kan testi..
Anladim canim...o halde sabirla bekle...bu arada erken gebelik testi mi yaptin?Evet kan testi en güzeli ama ben yurtdışında yaşıyorum ve burda gebelik için kan testi yapılmıyor eczaneden test al yap pozitif çıkarsa bizi ara dedi dr daha test gününe var ama ben sabredemedim 5. Gün embriyosu
Ovitrelle kullandin mi canim?Transfer den 11 gün geçti bugün kanda gebelik testi yaptırdım 5.55 çıktı normalmi acaba
Hayır canım normal test adet günü yapılırsa 99% doğruluk diyor ama adetime dört gün var bide transferim dondurulmuş embriyoydu hiç bir ilaç kullanmıyorum heyecanlanıyorum sabredemedim işteAnladim canim...o halde sabirla bekle...bu arada erken gebelik testi mi yaptin?
Sen yine test yapacagin zaman erken gebelik testi al yap canim..insaAllah hayirli haberler verirsin...Hayır canım normal test adet günü yapılırsa 99% doğruluk diyor ama adetime dört gün var bide transferim dondurulmuş embriyoydu hiç bir ilaç kullanmıyorum heyecanlanıyorum sabredemedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?